Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@dadulik6 ďakujem krásne. Skúsim v nedeľu alebo pondelok. Ja som len neverila vlastným očiam keď som to zbadala ráno a tak som utekala do billy kúpiť že skúsim... nemala som nič robiť a spravit až v pondelok, len som mala taký zvláštny pocit že skúsim. Ach jo... tak snáď sa stal zázrak.
@ceklis v tom okienku vidim kvapky, ak je to moč a "ocikala si ho vela" tak je to falošny vysledok. aj mne sa to stalo niekolkokrat, odvtedy mačam v nadobe.
@dominika_sk no sú tam, to je pravda. Ja som test strcila do toho obalu a keď som spravila pepino tak že spolu odfotím. Je to možné, že bol moc ocikany 🙈. Toto je fotka ešte čerstvo urobeného
@ceklis takto vyzeral moj keď som to prehnala...
@dominika_sk to je aká haluz! Tak potom je dosť možné že som to asi prehnala 🙈
@ceklis
@dominika_sk tak to je riadna haluz toto ako moze test ukazat take ciarky bez pritomnoati hcg?
@hennyinnsbruck tak že včera večer prišla ms a dnes test negatívny😏
@bibuska2 mešká ti už?
@archanjel008 ano
@bibuska2 koľko ti a aké máš dlhé cykly
@teolili tak sa neuchytilo😒 skoda veru
@dominika_sk Ahoj, tieto testy nefungujú tak, že keď ich ocikáš veľa, vyjdu pozitívne. To by väčšina žien snáď nič iného nerobila a len by máčala a máčala testy a dávala krásne fotky pozitívnych výsledkov. Ten test zachytáva hcg. Ak tam, nie je, nezafarbí sa.
Ešte jedine ak by si chytila test za tú čiarku, ktorá sa má namáčať, by to mohlo skresliť výsledok. Na každom teste upozorňujú, že sa nesmie dotknúť tej namáčacej časti.
@archanjel008 ms som mala mať 2.1.2019 a minulý štvrtok som mala ovul tak som z drahým skúsila ale taký to estik mam len

@teolili ahoj, robila si si ešte nejaký test? Ja som dnes ráno na woman secret našla to iste ako máš ty na fotke a tak len rozmýšľam či môže byt test chybný. Bol robený z ranného mocu a teraz som šla kúpiť pepino a ten biely. To ozaj môže byt takto chybný test? 😕