icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

ceklis
18. jan 2019

@teolili ahoj, robila si si ešte nejaký test? Ja som dnes ráno na woman secret našla to iste ako máš ty na fotke a tak len rozmýšľam či môže byt test chybný. Bol robený z ranného mocu a teraz som šla kúpiť pepino a ten biely. To ozaj môže byt takto chybný test? 😕

dadulik6
18. jan 2019

@ceklis pepino ma malo farbiva ukazuje az neskor

ceklis
18. jan 2019

@dadulik6 no snáď máš pravdu a čas ukáže niečo aj na pepino 🙏🏻 Pepino nie je z ranného.

dadulik6
18. jan 2019

@ceklis najlepsie je testovat rovnakou znackou aby si videla progres ciarky lebo kazdy test ma inak farbiva drzim palce ✊❤

ceklis
18. jan 2019

@dadulik6 ďakujem krásne. Skúsim v nedeľu alebo pondelok. Ja som len neverila vlastným očiam keď som to zbadala ráno a tak som utekala do billy kúpiť že skúsim... nemala som nič robiť a spravit až v pondelok, len som mala taký zvláštny pocit že skúsim. Ach jo... tak snáď sa stal zázrak.

ikonica
18. jan 2019

@ceklis

ceklis
18. jan 2019

@ikonica ❤️😘

dominika_sk
18. jan 2019

@ceklis v tom okienku vidim kvapky, ak je to moč a "ocikala si ho vela" tak je to falošny vysledok. aj mne sa to stalo niekolkokrat, odvtedy mačam v nadobe.

ceklis
18. jan 2019

@dominika_sk no sú tam, to je pravda. Ja som test strcila do toho obalu a keď som spravila pepino tak že spolu odfotím. Je to možné, že bol moc ocikany 🙈. Toto je fotka ešte čerstvo urobeného

dadulik6
18. jan 2019

@ceklis dufajme ze nieje falosny ❤✊✊ kludne skus aj zajtra taky isty lebo isto nevydrzis do pondelku 😂

dominika_sk
18. jan 2019

@ceklis takto vyzeral moj keď som to prehnala...

ceklis
18. jan 2019

@dominika_sk to je aká haluz! Tak potom je dosť možné že som to asi prehnala 🙈

dadulik6
18. jan 2019

@ceklis
@dominika_sk tak to je riadna haluz toto ako moze test ukazat take ciarky bez pritomnoati hcg?

ceklis
18. jan 2019

@dadulik6 no už celkom začínam pochybovať 😕 uvidíme zajtra alebo pozajtra. Som len 10dpo a ms ma prist až v pondelok, tak skúsim v pondelok. Ďakujem moc

ceklis
18. jan 2019

@dadulik6 iná haluz 😂😂😂 nechápem tiež, ale asi to je pravda. Nejako sa mi nechce veriť že by sa to podarilo 🙈🙄

dadulik6
18. jan 2019

@ceklis tak to sme narovnako ja som dnes tiez 10dpo a ms by mala prist cez vikend

dadulik6
18. jan 2019

@ceklis vyskusaj zajtra a uvidis

0507
18. jan 2019

@ceklis drzim palce nech je ciarka spravna, tieto testy velmi duchuju, ale snad to nie je tvoj pripad

dominika_sk
18. jan 2019

@ceklis @dadulik6 ja som tiež 10dpo. prišla som na to tak že som si urobila test a viem že bol dosť mokry, nemohla som tomu uveriť tak som urobila hneď ešte jeden a nič, biely jak sneh. potom mi to došlo

bibuska2
18. jan 2019
teolili
18. jan 2019

@trinka no včera večer prišla ms a dnes test negatívny 😏😏😏😏

teolili
18. jan 2019

@ceklis ahoj testy včera a predvcera mi ukazovali že som tehotná clerblue že negatív a včera večer prišla ms

teolili
18. jan 2019

@hennyinnsbruck tak že včera večer prišla ms a dnes test negatívny😏

archanjel008
18. jan 2019

@bibuska2 mešká ti už?

bibuska2
18. jan 2019
archanjel008
18. jan 2019

@bibuska2 koľko ti a aké máš dlhé cykly

hennyinnsbruck
18. jan 2019

@teolili tak sa neuchytilo😒 skoda veru

trinka
18. jan 2019

@teolili oj tak to vyzerá na biochemické- mrzí ma to

stratenanajdena
18. jan 2019

@dominika_sk Ahoj, tieto testy nefungujú tak, že keď ich ocikáš veľa, vyjdu pozitívne. To by väčšina žien snáď nič iného nerobila a len by máčala a máčala testy a dávala krásne fotky pozitívnych výsledkov. Ten test zachytáva hcg. Ak tam, nie je, nezafarbí sa.
Ešte jedine ak by si chytila test za tú čiarku, ktorá sa má namáčať, by to mohlo skresliť výsledok. Na každom teste upozorňujú, že sa nesmie dotknúť tej namáčacej časti.

bibuska2
18. jan 2019

@archanjel008 ms som mala mať 2.1.2019 a minulý štvrtok som mala ovul tak som z drahým skúsila ale taký to estik mam len