Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@laurazma ja som mala pred 2 dnami nieco podobne na lekaren plus(v limite) teste tiez 7-8 dpo a dneska woman secret viditelnejsie hned v sekunde no aj tak stale neverim drzim Ti palce
@laurazma veru pockaj 2-3 dni... Tazko povedat teraz...
@kukurica77 dakujem krasne! 🙂
@polovnicka92 noo ja som to az po limite mala..:/ v kazdom pripade uvidime..dakujem krasne a drzim palceky aj tebe! nech silnie kazdym dnom ;)
@hennyinnsbruck asi mi nic ine nezostane 🙂
@laurazma dakujem i ja ❤ potom pis co ako 🙂
@polovnicka92 no ja uz sa len modlim teraz...momentalne som v priprave na ivf, cize toto by bol cisty zazrak! 🙂 napisem ale urcite 🙂
@laurazma bodaj by Vam to vyslo! Zazraky sa deju, ver mi ;)
@polovnicka92 no tento nas by bol vyslovene v hodine dvanastej 🙏
@polovnicka92 toto je ten test z pred 2 dni? 🙂
@laurazma nie ten uz nemam 🙂 toto je teraz vecer nazivo je ho viac vidiet. Ty si aku znacku robila? Tento je woman a nsviem ci nerobi falosne ciarky
@polovnicka92 ja rapiclear...tiez neviem..s tymto nemam skusenosti zatial
@polovnicka92 mne woman neduchoval,len dr max
@laurazma ja zasa Tvoj som nemala este 🙂
@bona69 dakujeem za skusenost 🙂 no to hej a poriadne ciarky robil uz ani zadarmo ho nechcem
@chuchu86 na fotke to vyzera negativne
@andrejkap123 ciarka sa mi zda byt dost Blizko tej kontrolnej , a pokial viem tak
Po limite test je neplatny aj ked
Ja pozeram aj 10-15 minut po limite na test
Ale po hodine napriklad uz Urcite nie
@andrejkap123 za mna neplatny test
@hennyinnsbruck @ruzicccka dakujem baby za nazor 🙂
@hestia1 mikro dusika tam vidim...zafarbil sa na ruzovo? Lebo ked naklonim telefon,tak mierne ruzovy odtien tam vidim,co moze byt dobra sprava...skus zajtra spravit,ci bude silniet.
@kukurica77 ahoj ano ma to ruzovkasty nadych tak dufam ze to vyslo v sobotu som robila a to som musela zmurit ale ties to nabehlo chvylocku po namoceni ale toto vydno pekne nazivo ani naklanat nemusim a prsia ma bolia uz od ms stale
@hestia1 ja nevidim bohuzial nic 🤔
@ja17ay Ahoooj.Ako sa máš?ako tehulkuješ?

@chuchu86 ked Nazivo vidis tak super... Ja nevidim nic bohuzial...