Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@buskakatuska myslím že je to ok,ja som mala taký na 13dpo
@buskakatuska ja som mala woman Secret,a na 16dpo som taký mala poobede,hcg bolo 1002, neboj dobre to máš,❤️
@buskakatuska jasom mala tiež takú nejakú a hcg88. O týždeň bolo už 4061 🙂
@stratenanajdena ahoj tak som si urobila test a dve čiarky ako vyštopkané, tak sa asi nič nedeje a tentokrát mám šťastie na pohodové začiatky tehotenstva. To som rada, lebo mi bývalo zle stáááášne ani som nevnímala okolie. Teraz si to užívam akoby mi nič nebolo, aj keď je mi to stále divné, že z ničoho nič mi prestalo byť zle, ako keby švihol bičom.
@hennyinnsbruck asi je všetko v poriadku, lebo test vyšiel pozitívny. Ďakujem za rady.
@katjuschka17 super to ma tesi... 😊😉
@katjuschka17 joooooj 👏😍 tak to je dobrá správa, som rada! Nech to tak už len ostane. Mne bolo tiež pri niektorých tehotenstvách viac zle, pri iných menej, pri jednom som vraciavala... I keď boli podobné, ale každé bolo v niečom snáď aj odlišné. Asi ako pôrody, každý iný 😀DD Tak buď len rada, aspoň budeš zvládať ľahšie to nutné. Drž sa!
@hannah393 krasne //.. Nepride neboj
@hannah393 😍😘❤
@hannah393 waau krásne // gratulujem
Ďakujem baby,aj za vaše povzbudivé slová 😘 ešte počkám kým mi to potvrdí doktor a budem sa môcť z toho tešiť
@simbatko nie😔
@simbatko na druhom možno? dosť pri kraji. ak je to pepino test - ten nový, tak áno. Ale len začínajúci duch. Ešte by som to čiarkou nenazvala.
@adka6666😍😍😍
@simbatko moja ja tam nic nevidim.. Kolko dpo si?
@simbatko ahoj, ja tam stále nič nevidím, ale kiežby som sa mýlila a neskôr by sa Ti ukázala pekná čiarka. Kedy máš mať ms?
@stratenanajdena uZ mi meska par dni
baby , asi to sem nepatriii ale čo ste brali aby ste otehu - a čo viete že naozaj zabralo dik 🙂
@katusska248 Inofolic

@hannah393 skús si poukladať len po jednom teste z každého druhého dňa aby si videla poriadne rozdiel, takto toľko testov a ešte dva v jednom dni to metie aj mňa, myslím že ti pekne silnejú, držím palce ❤️