Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ruzicccka ...a chytá farbu! 😍😍
@stratenanajdena bodaj By si Mala pravdu ja sama Neviem uz co vidim Musim pockat a skusit test a stredu
Snad to vydrzim
@ruzicccka sprav si zajtra približne v rovnakom čase, s rovnakým testom (ak sa smiem spýtať, aká je to značka?). A teda neviem, ako Ti to...
...ale AHA!!! 😘😘😘
@stratenanajdena neni ta ciarka nejak moc tenka?
@hennyinnsbruck ja ju vidím celú, keď si to vytiahnem a priblížim v pc (teda aj bez vytiahnutia, len keď si to zväčším na obrazovke). Tá hrana, čo je viac vidno na fotke tu, to je ľavá strana tej čiarky. Aj farbu to začína chytať. Na hornom kraji je pekne vidno šírku čiarky. Ja to vidíííííím 😉
@stratenanajdena no som zvedava co z toho bude...dufam ze sa ja mylim 😉😊
@stratenanajdena dakujem za Upravu 😍
Na Upravenom tu ciarku vydno ovela lepsie ale aj nazivo Ju vydno lepsie nez na fotke .. take som uz mala vela no bohuzial stale prisla ms nic neobvykle to Nieje ze mi meska ..
Takze si nerobim ziadne nadeje no prave tieto testy mi Niky tak neduchovali tak ... snad to nieje kanalik alebo falosna ciarka ... mam posledne 2 testy
Rada by som pockala do stredy tam uz by ta ciarka mohla byt ovela silnejsia ... manzel je zomna na nervy ze tolko kupujem testy 😂😂😂
Ale zase...niesu az take drahe 3.50 v baleni su 2 kusy
No ja som v UK volaju sa Asda pregnancy test
Zatial ma Nikdy nesklamali ak som tehu Bola bola tam pekna ciarka v porovnani s ostatnymi testami ovela silnejsia
Ak som Tehu nebola tak ... tam nebolo vobec nic mozno uplne seda smuha .. ale ziaden duch ci Kanalik ..
Skusila som si Tie testy pozriet na Nete a podobne ciarky mali zeny ... zacinali s takymi tenkymi a potom postupne silneli... a aj boli hrubsie tak snad uz sa aj namna stastie usmeje tak velmi si to prajem zatial nemame ziadne deti v january som prisla o nase vysnivane babo v 8tt
Mam PCOS
Takze viem ze umna to bude a teda aj je tazsie
Byt tehotna ale stale verim ze to pride v ten spravny cas
@stratenanajdena ja nie som za upravy testov - max dat do negativu, Lebo vela krat (z vlastnej skusenosti) aj z nicoho sa da kanalik napr vytiahnut.... No uvidime dufam bude mat zajtra //
@hennyinnsbruck ahoj no ja som skusala .. googlit
Ako vyzeraju tieto testy ak maju slabe ciarky
Tieto testy pouzivam pomerne casto raz som bo Mala aj pozitivny lenze to uz bola kolajnice hruba ... takze neviem
A tu su fotky ( fotky su stiahnute nie moje )
zda sa mi ze aj tie Ine testy Maju zacinajuce ciarky o dost tensie
Ako ta kontrolna snad aj to co na teste mam ja je ta ciarka :(
@hennyinnsbruck rozumiem Ti, aj ja si myslím, že ak je žena tehotná, skôr či neskôr to bude na teste vidno. No u ruzicccky je ešte dosť skoro - podľa testu.
Tu som 2.čiarku videla pekne voľným okom bez úprav, aj vidím. Chcela som tým ale ukázať, že tam je - a hrubá. Kanálik by som tak nevytiahla - a nemal by biele ohraničenie ako v negatíve... Hore je tá čiarka rovnako široká ako tá kontrolná.
@ruzicccka no su tensie veru.. Ja som zvyknuta na rovnake hrubky zato som asi stale skepticka😊😂😂jaj uz nech je zajtra. Velmi ti to prajem aby si nasla //
@stratenanajdena zase na pc je to ine ako na Telefone 😊 no uvidime zajtra 😊
@hennyinnsbruck
No ved jasne Mali by byt rovnako hrube ale vies anglicke testy ... u nich nikdy nevies :D
Skoro vsetky testy ktore som nasla na nete .. tejto znacky mali tie druhe ciarky ovela tensie tak uvidime
Skusim test ak vydrzim stredu zajtra by tam Mohlo byt to co dnes to by som sa Vela nedozvedela
@stratenanajdena na tom negative hlavne ten vrch vydno no ja som tiez toho nazoru ze ..ta ciarka postupne bude hrubsia a silnejsia ak ide samozrejme o tehu podla toho co som nasla na nete
Ta ista znacka tak vsetky ciarky boli take tenke az ked
Mali kolajnice boli ovela hrubsie len umna to je take vselijake .. najprv
Pekny “ duch “
A potom mrcha ...
@ruzicccka
@stratenanajdena napinave to je😊
@ruzicccka možno to bolo predtým biochemické. Ja už som ho mala sedemkrát, a to prvýkrát až po šiestom pôrode! Dovtedy nič... Ale "len" trikrát s hnusnými pravidelnými kontrakciami 😢)
Ja som ináč nikdy duchov nemala, ak som nebola aspoň na úplnom začiatku tehu. Tak si koľkokrát vravím, že baby sa tu čudujú a hnevajú, že testy duchujú a potom príde ms. Pritom môže ísť o biochemické, podľa štatistík býva časté...
@ruzicccka ale veď už zajtra je streda 😀😀😅
@stratenanajdena je mi to luto ze si to tolko krat musela zazit viem ake ... to je hrozne
:(
Ja ze dnes je pondelok 🤦♀️😂😂😂😂 tak teda az stvrtok skusim dalsi 😂😂😂😂
@ruzicccka toto posledné bolo jedno z najhorších, neviem sa z toho doteraz dostať, ešte stále plačem každý deň, nejde to zastaviť... Na poličke vedľa testu mám fľašku, ktorú som si kúpila na pohotovosti v automate, kým som čakala na výsledky z krvi. Odvtedy som ju neotvárala, leží tam tak, ako som ju tam dala, keď som prišla z nemocnice... 😢😢😢
Ale, čo sa týka Teba, prvé slovo platí, stredu si vravela! 😂😂😂
My to budeme teda musieť do toho štvrtku vydržať s Tebou 😉
@stratenanajdena
Viem presne co si prezivala ja som potratila
V january a do dnes ak si nato spomeniem neviem prestat plakat je to najhorsi pocit na svete
Mne dali tu v Uk tabletky aby som potratila doma
Aby som nemusela na vyskrab
Kedze som bola len v 8tt ale plod bol maly na 6tt
Tak to bolo vhodnejsie tie bolesti krce krvacanie to sa neda opisat slovami a hlavne ta bolest a smutok v srdci
Viem ze to boli a bolo a je mi ta velmi luto
Kazdu jednu ktora to zazije
Ja Tava cely den zijem v tom ze je dnes pondelok nechapem preco a este to tu vsade pisem ze ved test skusim az stredu a to je uz zajtra bozinku ja pre to testovanie neviem ako mi dni idu 😁😂😁😂
@lucy96 to ma mrzí :(((((((
@lucy96 to ma mrzí :(((((((
@katka3057 prosim ťa aku appku?

@ruzicccka ja tam vidím začínajúcu čiarku, nie začínajúceho ducha. Vytiahla som kontrast a má pekné obrysy 👏 😎👍