Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ruzicccka vidim tam druhu ciarku...len neviem,ci je ruzova,alebo kanalik... Kolko mas do menzesu?
@val9 tento cyklus som si vobec ziadnu nadej nerobila kedze
Som aj cestovala na svk sama bez manzela atd .. bolo to take vselijake
Ani neviem kedy bola ovu ani kedy ms pride ja vzdy ked pridem na svk mam rozhadzany hned cely cyklus ..
Ale tak divne ma pobolievaju prsia a brucho
Je mozne ze zmena prostredia
Ale tak som skusila uvidime ci ms pride
Tieto testy vobec nepoznam tak dobre vediet ze ta ciarka nieje na spravnom mieste
@val9 supi ze ti neni zle. Nech to tak nadalej ostane 😊😊😉😉
Baby prosim.. vymazala som si aplikáciu aby som tu nebola závislá a na chvíľu zabudla.. ale dnes som 10 dpo a robila som si test.. prosim hlavne
@hennyinnsbruck teba ty pravdovravná žena 🙂 či tam niečo vidíte.. ďakujem ♥️
@kvecinka321 na spodnom pekne vidieť že sa niečo črta. Držím palce
@kvecinka321 Na oboch vidim ze sa nieco risuje😉Skus o 2 dni znova
@kvecinka321 nech pekne čiarka silnie ✊🏻
@kvecinka321 vidím na všetkých, držím palce 🙂
@kvecinka321 myslím, že z chrípky nemôže byť duch na teste, ale veľa žien písalo, že práve na začiatku sa cítili ako by na nich niečo liezlo alebo boli choré....
@kvecinka321 wau.. Gratulujem 😊
@kvecinka321 nestihla som, prepac, som v porodnici😊 kazdopadne tisko gratulujem a zo srdca prajem aby vsetko islo krasne hladko 😍😍😍😍
@kvecinka321gratulujem!!! A ak mas tu chripku tak sa skoro vyliec!!! Drzim palce
@adkaaa ďakujem 🙂 dúfam že je to pravda
@hennyinnsbruck ďakujem veľmi verím v to že to pôjde ľavou zadnou
@madamzel123 ďakujem no dúfam že budem čoskoro fit.. myslite že by mohli mat teraz vplyv atb keď doktorke poviem že som tehotná a dá mi nejaké šetrne?
@hennyinnsbruck a gratulujem teda k prírastku 😍 čo máte?
@kvecinka321 je to tam. Sú tam//
@kvecinka321 dievcatko😊
@kvecinka321 su aj atb ktore mozu aj tehulky.. Napr. Zinnat určite, ten som brala aj ja 2x počas tehu.
@madamzel123 a aj takto skoro to neublíži? Ospravedlňujem sa už som bola tehotná ale som veľmi opatrná keďže to skončilo MA v 23tt

@kukurica77