Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@monika1791 praave ja som este po porode MS nemala ani sa nesnazime ale mam bolesti v podbrusku uz tyzden ako pri tehu ale moze to byt aj bliziaca sa MS neviem .... mam este foto po uschnuti ale to uz vraj nie je alebo nemusi byt spolahlivy vysledok ....
@dom123 Po uschnutí vidím aj ja🤔no veď uvidíš..skús spraviť ďalší o 2 dni
A to je vraj pocas kojenia moznost otehotniet ako pocas uzivania antikoncepcie. A to si este aj pozor davame. No nic uvidim este zajtra co ukaze ina znacka a hadam je to plany poplach. Dam vediet zajtra no dufam ze tam bud nebude nic alebo riadna ciara lebo tyto duchovia mi lezu na nervy 😅
@dom123 ja nevidim nic... Skus o 2 dni
Žienky prosim o názor... prvý cyklus som brala clostil 2-7 dc. 13 dc som bola na folikulometrii a mala som dva folikuly 15 a 16 mm.. ovulacny test mi potvrdil ovulaciu 15dc. Dnes som 6dpo a mám bolesti v podbrušku, sem-tam ma pichlo doobeda.. mohlo by to byt uhniezdovanie?
@kvecinka321 mohlo aj nemuselo. Uvidíš.
@gabca295 vďaka.. to čakanie ma ubíja a čas plynie tak pomaly.. 🙂
@kvecinka321 držím palce
@butterfly333 jeeej ♥️ Ďakujem! ♥️
@joanka7 ja som to nikdy nepouzila, takze neporadim, ale moj nazor je.. Co som tu citala -videla, hovadina tieto krvne testy. Krvny test ked tak tak u lekara.....ja osobne som za normalne testy su spolahlivejsie.. Uvidis co napisu ine baby ☺️
@hennyinnsbruck Som to chcela vyskusat lebo normalne su biele ale viac to neobjednam je to fakt somarina
@joanka7 kolko dpo si?
@hennyinnsbruck este len 10 ja viem ze treba cakat ked to sa neda
@joanka7 ja ta chapem ☺️ skus o 2 dni normal test....
@hennyinnsbruck dik to by uz asi tam malo niečo byt ci ?
@joanka7 ano malo.. Ja som mala zakazdym 10dpo dusika...
@adka6666 urob inu znacku, tiez sa mi zda byt nejaky divny
@adka6666 a je ruzova na zivo?? Aj tak by som este jeden urobila......
@adka6666 Drzim palce 😊😊
@adka6666 nejde to lepšie odfotit? Ja som mala tiež tieto testy a čiarka bola bližšie.

@sangre bambuľka malá😍😍😍😍 jasné ozvem sa 🤗💕 zatiaľ je všetko oki 🤗