Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Tak som skúšala iný test a vyšiel negatívny, takže v nedeľu čakám ms
@babatkoo ja nic nevidim
@babatkoo pepino ukazuje presne skús ešte jeden asi nebol dobrý, mne pepino ukázal keď som bola 12DPO
@babatkoo bohuzial negativne kolko dpo si?
@monika2101 netusim, lebo nemam pravidelny cyklus. Dnes som 34 DC. Cykly mavam od 22 az po 39 dni
@dracik07 no ako? ja mam dnes dostat mrchu ale zatial ani naznak 😣😁
@monika2101 uz som netestovala ako bol vcera negativny. Takze cakam ms v nedelu
@dracik07 ja som mala tiez dnes rano negat ale neviem taky divny pocit mam 🙂
Ahojte🙂 cca týždeň mi mešká menštruácia ,neviem presne ,není pravidelná. No začali ma strašne bolieť bradavky,ani nie prsia ako celkovo,len tie bradavky. Spozorovala som u seba aj výtok,taký tuhý biely. Na dva dni ma totálne odrovnala teplota 38.3 vyššie nešla. Raz za čas má pichá na ľavej strane v podbrušku. Bola som dosť nafúknutá,no potom mi prestalo chutiť papať ,tak na určitý čas to preslo. Čo to môže byť?Doktor ma dovolenku a test som zatiaľ nekúpila
Baby potrebujem poradit ms Mala prist vcera
Ale stale Neprisla s tym som aj pocitala kedze mam PCO ms nikdy na cas nechodi prave preto poberam clomid na podporu ovulacie to mi potom chodi ms na cas nikdy nemeska
Ale k veci lekar mi dal tabletky ktore mam zobrat ak nedostanem ms manzel stresuje ze mam pockat aspon tyzden a potom si ich vziat lebo ze co ak som tehu lenze tehu testy su negativne a ja si nemyslim ze by som bola tehu ak ano by mi to uz test ukazal co myslite vy ? Mam cakat zbytocne este do konca tyzdna ?
@ruzicccka ake tabl? Pockaj este par dni
@timuska33 vselico to moze byt. Od tehotenstva po zapal vselicoho v brusnej dutine.... Alebo urob test alebo chod k zastupujecemu lekarovi - ak ten dovolenkujuci neni jediny v meste...
@hennyinnsbruck
Valaju sa clomid
To su na podporu ovulacie
Na rast vajicok tie mi naposledy
Pomohli otehotniet
Tento cyklus by som ich chcela zase
Poberat teda nie chcela
Ale musim
A mne ms bez pomoci pride
O cca 2-3 tyzdne as tak preto mi lekar predpisal aj tu vyvolavacku
@hennyinnsbruck
Tu namiesto injekcii davaju tabletky ktore
Vyvolaju ms
@ruzicccka a chapem..ale ked dostanes vyvolavacku a si nahodou tehotna to neublizi 😊😊
@ruzicccka chapem
@hennyinnsbruck
Pochybujem ze som
Tehu
Len ak nahodov ako hovoris tak dufam ze neublizia
@ruzicccka vyvolavacka v injekcii nie... Ak to je rovnake len v tabl tak tiez nie...
Skus test rano
@hennyinnsbruck Skusim
Aj dnes som skusala a je negativny
@ruzicccka 😒😒😒😒😒😒😒
Pozna Niekto tabletky medroxyprogesterone ?
Na vyvolanie ms ?
Som v UK
Takze nikdy predtym som ich nemala a ani neviem ci su aj na slovensku ale nieco podobne urcite ci ??

Prosim ani jedna z vas mi neviem poradit, nevidim fotky v diskusii... co s tym?🤔