icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

lucy96
1. okt 2018

ahojteeee, dnes som sa zjavila u gynekológa a zahraničie sa rušííí .. ten môj ,,kanálik” na teste má 3,5 mm a srdiečko mu bije ako o život ☺️☺️

lenkaaninka
1. okt 2018

Ach baby preco to je také ťažké my sa snažíme nejaký necelý rok ja už deti mám z manželstva ale ako to býva pravý muž je tu až teraz a teraz to nejde aj stresy aj vek....dostala som duphaston koli nízkemu progesteronu na tri mesiace. Už som sa najedlatoľko vitamínov a nič. V podstate mňa tlači vek. Priateľ má tiež vitamíny už dlhšie.. Keď sa to do tých troch mesiacov nepodarí všetko vysadim a nechám to tak...ešte plánujeme dať urobiť spermiogram. Toľko môj vylev. Ďakujem že som sa mohla posťažovat. Dnes som 1 dpo. Ale moc neverím mala som nejakú virozu a po tých sklamaniach no neviem.

lenkaaninka
1. okt 2018

@lucy96 gratulujem a pekné tehulkovanie

daniela123321
Autor odpoveď zmazal
monika1791
1. okt 2018

@kvecinka321 Vieš čo užívam druhý cyklus (skoro pred 3 rokmi sa nám zadarilo otehotnieť na prvý cyklus s clostilom) no a užívam ho od 4-8DC a v stredu budem 11DC.. minulý mesiac som mala ovulku 12DC.A zatiaľ ma sem tam pobolievaju vaječníky a mávam s clostilom bolestivejšiu ovulku ale ináč v pohode

kvecinka321
1. okt 2018

@monika1791 fuu normálne mám z toho nervy že nevystihneme ovulaciu a premrhame keď idem až na 13 dc.. začala som si robiť ráno z ranného moču ovu test ten digitálny clearblue tak hádam mi to ukáže a ideme na pravidelnosť každý druhý deň..

kukurica77
1. okt 2018

@lucy96 waaaaw,paraaada.tesim sa s tebou.A testy ti potom silneli,ci si uz viac nerobila? Kolko ti meska menzes?

monika1791
1. okt 2018

@kvecinka321 Ale z ranného moču sa nemá robiť ovulačny test,nie?Uvidíš čo ti povie a veď máš aj ovu testy a snažíte sa😉takže nepremrháš

kvecinka321
1. okt 2018

@monika1791 no tie testy po pravde neviem.. niekde píšu a hovoria tak niekde inak.. na pribalovom letáku je písaný že môže byt aj ranný... dosť pijem počas dňa neviem kedy by bol viac koncentrovaný ten moč ako ráno 🙈 alebo ako to robia ostatne baby? Lebo chodím často počas dňa na wc

monika1791
1. okt 2018

@kvecinka321 No z ranného sa nemá robiť lebo vtedy je najviac koncentrovaný moč a môže ti falošné výjsť pozitívny..malo by sa robiť medzi 10-20h.a 2 hodiny predtým nepiť..ja si tiež robím ovulačné testy.

lenkaaninka
1. okt 2018

@kvecinka321 ja som robila tak ze som išla napr o 10.00 cikat a potom som dve hod nepila a potom urobiť a tak isto aj vecer... Z ranného sa robí ovulacny na potvrdenie tehotenstva a aj to neplatí pre všetky ženy. Niekomu ukáže niekomu nie.

kvecinka321
1. okt 2018

@monika1791 no ja som najskôr robila len ovu testy a veru nevyšiel mi pozitívny ani jeden... ale to neviem čo bolo.. potom som prestala a začala merať teplotu ale nedarilo sa ani tak ak keď sme vystihli podľa teploty ovulaciu.. len testy som nemala už kúpené tak som neskúšala..no uvidím skúsim asi teda občas dňa alebo robiť 2x denne 🙈🙈🙈

kvecinka321
1. okt 2018

@lenkaaninka a nestačí keď mi vyjde jeden pozitívny že si to overím potom počas dňa?

lenkaaninka
1. okt 2018

@kvecinka321 hej len môže byť pozitívny aj dva dni a ovulácia nastáva po poslednom pozitívnom.

kvecinka321
1. okt 2018

@lenkaaninka no to je už veľká alchymia na mna... prečo je to tak komplikovane... segra si len pomyslela na tehotenstvo a už bola tehotná.. a ja počítam testujem od predu od zadu... a ako mám potom dopredu vedieť že či ešte čakať alebo už... och prepáč asi sa pýtam ako škôlkarka len je to tak zložité že netuším ako sme sa mohli trafiť prvýkrát “náhodne”

daniela2227
1. okt 2018

@kvecinka321 nie nevieme 😟 ked sa aj podari..tak o to vzdy pridem 😕😢 krv mam vraj ok tak ja neviem kde moze byt chyba..co sa gynekologickej stranky tyka 😕

kvecinka321
1. okt 2018

@daniela2227 moja.. to mi je ľúto.. ja mám veľký strach aby sa to nezopakovalo a som si istá že by som to už neprežila.. srdce boli stále až tak fyzicky.. obdivujem ta že to opätovne nevzdávaš.. a aj si ležala od začiatku?

lenkaaninka
1. okt 2018

@kvecinka321 no úplne presne to zistí iba gyndos na Sone a meranie bt a aj to je že vieš že bola ono to je v podstate všetko o prírode

daniela2227
1. okt 2018

@kvecinka321 ja mam tiez obrovsky strach..zakazdym 😟 ale tuzba je silnejsia..ja ani neviem ako ju slovami opisat...pre mna bol najhorsi abort c 3...v 12tt ..ked to zo mna vo vani vyslo...skoro som sa zosypala...velkou oporou mi bola starsia dcera (bude mat 14r)'.ona sla so mnou do nemocnice..nakolko muz musel ostat doma s mladsou...keby nebolo jej...neviem ako by som to zvladla...a psychika trpi doteraz 😟 mam kamosku..mali sme zhruba rovnake terminy...ona o tyzden skor...kazdy den ma vola na kavu..no ja nemam sil ist k nej...a vytesovat sa s bliziacim sa terminom 😕 nechcem aby to vyznelo zle...mam ju rada..tesim sa ze bude mat zdraveho syna ..ale nedokazem byt v jej blizkosti 😟

trisha321
1. okt 2018

@daniela2227 ako vyšlo? 😨😱

daniela2227
1. okt 2018

@trisha321 no normalne vyslo 😟 vypadlo..cele plodove vajce..ten zvysok az v nemocnici...teda to mi az lekar povedal..ze to bolo to vajce 😢

kvecinka321
2. okt 2018

@daniela2227 ach.. to muselo byt hrozné... ja som mala to “šťastie” že som mohla rodiť a tak akosi prirodzene sa s ňou rozlúčiť. Aj keď mi to doktor povedal že budem rodiť bola som vyvesená ale napriek tomu že už nežila a že to bolo celé bolestivé a celé som to preplakala, bolo to až neuveriteľne uľavujúce.. môcť ju vidieť dotknúť sa jej.. ten kyret je príšerne drasticky z môjho pohladu.. ale zas viem že sa to veľakrát inak nedá... to ako to prebiehalo u teba muselo byt príšerne desivé... veď to malé bábätko už bolo celkom aj veľké nie? S tou kamarátkou sa ti nedivím ja som mala dve kamarátky a mesiac po mesiaci sme mali termíny a tiež mi je ťažko keď ich vidím.. fuuu inak obdivujem tvoju dcéru statočná babulka toto s maminou absolvovať.. úžasná je ♥️

daniela2227
2. okt 2018

@kvecinka321 ake hrozbe veci sa stavaju 😟 ja ta obdivujem ❤ na tvojom mieste asi zosivejem nacisto 😟 a ano,je uzasna 😊 neviem ci si to ona uvedomuje..ale neskutocne mi pomohla..sice som jej to aj povedala .ale aj tak neviem .ci vie...ze maloktore 13,5r dievca ..by odnasalo od mamy papierove misy so vsetkym tym..co vyslo 😟 a ako ma drzala za ruku pri kontrakciach...no skvela bola..a aj je 😊

lucy96
2. okt 2018

@lenkaaninka nič z toho 😔 .. v noci som dostala kŕče, mierne som špinila, tak sme utekali do nemocnice a malému už srdiečko nebilo 😔 .. príliš skoro som sa tešila 😔 ..
@kukurica77 ahoj, ja som si už potom testy nerobila, utekala som radšej ku gynekológovi
a menzes mi meškal 2 týždne

hennyinnsbruck
2. okt 2018

@lucy96 😞😞😞oooh nie... To mi je velmi luto 😭

stratenanajdena
2. okt 2018

@lucy96 ach jaj. Mrzí ma to! 😢😢😔 Drž sa... 🙏

kukurica77
2. okt 2018

@lucy96 coze?!!! Velmi,ale velmi ma to mrzi...myslim na teba

dasaa
2. okt 2018

Ahojte baby neviem ci to tu môže byť ak nie tak vymažem.Predam 2 balenia vytaminov pre tehulky. Jedno balenie je do 10.2020 a druhe 11.2019. Je to od 13tyzdna

gabca295
2. okt 2018

@lucy96 bože moja to mi he ľúto. 😪 nechali si ta tam na kyret?? Drž sa zvladnes to, myslím na teba

lucy96
2. okt 2018

@gabca295 áno, nechali 😔
Ďakujem Vám, baby ..
Snažím sa s tým nejak zmieriť 😔😔