icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

vanesska
16. jan 2019

@stratenanajdena 😁 haha my sme na tom rovnako ako píšeš. Len ja len predpokladam kedy bola ovu no ale dnes ma celý deň bolia a pichaju vaječníky a celý deň chodím na wecko tak uvidime. Len ja do testu ešte aspoň tyzden 😏 tebe držím veľmi palce a negatívne myšlienky pusti z hlavy 😉

merien259
16. jan 2019

@stratenanajdena sledujem tuto diskusiu uz dlho a tvoje testy su neskutočne záhadné.. smutne je ze sa to neudrží.... ak mas dostat ms az za 6 dni preco testujes tak skoro? Potom sa zbytocne stresujes hmm? Skus pockat a ciarka mozno stmavne držím palce 👌🙏

stratenanajdena
16. jan 2019

@merien259 ani by ma nenapadlo skúsiť test, ale išla som dať dieťa do školy a vonku pod školou takýýý smrad, kuchárky chystali obed, a teda ja mäso nejem, ale toto bolo mäso na cibuľke a extrémne mi to páchlo. Ešte v ten deň neskôr ma začali bolieť prsia. Nevenovala som tomu pozornosť, ale na druhý deň idem po ulici okolo známej reštiky a odtiaľ takýýýý puch, mäso robili 😅 a zasa mi to extrémne smrdelo. Pritom chodím okolo nej niekoľkokrát za deň už celé roky. No a prsia ma bolia stále viac. A dnes som sa rozrevala, keď som pozerala fotky, a pozerám, že to čo, nejaká som precitlivejšia. A ráno po prebudení mi došlo na vracanie ale do pár minút to prešlo. A dostala som zimnicu, ktorá mi už dva dni neprestáva, ráno som ju mala vyše dve hodiny vkuse aj pod paplónom, vlastne celé doobedie. Tak preto som si spravila test. A pre zimnicu a ešte niečo si myslím, že to bude zasa biochem. Ja mávam plodné dni hneď po ukončení ms, takže skôr ako v polke cyklu, takže by mi to ukázalo pekne čiarku už pred ms. I keď teraz sme boli s mužom neskôr. Ale to nie je podstatné, lebo test ukázal to, čo vnímam zmeny na sebe už dva dni. Preto sa zatiaľ ani moc neteším, myslím, že to najskôr nedopadne dobre.
Presne ako píšeš,aj ja som si vravela, že počkám, či čiarka stmavne. Ďakujem Ti za názor 😍

merien259
16. jan 2019

@stratenanajdena mysli pozitivne, bude dobre.... mne ms meska 6 den a testy negat. Na jednom sa mi zdalo ze vidim mini ducha ale ostatne nic....

stratenanajdena
16. jan 2019

@merien259 Ďakujem. Snáď sa aj Ty už čo najskôr dozvieš, na čom si. Dávala si aj fotku toho testu sem? Tie po ňom boli biele takej istej značky?

merien259
16. jan 2019

@stratenanajdena nie nedavala som.. jeden bol s mini duchom a ostatne biele.... musim pockat do piatku... posledny krat co som bola tehu tak mi prvy slabo pozitívny vysiel skoro po troch tyzdnoch.... vtedy sme spolu pisali....

stratenanajdena
16. jan 2019

@merien259 prepáč, že som si nezapamätala. Tak ešte máš šancu, prajem Ti nech to vyjde tak, ako si praješ 🙏

merien259
17. jan 2019

@stratenanajdena dakujem.Ti aj tebe drzim palce... aby ms nedorazila

teolili
17. jan 2019

Kocky tak že včera dva testy pozitívne a dnes ráno digitálny test negatívny ms mi mešká 4dni tak a teraz raste prikladám foto

teolili
17. jan 2019
ivusik1111
17. jan 2019

@teolili
Clearblue je 25-tkova citlivosť takze teoreticky Ti este nemusel ukázať

teolili
17. jan 2019

@ivusik1111 ďakujem za odpoveď tak skúsim 10kovy ešte aj keď mi ms mešká je to divné no ale včera aj počas dňa mi vyšiel test pozitívne

hennyinnsbruck
17. jan 2019

@teolili to je divne mal by ukazat pri hentakej ciarke... Sorry za blbu otazku ale robila si ho spravne? Lebo tusim 10ci 15 sek ci kolko ma byt v moci namoceny

teolili
17. jan 2019

@hennyinnsbruck ja neviem ocurala som ho 😂nerátala som kolko

hennyinnsbruck
17. jan 2019

@teolili no tak mozno si malo curala😂😂😂

teolili
17. jan 2019

@hennyinnsbruck podľa mňa by tam vyšlo že je chybný ako som ozaj zmätená

hennyinnsbruck
17. jan 2019

@teolili myslis ze ti napise... Slecna potopte ma dlhsie v moci? 😂😂😂
Zlata ☺️
.. To bola len moja uvaha ci nebol malo nasiaknuty... Kedy spravis dalsi-predpokladam palickovy test? ☺️

teolili
17. jan 2019

@hennyinnsbruck myslím že bol dosť nasiaknuty😂 no zajtra ráno ak nepríde menštruácia

hennyinnsbruck
17. jan 2019

@teolili no hadam nepride☺️

teolili
17. jan 2019

@hennyinnsbruck uvidíme napíšem ako zmiatol má ten digitálny 😏😏😏😏

teolili
17. jan 2019

@hennyinnsbruck ja sa len bojím by tam nebol nijaký zdravotný problem

stratenanajdena
17. jan 2019

@teolili Ahoj, nieeee, tento 25 nie je taký citlivý, desiatkové ti pekne jednoznačne ukazujú, držím palce! Ten digitálny by som ja osobne už ani vôbec nikdy nekúpila, desiatkové to ukážu pekne a hlavne LACNEJŠIE 😅

hennyinnsbruck
17. jan 2019

@teolili urcite tam nie je ziadny zdravotny Problem 😎

teolili
17. jan 2019

@stratenanajdena no uvidíme zajtra či sa to potvrdí

stratenanajdena
17. jan 2019

Ja som teraz takto mala test. Snáď je silnejší ako včera...

danko85
17. jan 2019

@stratenanajdena vidím ju lepšie ako tú včera na prvý pohľad 😊 na “falošného ducha” podľa mňa silná

trinka
17. jan 2019

@teolili nie ocurat 😂 ponoriť do mocu na 15 sekúnd 😂😂😂 na takú čiarku ti musí výst pozit

soncita22
18. jan 2019

Ahojte dievcence,, mam taku otazocku-mam PCOS a ako to aj byva prilis dlhe cykly a nepravidelnu ms. Vcera okolo 5tej som skusala testik a, aj dnes rano z prveho mocu dva roznej znacky. Na vsetkych je slaby dusik.Myslite ze by to este mohlo byt tehu aj napriek dlhemu cyklu? 😊💕

stratenanajdena
18. jan 2019

@soncita22 Ahoj, kľudne mohlo. Máš aj odfotené tie testy?
Ak vidíš na dvoch rôznych značkách druhú čiarku, tak by to mohlo vyjsť.
S PCOS je možno ťažšie otehotnieť, ale nie nemožné. 🍀🙏

hennyinnsbruck
18. jan 2019

@soncita22 samozrejme.... To je jedno aky dlhy je cyklus, hlavne nech je ovula😉