Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Ahojte, chcem sa spytat stala sa my taka vec. vcera som myslela ze prisla ms. No krvacala som len tak ze na wc papieri jasna krv. Vcera rano a viac uz nic. Poobede uz bol papier uplne cistucky. Myslela som ze sa to rozbehne ale nic dnes zas uz cisto. O babo sa snazime aktivne uz dlhsie. nechapem co to. Viete poradit?
@judit_ka sprav si test, ina rada neexistuje
@nicci254 nádherného // gratulujem a prajem veľa zdravia
@butterfly333 Ďakujem 🙂
@domcatko1811 niečo veľmi slabé sa mi tam zdá byť, no počkaj radšej do termínu ms a testni ak nepríde... Držím palce 😉
@domcatko1811 vyzerá, že si na dobrej ceste ✊🍀
@domcatko1811 je to tam
@domcatko1811 jéj, spodný ánoooo! Nech len silnie 🙏
@domcatko1811 keď chceš vidieť ako tmavne musís testovat stále tou istou značkou. Inak pekne //👍👍👍
@domcatko1811 gratulujem a držím palce
podla mna tmavne,drzim palce
@domcatko1811
@simbatko no ja zatiaľ nič :/
@bibuska2 niečo sa tam začína črtať? Ale len tak opatrne zatiaľ. No biely nie je 😉
Dievcata kedy robit test ak sme si nedali pozor naposledy 22.2. ?menstruacia dosla 9.3 ale bola divna a teraz mam bolesti v krizoch a boli ma aj brucho.
@roxana1992 ahoj, ak ste mali naposledy nechránený styk 22.2. a chceš vedieť, na čom si, tak si sprav test kľudne aj hneď. Ak si tehotná, musí Ti to takmer po mesiaci ukázať. Ak bude neg., tak určite nebudeš tehu, ak ste odvtedy spolu neboli...
@stratenanajdena test som spravila v piatok bola tam slaba druha ciarka a dnes rano som si zas robila test a bol negativny ja len ze ci som nerobila skoro :(
@roxana1992 robila si si tú istú značku aj druh?
@stratenanajdena ano
Ahojte, prosím poraďte mi, s manželom sa už skoro rok snažíme o dieťa... Včera ráno a dnes ráno som si robila test... Intimed 25kovy... Ukázalo mi takýchto duchov... Tak reku skúsim 10kovy test, tam by ťa čiarka logicky mala byť silnejšia a bol úplne negatívny... Ani náznak.... Len teraz neviem či preto že nebol robený z ranného moču ale proste preto že tehotná niesom😒
@kukulinka89 ahoj, už viac žien tu písalo, že 25kovy im ukázal skôr ako 10tkovy. Tento vyzerá nadejne ✊
@ludka0611 ďakujem veľmi pekne za odpoveď 😊 ale nerozumiem ako je to možné že ten 25kovy skôr ukáže🤔 potešila si ma😊 budem mať teraz narodeniny a bol by to pre mňa ten najkrajší darček keby sa to podarí 😊

@cica1650 dakujem, veruze som riadne v soku, kedze sme to neplanovali :D