Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@stratenanajdena ja som to skusila vtedy ešte raz a tiež tam vyšla druha čiarka, ano, funguje to tak že keď je malo alebo priliš mokry je z toho falošny vysledok.
@dominika_sk jejo! Skúšate babo! Pamätám si ta z novembroviek 2011 ❤️
@dominika_sk ale tieto prúžkové testy nemajú byť prečo viac mokré, tie sa predsa neocikávajú, ale vždy len namáčajú
@trinka aj ja si ťa pamatam! Čo ty tu? Mam za sebou kyret 1/2018 a odvtedy nič☹️
@kaja_73 tieto pružkove možu byť namačane kratko a je zly vysledok, tie do prudu zase vela.
@dominika_sk my sme po roku trápenia v očakávaní, tak ešte sem tam skontrolujem diskusiu 😉
@trinka ja som viac ako rok čakala na Alexa, som zvedava kolko to bude teraz😔
@dominika_sk držím palce. Ja som mala v máji a septembri potrat a potom mimomaternicove ... 😔
@stratenanajdena Pisala som ti spravu ohladne, tych mojich testov, prisla ti? 😊
@dominika_sk tak teoreticky pokiaľ sa rozpije tá farba, že ho ozaj žena vymáča alebo "vykúpe", tak asi môže skončiť aj v tom testovaciom kanáliku? Ja som to takto ešte nikdy nemala, ak som tehu bola, bola riadna čiarka, alebo aj keď iba duch, a ak som nebola alebo som mala mikropotrat, tak bledla a potom už bol úplne biely. Ja takú skúsenosť nemám, ale budiž.
@soncita22 máš už odpoveď v inboxe 🙂
@hennyinnsbruck
@trinka asi áno v stredu mám gynu tak uvidím čo povie dr len že takéto sa mi stalo už v októbri tak som zvedavá že čo povie dr ďakujem za podporu
@natalyy15 aj mne včera to tak vyšlo... Ešte malá 6 dní do do kramov
@bona_dea skus o 3dni spraviť znova 🙂
Ženy poraďte na pco Inofolik alebo femibion
@bona_dea nic...
@bibuska2 urcite inofolic
@kukurica77 ahoj ale Inofolik comby??
@bibuska2 ja by som kupila klasicky inofolic,ten druhy- combi sa odporuca skor pre zeny s nadvahou,tak neviem,je to na tebe.
@kukurica77 tak ja nadváhu mam si myslím
@domcatko1811 je priliš rozmočeny, vysledok je neplatny. Vidno to lebo vyplavilo farbu
@domcatko1811 ja tam vidím ducha ::

@stratenanajdena načo by ženy davali fotky krasnych pozitivnych testov keby neboli tehotne,...toto už koho napadne🤦🏼♀️