Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Baby .. pozna Niekto tabletky provera na vyvolanie menstruacie ?
Ahoj tak ako ? Robila si dalsi test ??
@joanka7 Hm😒Aj ovulačný aj tehotenský negatívny..a prečo si vlastne robíš aj ovulačný test?
@joanka7 podla mna tento mesiac si neovulovala...cize bol anovulacny cyklus,mozno buduci mesiac...este je moznost,ze cyklus sa predlzi a ovulovat mozes aj na konci cyklu.aky mas dlhy cyklus?
@ruzicccka ďakujem za opýtanie, nechápem, ale ďalšie sú už biele. Teda chápem. V noci som mala strašne silné bolesti do podbruška, aj napravo, pichanie, a potom už všade dole, aj ma ťahala rana po starej sekcii...
A ráno už prsia spľasnuté, zasa som sa zmestila do mojej podprsenky, napätie v nich ustúpilo. Takže čakám "už len" na to najhoršie. Je mi stále do plaču z toho, no asi to tak malo byť...
@stratenanajdena je mi to luto poznam ten pocit
Ja nechcem byt zla ale ten test ktory si sem pridavala ako som pisala bol rozmoceny take mavam casto a vobec nebol pozitivny ale kto vie mozno slo o biochemicke a mozno si tehu nebola ale hlavu hore moja
Ved ... tento raz to vyjde urcite
@monika1791 ja viem ze ovu test je negativny ale silneje kazdy den tak som dnes skusila rano inak ho robim o 15.00
@kukurica77 cyklus mam 30-31 no uvidim pockam do pondelka mozno fakt ten anovu.cyklus
@kukurica77 este jedna otazka ak budem mat do pondelka ovu pozitivny tym padom sa mi posunie aj dalsia ms ci ?
@ruzicccka ani si nebola zlá, viem, ako to myslíš, a ďakujem za tvoj názor. No predtým som mala tiež slabunko pozitívne dva testy. Potom to už nevyjde, mm už nechce. Prikladám foto starších testov.
@joanka7 Aha..no môže to byť teda aj anovulačný cyklus..ja som taký mala tento cyklus..ovu negatívne a bola som u gynekológa a mala som cystu.MS mi meškala asi 4 dni
@monika1791 ja bola tiez u gyn cystu povedala ze nemam aspon to ale ze mame ist na centrum asist.repro tak neviem
@stratenanajdena tak toto je ciarka ten test naposledy rozmoceny to bol len rozmoceny ...
Vies co ? Mne sa tu skoro kazdy cuduje ze ja mam skoro na kazdom teste ... duchov a pekne vyditelnych ..
A potom ms pride ako keby sa...nic nestalo dokonca aj teraz duchujem ... 😖😖
Manzel .. sa uz nechce snazit ?? 😦
@joanka7 Aha a máš aj neaké ine problémy keď Vás tam poslala?
@togoo_17 to je uplne jasne 😝
@togoo_17 to je uplne jasne, si tehulka, mozu ti verit a tesit sa 🙂

@hestia1 nie nie je to ok😉