icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

ivusik1111
29. júl 2018

@ja17ay
Áno áno už sa nám to kráti 🙂 už len dva týždne do termínu , tak som zvedavá kedy sa maly vypýta ❤️ Držím Vám silno prsty , nech máš bezproblémové tehu a nech všetko prebieha ako ma ❤️

trisha321
29. júl 2018

@kvecinka321 tahavy vytok v tvare vajecneho bielka je hlavnym znakom ovulacie

ruzicccka
29. júl 2018

@monika1791
Potom daj vediet ako Pokracujes ja este
Len cakam ovulku aj Nejaka Bude

kvecinka321
29. júl 2018

@trisha321 @trisha321 hej a čo mám uprednostniť? Teplotu alebo výtok? Do štvrtka som mala taký výtok hneď na druhy deň po celkom ukončení ms. A teplota prudko stúpla včera až a dnes trosku klesla.. neviem som totálny amatér som zistila 😄

val9
29. júl 2018

tak ja tento mesiac asi opat nic.... testy som vymenila, kedze evidentne blbli a kupila pepino ... tento je vecerny ... mam cca 4 dni do ms :/

monika1791
29. júl 2018

@ruzicccka A koľký deň cyklu si?

ruzicccka
29. júl 2018

@monika1791 dnes 16DC
Ovulku mavam neskor 18-19dc aj neskorsie
No dost citim Vajecniky mam
Citlive prsia
Neviem ci to nemoze byt ovulka
Sice som este take bolesti nemala ale dost ma boli brucho
Menstruacne bolesti By som povedala sem tam ma pichne vo Vajecnikoch k tomu tie
Bolave prsia no asi len prichadzajuca ovulka ..

darja12
Autor odpoveď zmazal
trisha321
30. júl 2018

@kvecinka321 urcite vytok, ak je tahavy mas 24 hodin na to aby si bola oplodnena 😂

sonazitnanova
30. júl 2018

@danicabbb ahoj ako sa mas ?ja dnes som bola u dr na kontrole tak uz som.videla aj embrio aj zo srdieckom a za 7 dni zas kontrola lebo mam este jednu dutinku vedla tohoto tam.zatial neni nic vidiet tak uvidime ci bude 1 alebo 2

danicabbb
30. júl 2018

@sonazitnanova ahoj ja j tak to je super, nie? Myslela som na teba. Ja no ide to nevoľnosti pomalinky ustupujú o 2 týždne idem opäť a keď bude všetko oki čakajú ma prvé odbery dosť sa bojím vzhľadom k veku no dosť ma štve oblička bolí asi je to tou maternicou. Tak to by bolo fantastické keby boli dve.

joanka7
30. júl 2018

Ja mam zase len a len kanalik je to mozne ? Este 4 dni do ms ci vidi niekto nieco ine ?

ruzicccka
30. júl 2018

@joanka7 no Kanalik ale
Este moze byt aj ciarka

sonazitnanova
30. júl 2018

@danicabbb ano ano ale uvidime ci sa tam nieco vyvinie lebo aj nemusi a vstrebe sa ....hej mas nevolnosti v tomto teple to vobec nezavidim ja zatial nic chvalabohu ale kdo vie .Ty si v kolkom uz tt?ja tiez idem buduci utorok a ak bud vsetko ok uz mi da aj tehu knizku a asi tiez aj krv

joanka7
30. júl 2018

@ruzicccka dakujem nadej umiera posledna

sonazitnanova
30. júl 2018

@danicabbb a neboj odbery budu dobre ,ja som bola mlada s prvym a aj tak som mala genetiku nie moc dobru plasili ma bola som na amnio a je zdravy ako buk

kvecinka321
30. júl 2018

@trisha321 supeeer ďakujem 😄 tak už len budem čakať či sa to zadarilo 😄 Ked sa vrátime z dovolenky robím test ☺️ale tesim sa že sa mi opäť vrátili symptómy že sa viac cítim ale to vďaka inofolicu lebo osem mesiacov nič a po mesiaci užívania už mám aspoň príznaky ovulácie ♥️

daniela2227
30. júl 2018

Ahojte..som tu zase 😊 vlastne len tak zo srandy robeny..pretoze sa mi vcera dvakrat z nicoho nic pustila krv z nosa...ani sme sa nejako nesnazili..pravdupovediac som na to vobec nemyslela

sonazitnanova
30. júl 2018

@daniela2227 no.su tam //

danicabbb
30. júl 2018

@sonazitnanova no tak a tie kríže ma bolia dnes neskutočne no nevoľnosť celkom ustupuje. Jéj tak ty už miminko máš to je super tak sa tak nesleduješ, ako ja a ten môj vek je strašiak a prvé vymodlené
💕No uvidíme či sa vstrebe akebo budú dvojčatá, krása. Ja som 8+5ttdnes

sonazitnanova
30. júl 2018

@danicabbb neboj nic ,vymodlene a zdravucke bude drzim.nam palce
@danicabbb

daniela2227
30. júl 2018

@sonazitnanova vsak som skoro na zadok spadla 😊

sonazitnanova
30. júl 2018

@daniela2227 Uz dlho ste sa snazili? My sme za dva roky 2 krat potratila a teraz po roku a pol konecne to vyslo

danicabbb
30. júl 2018

@sonazitnanova no 10rokov prešla som si už hádam všetkým a odrazu to prišlo spontánne

daniela2227
30. júl 2018

@sonazitnanova no snazime sa skoro 4 roky..3x to vyslo..ale potratila som..naposledy v aprili toho roku..v 12tt 😕 preto ani neviem ci sa tesit alebo bat 😕

danicabbb
30. júl 2018

@sonazitnanova držím aj ja nám silno prsty

sonazitnanova
30. júl 2018

@danicabbb teeda to teda ozaj vymodlene

danicabbb
30. júl 2018

@sonazitnanova veru áno ani si nevieš predstaviť, ako💕

danicabbb
30. júl 2018

@daniela2227 ahoj abol nejaký problém počas tých 12tyzdnov ak sa smiem opýtať? Drzkaj sa a ver bude to oki berues uz nieco?

daniela2227
30. júl 2018

@danicabbb no ano..mam hustu krv..a tym padom sa babo nevyvijalo..nasadili mi injekcie..ale az v 9tt a to bolo neskoro..😟 v stredu este zopakujem..a ak sa to potvrdi..hned zacnem s injekciami..dnes si dam len kys.listovu