Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@kukucka26 krásne, gratulujem! to už nie je "duch", ale riadna čiarka!
@stratenanajdena dakujem tesim sa velmi
Ahojte dievcata, skusam znova... ziadna z vas mi nevie poradit, preco nevidim fotky?🤔
@jasmina91 ja nie :/
@andrejkap123 dakujem za nazor...tiez nic nevidim 😐 dnes som 25 DC a nejako sa citim zvlastne tak som skusila 😐
@jasmina91 a ja tam zasa akýsi slabučký tieň vidím, ale to môže byť aj kanálik (a nemusí). Ja som tiež na "čakačke", či sa duch zmení na čiarku a neviem, na čom som stále...
@sunflower98 vedela by si ho odfotiť na bielom podklade?
@jasmina91 ja vidim
@sunflower98 1.tehu priznaky mozes mat 2,3,4 dni po meskani asi sotva.to je skor psychickeho povodu.
2.Ducha ale urcite vidim.
3.stalo by za to ale spravit si este jeden test inej znacky,lebo neviem co je to za znacku ci to nie je jeden z tych skvostov ktore duchuju aj ked tehu nie si.Obycajny pepino za 1,30 ti povie uz v den ocakavanej MS ci si ci nie a tam ked je ruzova ciarocka tak sa spolahni ze tehotenaky hormon v tele mas.
@sunflower98 Ďakujem, tak dúfam, že dobre vidím, lebo aj mne sa tak marilo. Na tvojom vidieť slabunkého dušíka 🙂
@sunflower98 Jaaj,tak to je ina.ale po 2 tyzdnoch by si nemala takuto neviditelnu ciarku ale silne kolajnice.Bud si sprav Clearblue elektronicky ten ti povie spolahlivo alebo by som sla k dr lebo takto 6tt nevyzera co by si mala byt ak meskaju 2 tyzdne.
@stratenanajdena jednoznačne na druhej foto je vidno druhu čiarku počkaj ale 4dni až takí testuje bude to už OK
@stratenanajdena na všetkých je jasne viditeľný duch gratulujem
@stratenanajdena vyzera to byt ako zacinajuca ciarka.Drzim palce😉
@lela123 Ďakujem! 🙂
@stratenanajdena pekna ciarka

Dnes takto