Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@stratenanajdena kazala si mi ten z lekáreň plus tak tu je😂
@val9 prepáč ale moj úprimny názor je že už po toľkých testoch by bol rozdiel ale nie je žiaden ...za mňa negatívny
@ruzicccka zamna nie😒😒
@matqa411211 veď preto tam je ten smajlík..ja nehovorím že je pozitivny
@stratenanajdena podla mna je pozitivny na tych prvych fotkach aj s tym negativom 🙂 o 2 dni uz bude urcite viditelnejsia druha ciarka 😉
@ruzicccka ja si pockam na dalsi testik
@boredka kiežby to bolo moje... ale ďakujem. Ja som po mikropotrate a mm už nechce dieťa. Obchádza ma ako lev klietku, odvetdy sa ma ani nedotkol. 😢😢😢
@val9 ale tyčinkvý bol ten citlivý! 😉 - som to písala 🙂
Prosím, prepáč mi to, ale na tomto vidím len jednu čiarku. Mrzí ma to. Kedy máš dostať tú ms? Už sa mi to tu pletie ;)
@stratenanajdena to ma mrzi...
@zora2018 tie pepino testy mavaju čiarky tak ďalej od seba, zda sa mi blizko
@stratenanajdena ahoj tak bola som u lekara zatial nic nevidel vzal mi krv zajtra budu vysledky.... dal mi tri možností
1. Bud je test falosne pozitívny co sme aj hned vylucili pretože 4 falošné asi tazko
2. Ze je take male ze ho este nevidí
3. Mimomaternicove
Takze mam.strach 😯😞
@merien259 toľko falošne pozitívnych isto nie.
Malé ešte môže byť, o týždeň (dva max.) by ťa mal znova pozrieť s UZ.
No a na vylúčenie mmt treba, aby Ti vzal krv znova popár dňoch. Na kedy Ti dal ďalší termín? Alebo ak nedal, spýtaj sa ho nato zajtra, keď budeš volať po výsledky. Držím palce!
@stratenanajdena termin mi nedal zajtra mi prise sms s výsledkami a potom zavolam.ze co dalej
@stratenanajdena zrejme asi bola.ovulka neskor lebo podla ms by som mala.byt uz 8tt a mal by vidieť uz srdiečko a tam nic smutná som akosi.z.toho
@stratenanajdena no už druhý deň meska😂😂
@val9 tak som zvedavá, ako sa to celé rozuzlí nakoniec... Myslím na Teba 🍀
@merien259 pokiaľ si mala až po dvoch či troch týždňoch pozit. test, môžeš byť reálne tak v 5., 6.tt. A to je ešte skoro na srdiečko aby ho videl cez UZ. To tak v 7.tt, v 8.-mom by už malo byť pekne vidno. Takže myslím, že aspoň týždeň máš ešte čas.
Určite sa ho spýtaj na druhý termín odberov, že máš obavy, či nemôže ísť o mimomaternicové.
@stratenanajdena dakujem pekne, si mila 🙂
@stratenanajdena pri prvom tehu ma tiez takto.vystrasil ze to je mmt a to.som bola asi 6tt tiez nic nebolo vidno a nakoniec to bolo zdrave tehu.... myslim si ze naozaj bola ovulka neskor a.prero je to tak .....
@trisha321
@dominika_sk dievčatá, ďakujem za spätnú väzbu 🙂
@stratenanajdena tento bol ranny...vybehli tam niečo ale to je asi kanálik iba
@val9 v každom prípade nie je iba čisto biely, mne sa to zdá vcelku široké a s nádychom do ružova? Naživo je naživo, ale odskočiť si nestihnem 😉
Ako to vidíš ty? Ak si tehotná, už to bude musieť iba silnieť! (Ďalším ránom).
PS: zasvietilo to aj v negatíve, tak kiežby... ❤
@stratenanajdena naživo neviem .. bolo to fakt jemné a ponáhľala som sa ráno tak som nestihla ho nejako extra skúmať .. uvidime, bolesti nemam ako pri ms iba ma picha raz pri lavom vajecniku a raz pravom

@stratenanajdena
Take to je vselijake 🤦♀️😂 dakujem zlate ste tu vsetke