Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@anitu praveze ten fialovy bol 8dpo a tieto dnes 10 dpo
@archanjel008 aha, tak to je zaujímavé. Lebo na týchto nevidím nič..
@anitu tak nevadi pride menses a skusime dalsi mesiac
@archanjel008 na prvej foto nic, na druhej sa aj mne nieco mari. No uvidis ked spravis zajtra /pozajtra ale pouzi rovnaky test... Drzim palce
Baby moje zlaté, poraďte mi prosím, lebo sa zbláznim. Kto čítal vyššie moje príspevky, vie, ako mi skákali testy, raz slabý duch, potom biele atď. Už asi tri dni som mala úplne biele testy. Včera na značke maybe baby ráno aj večer som mala akýsi tieň, ktorý sa nedal ani odfotiť, takže za mňa nič, biele. A teraz večer sa mi stalo toto. Milovali sme sa naposledy pred 17-timi dňami. Môže to byť normálne tehotenstvo alebo skôr to vyzerá na mimomaternicové, keď mi to tak skákalo? test je z plus lekáreň - tyčinkový. ja neviem, či dobre vidím, či je to naozaj ono, bolo to tam hneď po namočení...
@kukucka26
@ruzicccka
pomôžete mi to prosím pekne "vylúštiť"?
Ja neviem, čo si o tom mám myslieť! Či mať obavy alebo sa tešiť...
@stratenanajdena prepac, ale z testu ti nikto ani len nepravdepodobne nepovie ci ide o mimomaternicove. Jedniznaxne je to pozitivny test, pre istotu urob nejaku inu znacku a sleduj ako pekne tmavne. Tes sa a nemysli na chyby a zle veci. Gratulujem
@janula12345 ďakujem. Doktorka to bude istiť.
@stratenanajdena Ja byť tebou zájdem k DR
@stratenanajdena jasne ze sa tes lebo ja sa uz s tebou tesim a vidis hovorila som ti 😘😘😘😘😘👋💓💓💓
Kocky čo poviete.Mam cyklus 31 dni Ms by mala prísť v sobotu, ovuláciu a plodne dni som nikdy nerátala ani teraz,jedine čo mám je appka ktorou sa ale neorientujem,nemala som ani plodný hlien takze neviem kedy a či bola ovulka.kedze posledné 2 týždne stále chodiť na wc cikat, aj keď nepijem vodu práve najčastejšie a hlavne som veľmi unavená.Myslela som že si to už nahováram no išla som si kúpiť test na ráno a na sobotu ale nevydržala som a skúsila teraz večer čo poviete? Je to pepino test,duchoval Vám takto? prsia mám naliate a strašne citlivé bolestivé ako vždy pred MS prikladám aj negatív
@pattyxoxo Vyzerá to zatiaľ dobre🙂skús testnúť o 2 dni..už by mala byť silnejšia čiarka
@kukucka26 ja tomu nedokážem rozumovo uveriť, ale ďakujem Ti! A hlavne Pánu Bohu.
ešte priložím foto po uschnutí.
@stratenanajdena Ja by som sla na gyndu radsej .
@stratenanajdena ved to je jednoznacne
@stratenanajdena ako vyzeraju dalsie testy ?
Baby menstruaciu som mala 5 dni taku normalnu slabsiu ako obvikla
Ale mala som ju potom nastalo hnede spinenie uz som si myslela ze konci a dnes 6 den
Na vlozke nic ale ked sa utriem jasno cervena krv
Ms mi meskala 2 tyzdne obvykle mavam menstracii 5-6 dni
Nie dlhsie moze to byt nieco zle ??
@ruzicccka Jeeej, ďakujem za opýtanie, tak to Ti poviem. Testovala som aj dnes, ale už sa nimi nedám okašľať. Doobeda iba slabunká, ale jasná čiarka. To už dávno viem, z predošlých tehu, že ja mám najvyššiu koncentráciu hcg v moči podvečer. Ďalší test som už nemala a nemala som ho ani kedy kúpiť (obskakovala som tie deti, čo už máme) 🙂
Taaakže zajtra pôjdem kúpiť balenie posledný krát, použijem ho poobede, nech mám ukážkové čiarky ako darček pre mm, ešte stále nič nevie 😀
A cítim sa krásne tehotná. Ak je to mimo, neovplyvním to. No jedno viem. Každý jeden deň, čo je to maličké vo mne, ho nebudem stresovať ale ľúbiť a tešiť sa naň a z neho.
Zajtra idem doobeda ku doktorke, uvidím, čo povie a kedy má objedná na UZ.
A Tebe sa ako darí?
@stratenanajdena joooj urcite to je tam ,
Dufam ze das vediet no ja cakam ovulaciu
@ruzicccka jasné, že dám, nech to už bude akokoľvek. Držím Ti palce, nech sa vám zadarí! Ty ešte s niekým sa budete pokúšať narovnako že? sa mi zdalo z diskusie, že dve sa budete snažiť naraz 🙂
V každom prípade myslím na Teba! Aj Ty daj potom vedieť.
@stratenanajdena No ja cakam zajtra test
Ty si divny pripad
Slabe ciarky biele testy a potom pozitivne krasne ciarky
No to som este nevidela to bude
Maly velky zazrak 🙂 🙂
@ruzicccka tak som vám to odfotila. Ale výsledok ma nijako nevzrušuje už. Lebo som si zbytočne navodila (čo sebe, ale tomu maličkému v najdôležitejšej vývojovej fázi!) kopec stresov častým testovaním. Posledný spravím kvôli darčeku až zajtra podvečer. Zajtra idem k dr, viac spraviť nemôžem. Ms som mala dostať dnes (+ - 1 deň).
Pre mňa je dôležité napr. to, že pred pár dňami som dostala šialenú chuť na melón. Asi tri dni vkuse som jedla melón a ešte som ho jedla a potom aj jedla, až vo mne zmizlo asi desať kg. A dnes v obchode mi sliny tiekli po redkvičkách. Tak som ich vzala 🙂 No a oboje obsahujú kyselinu listovú, ktorá je výborná v prvých týždňoch vývoja bábätka a na jeho NS. Budem viac počúvať svoje telo a menej komerčné testy 😉😝 Niet nad zdravý selský rozum. 😉
@stratenanajdena
Dobre nato ides 🙂
Stres nic nevyriesi a robila si si aj dnes test ?

@anitu moze byt ale mne uz vela testov tak vyslo ..ja uz testom moc neverim