Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@stratenanajdena vidiiim😁😁😁🤗
@stratenanajdena jasne,krasne ju vidno.
@dada2610
@kukurica77
Aaaaach ďakujem vám veľmi pekne 😍😍😘😘😘! Som zvedavá, čo povie môj milovaný, keď si to prečíta aj od iných, lebo je toho názoru, že test ozaj potvrdí tehotenstvo až vtedy, keď sú obidve čiarky rovnako silné.
@stratenanajdena ooooooha😀😀😀 nieco sa rysuje veru drzim palce aby kraaasne silnela
@hennyinnsbruck Ďakujeeeeem 😘😘😘 sa tu vyškieram na monitor a kúšem si od radosti peru, ste všetky zlaté ;)
Ako sa Ti darí? Zabudla som meno dcérky, mala ho také výnimočné. Máš dosť mliečka? Ako Ti v noci spáva? 👶👶❤
@juraja547 ako si dopadla juraja
@eliska1986 zatiaľ asi nie, dosť tmavá fotka... Ty naživo vidíš?
@stratenanajdena nevidim ani ja
@eliska1986 a už Ti mešká ms? Koľký si dpo?
@eliska1986 negatív
@stratenanajdena oujeeeee 😁 paraaaada..gratulujem ❤
@stratenanajdena to verim...
Dakujem za opytanie mame sa fajn. Sina sa vola😀 z kojenia neni nic, flaskujeme🤷♀️ Co uz. Ty vies co zaklopem je celkovo ticha. Len je, spi, a kaka😂 a mrnci, ale nekrici... Klooop klop klop... 😂 Dnes sme boli 1x u dokiho, vravel ze to je az neuveritelne ze za tyzden 0.5kg pribrala. Tak musela dobehnut, malinka sa narodila 😊😊
Kedy robis dalsi testik??
@archanjel008 nič z toho bola som u Dr na krv a ta bola negatívna tak žiadne tehotenstvo
@juraja547 tak to mi je ľúto
@juraja547 to tie testy robia duchov?
@ereska prosim ta a nezacina tam ciarocka?ci je to kanalik?ked to zväcsim mam pocit
@eliska1986 neviem slabucko to vidno
@beckynka07 že je pekné viditeľná naj pekné silnie
@archanjel008 dakujem 🙂
@beckynka07 kedy máš dostať?🙂
@archanjel008 cca pred 2 dnami
@archanjel008 ✊🏻✊🏻✊🏻

@kvecinka321 tak meškali jej 5 dní tak asi ..ja som bola tiež skôr to nevadí si myslím bol tam len ten gestacny vak zatiaľ a hned ma aj objednala na 28.11 na krv a pre knižku.drzim palce a myslím pozitívne 🤗