icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

merien259
30. nov 2018

@stratenanajdena ahoj ako sa mas este testujes ci uz si tehulka? Pisali sme spolu v oktobri radila si mi ohladom testov bola som vtedy v 4tt ale moja radost netrvala dlho v 6tt som potratila.... akosi sa neviem spamätať ešte z toho 😥😢

stratenanajdena
30. nov 2018

@merien259 ahoj, ďakujem pekne. Ja som bola v auguste tehu, aj na zač. septembra ešte, ale potom som 9.9. potratila, v 5.tt. Kontrakcie, a všetko okolo toho. A teraz som bola zasa tehu po dvoch mesiacoch, ale žiaľ, utorok som začala krvácať a dostala som zasa pravidelné kontrakcie (každých 30 sek.), testy boli už zasa biele a stredu odišlo 😞 a zasa v 5.tt. Takže teraz mi bude končiť MS alebo mikropotrat, ani neviem, ako to nazvať...Teraz ani neviem, čo a či vôbec si to mám rátať, s tým prvým by som bola v 17.tt, s týmto v 5.tt... No viem, že to rátanie ma skôr ťažilo na srdci...
Mrzí ma to, že Ti tiež odišlo bábätko, a viem si predstaviť, ako sa cítiš. Najlepšie je skúsiť otehotnieť hneď ďalší cyklus po potrate, vtedy sa zvykne dobre ďalšie bábätko uchytiť. Pokiaľ si nemusela ísť na čistenie. Pre mňa boli vždy najúčinnejším liekom dlhší čas alebo prípadne ďalšie tehotenstvo. Držím Ti palce, aby vám čo najskôr vyšlo ďalšie snaženie úspešne 🙏👶❤

trinka
30. nov 2018

@stratenanajdena ja tomu trochu nerozumiem. Prepáč - možno len zle chápem. Čítam tuto skupinku už dosť dlho. Teraz tu dávaš testy, písala si že ti MS ešte ani nemešká - teraz píšeš že ti konci. Som z toho úplne zmätená - tiež som po dvoch potratoch a jednom MMT, takze dokážem pochopiť ako sa vie žena upnut na testovanie... ale z teba som úplne mimo...

merien259
30. nov 2018

@stratenanajdena och to ma.mrzi ze takto to dopadlo a dvakrat.... je nas vela takych asi co to nevyslo.... ja som bola na cistenie akurat som 6tyzdne po a ms zatial neprisla, len nerozumiem preco ma.cistili ked všetko vyslo vonku same, teraz musim čakať co a ako bude, bola by som v 12 tyzdni, velmi ma to trapi aj keď to bolo neplanovane tehu velmi som sa tesila ale co uz tak to.asi malo byt....drzim ti palceky aby to bolo co najskor 😇💕

stratenanajdena
30. nov 2018

@trinka Ahoj, skúsim Ti odpovedať na Tvoju otázku. Pred piatimi či šiestimi dňami som sem písala, že mi MS mala dôjsť "včera, dnes, zajtra". Mávam iba 24 - 25 dňové cykly a plodné dni mám hneď po skončení ms. Teraz tu nedávam žiadne testy už štyri dni, nemám dôvod. Dávala som sem fotku naposledy pred piatimi dňami - v pondelok som dala posledný, už žiaľ negatívny. Utorok som dostala kontrakcie a stredu potratila. Ja mávam MS iba päť dní. Treba pozerať aj dátumy, kedy som čo spomínala. Nechápem Tvojej otázke, čomu si vlastne neporozumela? Toto všetko som vysvetľovala už postupne v predošlých správach už dávnejšie, ako si spomínala.

Mrzí ma, že si si tiež musela prejsť takými smutnými a ťažkými udalosťami. Dúfam, že sa Ti čoskoro podarí úspešne vynosiť zdravé krásne bábätko. Držím palce 🍀🙏

trinka
30. nov 2018

@stratenanajdena áno dávala si tu fotku testu pred 4 dňami. Žiadne príznaky MS si písala. Ja ta nesúdim, len tomu nerozumiem. Skus sa niečim zamestnať. Ja som po treťom “neúspechu” proste na pol roka odišla z koníka a nič necitala a ani neriešila. Občas pomôže dať veciam nadhľad. Držím palce aby si si našla čoskoro vytúžene dve čiarocky.

stratenanajdena
30. nov 2018

@trinka Nemala som najprv žiadne príznaky typické pre MS. Po poslednej MS (pred mesiacom) sme boli s manželom a vtedy som otehotnela. Dostala som mne už známe tehotenské príznaky, aj muž si to na mne sám od seba všimol, a mala som na teste slabú druhú čiarku. A potom mi približne v čase príchodu ďalšej MS došli kontrakcie a neudržalo sa. Plus mala som už niekoľko dní zimnice - to bola žiaľ pre mňa predzvesť blížiaceho sa potratu.

Ináč som zamestnaná viac než dosť, jasné, že viem myslieť aj na iné veci, mám deti, ešte som s najmenším na MD, chodím na brigádu, a k tomu učím ako dobrovoľník v škôlke.

Bola som skrátka nachladnutá, musela som si dať lieky, tak som si spravila test. My už detičky máme, točím sa okolo nich ❤ Ale keď už som bola tehotná, tak som sa začala samozrejme tešiť. Viem, že to myslíš dobre. Ináč toto bolo neplánovane, prekvapenie.

trinka
30. nov 2018

@stratenanajdena držím ti palce aby Vám to vyšlo. ✊🏻

janka15791
9. dec 2018

Hádam to teraz nie je plany poplach 😁

butterfly333
9. dec 2018

@janka15791 Krásne // gratulujem 🤰

rexona111
9. dec 2018

@janka15791 ahoj , gratulujem a koľko si dpo ?

janka15791
9. dec 2018

@butterfly333 ďakujem 😊

@rexona111 aj tebe ďakujem... tuším 13DPO..dnes mi mala prísť mrcha..test robený poobede lebo sme sa vrátili z chaty, na ktorej mi bolo divne..tak teda že vyskúšam už testnut 😁..a je to tam 😁..robila som potom aj digitálny 😊

rexona111
10. dec 2018

Ahojte baby, na kolký dpo sa vám už ukázala druhá slabunka čiaročka , (duch)

hennyinnsbruck
10. dec 2018

@rexona111 mne 10 dpo

kvecinka321
10. dec 2018

@rexona111 aj mne ukázal test 10dpo slabú čiarku ma druhý deň digitálny aj ukázal

rexona111
12. dec 2018

Ahojte, máte niektorá skusenost s tým že klasický test vyšiel negativne a digitálny pozitívne v jeden deň ? Mám veriť tomu výsledku?

kvecinka321
12. dec 2018

@rexona111 nemíňaj zbytočne digitálny ja som ho mala už len na potvrdenie keď nemáš ani ducha na obyčajnom tak ti určite neukáže pozitívny výsledok ani digitálny

rexona111
12. dec 2018

@kvecinka321 mne digitálny práveže ukázal pozitívny výsledok . Ale obyčajný test je čistý tak teraz neviem čo je vlastne pravda

bubu4125
12. dec 2018

Ahojte. Viete mi poradiť ohladom ovu testov? Nebudem sem zatial pridavat fotku, nakolko sa diskutuje o tehu testoch a dúšikoch. Dakujem

hennyinnsbruck
12. dec 2018

@bubu4125 je tu aj tema ovulacne testy... Ale pytaj sa... 😊

bubu4125
12. dec 2018

@hennyinnsbruck ja by som len chcela nazor. Nakolko som mala v januari MA. To sa nam podarilo po troch rokoch. No a odvtedy nic. Tak som sa rozhodla skusit ovu testy. No aj ten najtmavsi nie je dostatocne tmavy ako testovacia ciara. Dnes uz 19DC a testy negativne. Ale bolesti a hlienik mam.

hennyinnsbruck
12. dec 2018

@bubu4125 mozno si premeskala vrchol. Ked vies ze kedy ca ovu je, sa testuje 2x denne... Tieto ovu testy nepoznam, neviem ake silne ciarky ukazuju.ale ked mas bolesti aj hlien malo by to byt ok. Naj je Merat si bazalnu teplotu... Az po 3 rokoch sa podarilo? Na vysetreniach ste boli?

stratenanajdena
12. dec 2018

@bubu4125 Ahoj, mne to príde, že ten tretí test odspodu je v podstate rovnaká intenzita čiarok, lebo aj tá kontrolná čiarka je slabšia ako na ostatných. Záleží to aj od koncentrácie moču.

som_ponorka
12. dec 2018

V júni som mala ducha asi 11 dní dpo, nakoniec to ale bola anembryomola a teraz mi vyšiel duch už 29 deň cyklu. Tak hádam to teraz bude dobré 😉
@rexona111

rexona111
13. dec 2018

Ahojte baby tak môžem sa už začať tešiť?🙂

rexona111
13. dec 2018
h_petra
13. dec 2018

@rexona111 ja tam nič nevidím ☹ ☹

nevludna
13. dec 2018

@rexona111 nieco tam je, ale skusaj dalsie dni ci tmavne

madamzel123
13. dec 2018

@som_ponorka jeej ty cakas babo? 😊 Tak držím palce

som_ponorka
13. dec 2018

@madamzel123 dakujem, idem buduci tyzden ku dr. tak hadam bude vsetko v poriadku