Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@chmurkaxy uplne hned sa mi to plusko zjavilo. prvý x som mala tento test. ani som nevedela, čo čakať, som myslela, že vybehne smajlík a to veľké plus 🙂 fajn test naozaj.. diky za info k tej šalvii.. s bylinami veru opatrne.. aj ked alchemilka mi možno teraz pomohla.. dva týždne som pila do ovu. aj tebe držím palce, čítam, že máš dosť problémy s otehotnením. ako to? ved prvé sa zadarilo.. a teraz tolko pokusov..
@darja12 my máme takú kombináciu . ja stitna (137,5mg LThyroxin), reprodukcna imunologia (vysoké cytokiny, NK bunky a malo vitamínu D) a vďaka 9 rokov umelého oplo veľká nadvaha (preto mi odporučili v rámci IVF riedit krv). Moj muž genetika (buď fragmentacia DNA- polámané časti DNA, čiže sa buď nespoji naša DNA, alebo ak nie je polamana, ma často o chromozom viac alebo menej = chybné embrya). Dokopy máme ešte nekompatibilne Rh faktory krvi (ja negatív a on pozitív, nikde nemám záznam,či mi po malejo porode pichli injekciu na vychytanie protilatok). Takže asi mix všetkého,čo sa dá 😂 raz sa ma dokonca spýtala moja obvodacka,čo ma asi 500 rokov, na tie Rh faktory,ze ci som to vedela a či som si ho aj tak chcela zobrať 🤣🤣 nuz ale bojujeme. my sme si vysnivali 4 deti. nejak pomaly to ide.
A už nechcem ist na umelé oplo znova, už som toto mala 15.ty vklad (niekedy vložili jedno,niekedy aj dve, maximálne sme to dotiahli s dvojickami do 8tt). Ale na dovolenke na Islande sme spoznali párik z onkológie- on je onkochirurg a ona sestrička a strasne ma odhovarali od ďalšieho umelého,kvôli tomu,čo tam vidia. Že majú strašne veľa žien po hormonálnej stimulacii .
Takže už to asi nechame na systém pokus omyl. V mojom okoli je drvivá väčšina,čo otehotnie len tak, na prvý pokus alebo dokonca ešte aj počas antikoncepcie. Niektoré tie deti ani nechcu a nie sú materské typy. Je to občas také náročné,leno človek sa prirodzene pýta prečo ja nie.
Ale zato,ten môj jeden zázrak je vysoko kvalitná výroba 😂 ma 5, súťaži v gymnastike na koni, vie čítať od 4 rokov a nadherne spieva😍 a keďže je motorová myš,je ho všade plno. len často plače,ze nemá sa doma s kým malým hrat. teraz sa bratovi narodilo bábätko a tak strašne k nemu prilipol. a naše embryjka vždy vola Agatka,lebo chce sestru Agatku (sám si to meno vymyslel,aj keď sa ešte so žiadnou nestretol) a vždy strašne zle znáša,keď nám to nevyjde. ale vymysleli sme si,ze naša Agáta je šišika a ma rada vlaky,tak nám vždy z brucha ujde do iného mesta. tak ju zase ideme hľadať a dáme si ju znova do brucha (keď ideme na umelé oplo. len potrebujem,aby dával pozor a neskakal na mňa jak zvyčajne).
ja mám dobrý zivot, skvelého muža a uzasne dieťa a práve preto by som do nášho života ešte chcela niekoho priniesť, aby aj jemu bolo s nami dobre🙂
@darja12 ja mám veľké šťastie. teraz od septembra začnem učiť v škôlke,takže ma čaká veľa lásky a "mojich " deticiek 😍😍
ja mám síce 32,ale muž ma 40 a tým,ze mal kedysi úraz hlavy a berie všelijaké lieky,ma malo testosteronu a stále mu klesá (preto podľa mňa aj ta zlá genetika). Takže my už zase tak veľa času nemáme 🙂 ale zazraky sa deju aj po viac rokoch a nečakane🙂 tebe strašne držím päste, nech ide všetko tak,ako ma 🙂 a behni si po nejaký progesteron, ten nikdy neublíži🙂
@ikonica to by asi moj muž nedal. my sme pred Filipkom riešili aj adopciu, volali nam,keď mal rok,ze majú pre nás bábätko. ale sme sa rozhodli,ze my už svoje šťastie máme. no a neviem si to tak úplne predstaviť, ja viem,ze každé dieťa,aj tvoje,je iné, no neviem si to predstaviť. teda ja aj možno hej,ale asi moj muž ee. ešte tak keby to ofajcime a jeho brat da spermie,ale to by ma svagrina zabila 🤣🤣🤣🤣🤣
@kristina6014 podľa mňa tam chyba farba, je to biele
@biba12 na živo je ružová
@kristina6014 neviem ci to je kanalik alebo druha ciarka skus neskor z ranneho mocu.
@kristina6014 ja to tam vidím, bude to už len silnejšie, gratulujem. Mala som podobne !
@martinecka13 naozaj? Kiežby mate pravdu 🙂
@kristina6014 áno a už mám 2-mesacneho synčeka 😉 každopádne držím palce, ráno znovu!

@ja17ay
No tak Uvidim za par dni ziadne nadeje si nerobim