Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ruzicccka 7-8 ..presne neviem
@hennyinnsbruck takto uschol
@daniela2227 na tom suchom čosi vidno, ale či je to kanálik alebo čiarka...? na tých mokrých ale zatiaľ nič. podľa mňa príliš skoro robený test.
@daniela2227 7-8 dpo je podla mna skoro.. Vidno daco ale podla mna to je kanalik. Skus zajtra alebo pozajtra
@daniela2227
Tento test ak rozoberies ,
Ma taky kanalik presvitajuci pekne vyditelny ...
Mne sa to stalo a preto uz nerozoberam ...
Ale mozno to nieje kanalik no uvidis za par dni drzim palce 🙂
Dakujem baby..pockam a uvidime
@daniela2227 tu sa mi nieco javi skus az za 4dni skor zbytocne
Baby ak si na testikoch podsvietite baterkou ak si Nieste iste či je to kanalik alebo čiarka , ak je čiarka tak tam bude farbivo ak nie tak bude priesvitné 🙂
@sonazitnanova ahoj noa, ako to ide?
@danicabbb ahoj moja zatial dobre vsetko este neviem pohlavie mozno pondelok ,dufam 🙂 a ty ako sa mas?
@sonazitnanova no bojujem z nejakou bakteriou nikdy som rake pred tehotenstvom nemala tak mám zlosť čakáme dievčatko bruško rastie nevoľnosti ustúpili chvalabohu v ktorom si?
@danicabbb jeeej dievcatko super aj ja by som chcela.....no dufam ze ti to cim skor prejde pri tehu byvaju mykozi atd.....no ja nevolnosti ani nemala len zaludok tazobu no uz sa to lepsi ja v 15 tt zacala ....a nerobila si ten test so sodou? Na pohlavie ?
@sonazitnanova no dufam nikdy som pred tehu take problémy nemala a teraz bum v tehu. Dúfam len nech je malinká v poriadku. Nie test zo sodou som nerobila ani neviem, ako. To že budeme mať dievčatko nám potvrdil dr.
@danicabbb hej hej super ja dufam.ze mi povie dr uz pondelok na kontrole .....to nalejes do sody bicarbony moc tak.1:1 mne s toho testu vychqdza dievcqtko tqk som chcela vediet ci si neskusala ked ten moc nesumi ,nepeni je dievcatko ak peni sumi tqk chlapec
@sonazitnanova ja som si ten test robila vyšiel mi chlapec a v piatok na sone mi povedali že budem mat dievča 🙂
@trisha321 to vazne? Hah ti to penila ta soda?
@sonazitnanova aha fiha to prvýkrát počujem
😁
@danicabbb no skus ci to tak je ozaj haha ale musiš moč do sody naliat nie opacne
@sonazitnanova tak už viem na isto tak už to nebudem skúšať aj tak si myslím, že to nieje na 100%
@danicabbb ved jasneee ja som chcela len ci to aj tak vychadza kedze ja neviem este pohlavie ,tak ma zaujmalo
@sonazitnanova hej šumela mi 😀 lebo vraj kto čaka dievku ma moč zasadity a kto chlapca kyslejší a v piatok mi povedali že na 99% to je dievča 🙂 nie vždy to vyjde..
@sonazitnanova jasan tak bude dievčatko aj u teba hurá

@hennyinnsbruck takt vidim len ja 😟 zacinam si mysliet ze mi preskakuje 😠