Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@hennyinnsbruck pracujem na styri smeny, takze BT nema vyznam merat. Zial.
Tie 3roky prebehli ako voda. Svadba, prerabka domu, nove zamestnanie.... a zrazu //. Radost velka, no v januari som on prisla. Dva cykly sme pockali a odvtedy nic. Po MA mi brali krv na zrazanlivost a este na dve veci, potom na hormon stitnej zlazy. Vsetko bolo v norme. Chcem pockat do marca ( to bude rok od snahy), az dovtedy sa nepodari, tak idem riesit lekara.
@stratenanajdena ovu testy som este nerobila. Tenkrat poprve. Iba som citala. Uvidime co z toho bude. V domneni, ze ovu asi nebola, sme neskusali vtedy. Iba vcera. Snad sa podari

@bubu4125 Drzim palce aby sa dovtedy podarilo 🤩🤩
@rexona111 ja vidím krásne // držím palce
@butterfly333 ďakujem
@som_ponorka určite.. Treba myslieť pozitívne 😊prve tehu.?
@madamzel123 v podstate druhé, prvé bolo prázdny gestacny vak a teda čistenie, potom som nemala tri mesiace MS, aj v minulosti som mala nepravidelnu, Dr mi pichla agolutin na spustenie a tak sme šli zas do toho, ktovie, ako by mi zas chodila ms, no a vyšlo to na prvý šup
@som_ponorka tak teraz zvladnete, urcite 😊 držím palce 😊 ja idem ulozit spat svojho junaka 😄
Ahojte, čo si prosím myslíte o týchto testoch? Meškajú mi už 6 dní, spodný test je robený včera, ale nie z ranného moču, vrchný dnes z ranného moču. Nakoľko mám za sebou už 2x missed abort, a 1x biochemické... tak neverím moc ani tomuto, keďže na 6 deň meškania je tá čiarka slabá asi. Ovuláciu mávam neskoro cca 19 - 20 DC, aj keď mávam 28-30 dňové cykly. Ďakujem.
@angelsfaith no mala by si začať veriť 🙂 nech pekne tmavne držím paste
@ereska nie je na cca 6ty deň meškania tá čiarka príliš slabá? Či to je asi individuálne...
@angelsfaith hmmm... Podla mna slaba.. Uvidis neostava ti nic ine len cakat. Drzim palce aby silnela
@angelsfaith ale ak si mala ovulaciu tak neskoro ako píšeš, tak si myslím, že nie je slabá
@zoja82 každý mesiac ju mávam takto neskoro. Nevedela som o tom, až keď mi gyn povedal, že 17dc mám dominantný 13mm folikul a podľa ovu testov bola ovuláciu 21dc.
@angelsfaith a meska ti 6ty den po 30tom dni? lebo to kludne mozes byt len 15ty den a uhniezdovanie byva 5-10den
@angelsfaith nemusí byt slabá niekomu ukáže neskôr a ty máš aj neskôr ovulacii a mohlo sa neskôr uhniezdit nezúfajte zatiaľ dôležité aby to stupalo
@zoja82 počítala som to od 29 dc, že dnes je 6ty deň meškania. Pretože krámy dostávam v rozmedzí od 28 - 30 dc (stávalo sa aj 32dc)... počkám do pondelka, urobím test a ak tam stále bude čiarka, pôjdem k lekárovi.
@marionett25 anooooo vidím krásne druhú čiarku ;) aj ja som mala takú 🙂 veľa stastia
@marionett25 je tam 🙂
@marionett25 ja vidíííím 🙂
@angelsfaith nevyzerá to dobre...
...vyzerá to výborne! 👏👍😍
@stratenanajdena ďakujem ❤❤❤

@nevludna včera som mala úplne čistý a dnes už vidno ako sa pekne sfarbilo