Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@stratenanajdena ahoj no , ten horny
Je dost rozmoceny
Nechces skusit digitalny ?
@ruzicccka nie, lebo ten je 25-kový. Tak keď mi ani desiatkový poriadne neukáže, ten digi by mi teraz najskôr napísal "not pregnant"...
@stratenanajdena tak potom inu znacku ?
@stratenanajdena podla mna je to tam..uz aj s ohladom na testy na predoslej strane 😉😊✊
@ruzicccka zajtra bežím do lekárne 😊
@daniela2227 Ďakujem, len sú také slabunké a nejasné, že stále tŕpnem...
@daniela2227 na tom druhom sa mi zda ze tam nieco je
@stratenanajdena no urcite skús..pre pokoj duse 😊 dufam ze sa nemylim a o chvilu budeme gratulovat 😉✊
@ruzicccka ja uz sama neviem..ci chcem vidiet..alebo naozaj vidim 😕
@daniela2227 Ja ju vidim tiez takze si nenamyslas
@ruzicccka dufam ze je to konecne tak
@ruzicccka a co ty? Ako "pokracujete"
@daniela2227 cakam na ms ... je to trosku zlozitejsie kedze som tento cyklus nemala clomid na podporu ovulacie
Tak aj ms Chodi neskorsie kto vie ci bola ovulacia a ak
Tak kedy netusim ...uz som si zobrala aj tabletky na Vyvolanie menstruacie no nejak sa necitim aby mala prist .. tak cakam
Uz mi to pride ze sa to vlecie
Velmi dlho 🤦♀️🤦♀️
Ak nepride ms skusim este tehu test
@ruzicccka a ako dlho ti meska uz
@daniela2227 uz 2 tyzdne
Ale po tabletkach ms ma prist az do tyzdna tak , pockam este do konca tyzdna .
Ak tehu test bude negativny a ms nikde zajdem na gyndu
@ruzicccka no uff 😕 taky cas byt lepsie na Sk..ako tu 😟
@stratenanajdena je to tam
@angelsfaith urcite ti nesibe 😊👍
@daniela2227 pretože minulý mesiac biochemické... a mala som pocit, že si tam tú čiarku sama vytváram v hlave už, keď som sa pozerala na ten test a mešká mi to len 1 deň. Ďakujem.
@angelsfaith tak ti prajem nech ti to dopadne co najlepsie ..drzim silno palce 😊✊
@daniela2227 Ďakujem 🙂
@angelsfaith anoo gratulujem
Je To tam
@angelsfaith super gratulka
@hestia1 ano ovulacne testy mozu robit cely mesiac Slabsie ciarky 😉
@hennyinnsbruck dakujem za odpoved nazivo je silnejsia uz som sa zlakla ze zase budem mat rozhazdane hormony 😉

prosím vás, horný test je z dneška poobede a spodný zo včera (na oboch foto). Nie je to len rozpitá farba? Je tam rozdiel? Lebo neverím vlastným očiam a stále si nie som istá, i keď vnútorná intuícia mi vraví, že je tam 👶😍👏❤