Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ruzicccka Moja ja som mala s prvým termín na začiatku apríla 2015 a druhé som porodila september 2016 čiže trvalo od kyretu 15 mesiacov kým som zas otehotnela..ale zas ja som mala väčšie problémy otehotnieť
@monika1791 zrejme ho mam aj ja kedze tehu stale niesom ... ale verim ze clomid nam pomoze
@ruzicccka Určite🙂keď sa podarilo raz podarí sa určite aj druhý krát 🤗🤗🤗
@hestia1
@ruzicccka
S.O.S.! Tak a teraz aha čo sa mi stalo pred hodinou. Po bielych testoch. (Áno, nevydržala som to a bežala do lekárne po ďalší 😕 )
Ja asi ani nezaspím, kým nato nedôjdem, čo to je a čo to má znamenať, ach jaj. Prsia spľasli, testy biele, a teraz toto. Bolo ho jemnučko vidieť hneď a má ružový nádych (teda už fialový po uschnutí). Fotky sú po uschnutí, iba prvá je robená schválne, ešte keď vysychal.
Môže byť z tohto ešte normálne, zdravo vyvíjajúce sa tehotenstvo???
@stratenanajdena krasna ciarka proste ti len pomali stupa hcg co je mozne ...
@ruzicccka Ďakujem ti pekne, ale to som z toho blázon, raz biely test, potom čiarka, potom biely test a teraz toto. Nemôže to byť mimomaternicové? Lebo posledný PS sme mali 19.08.
@stratenanajdena nemyslim si ze ide o mimomaternicove
Tie testy ktore si robila predtym ...boli rozmocene
Aspon z mojho pohladu toto je ciarka predtym nebola ... aspon zamna
Ja si myslim ze ak vydrzis sa zajtra netestovat tak nedelu tu istu znacku hlavne musis skusit
Tak budes mat silnejsiu ciarku toto je krasny duch 🙂
@monika1791 dakujem moja za podporu ❤️
@monika1791
@ruzicccka
držím vám obom palce, nech vám to vyjde! 🍀🌹🌷
Necitim sa dobre pobolievaju krize a najviac ma strachuje mimomaternicove v stredu som.bola na vag.sono lekar povedal ze dutina je prazdna potom pretocil a ze tu nieco je ale to bbola naozaj minimalna bodka ze nevie ze odoberw statim hcg to bolo 628 a pred 4dnami do zadu bolo 40 neviem zda sa mi to stupanie pomaly testy stale silneju no to ze tam nic nieje ma moc strachuje ze to bude mimomaternicove
@stratenanajdena ty chod v pondelok k dr. Max ta pošle dakam. Ale ešte si zajtra urob test, ten istý čo teraz naposledy 😀
@stratenanajdena dakujem ja verim ze to vyslo aj tebe
Testovala si aj dnes ?? Cakam na tvoje testy 🙂
@stratenanajdena Ďakujem ❤️🍀
Ziaden zazrak sa nekona ideme dalejjj
Dnes sa asi opijem 😏😏
@monika1791 tak a budeme sa
Testovat spolu dnes prisla mrcha
A zajtra sa berie clomid
.
@ruzicccka Supeeer😘✌️💪
@stratenanajdena podla mna je to tam ja vcera vecer prisla ms takze ideme dalej 😉a dufam ze ti to dobre dopadne
@stratenanajdena kolko dni ti meska menzes?
@stratenanajdena vitaj podme spolu do majoviek 2019
@terezia32 noooo, mne ešte nemešká... 😊☺

@monika1791
Ani nehovor v january ked som potratila som si Myslela ze maximalne 3 mesiace a som zase tehu coskoro su zase vianoce ... a ja stale
Nic. V junovkach sa uz musime stretnut