icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

nina4
15. júl 2017

@alja20 chodim sem malinko ale na tvojom teste vidim // .A ta druha je aj dosť siroka na to aby to bol kanálik.tak budem drzat palce nech uz len silnie.

tonjadabik2
15. júl 2017

@alja20 natom prvom vidim hrubu druhi ciarku tak ti drzim palce

soncita22
15. júl 2017

@alja20 ja tam vidim ciarocku...a dokonca nejaku taku aku mam na testikoch aj ja...😄 samozrejme drzim palce...😘💕

alja20
15. júl 2017

@nina4 potesilo🙂 dakujem dufam ze zosilnie a maly bude mat surodenca uvidime ty cakas uz 5ho drobceka?ja som jedinacik zo zdr.dovodov a vzdy som si hovorila az budem velka chcem velku rodinu min.3drobcov no akosi je to u mna komplik.tiez zo zdrav.dovodov ale nevzdam sa 😀

alja20
15. júl 2017

@tonjadabik2@soncita22 dakujem vam baby😘

tonjadabik2
15. júl 2017

Vidite nieco? Nevyslo to ze?

nivea777
15. júl 2017

@tonjadabik2 pokial nepride MS tak je sanca stale

mmichaelag
15. júl 2017

@alja20 no vyskúšaj ten budúci týždeň držím prsty 😊😊

nina4
15. júl 2017

@alja20 ano 5 teho drobca ☺️pracovali sme na dievcatku a bude chlapcek 😁 ,no hlavne aby bol zdravy .Nam sa tiez pri detoch nedarilo otehu poctivo som brala kvapky a pri tomto drobcovi aj Inofolic + ovu testy .Jedine pri 4 to bolo prekvapko 😊.
A verim,ze aj tebe bude ciarka silnieť a dotiahneš to do uspešneho konca 😘

alja20
15. júl 2017

@nina4 to je krasne🙂to je jedno ci to alebo to tiez neriesim hlavne nech je zdrave lubit budem oboch tak ako ty vsetkych 5tich😍

alja20
15. júl 2017

@tonjadabik2 dala som ti to do negativu mne sa aj zda ze cosi tam je no uz sa mi oci krizia z tych mojich😂

alja20
15. júl 2017

@tonjadabik2 a ked sa lepsie zahladis tak tam je slabucko vidno 2hu / uz len nech silnie🙂

tonjadabik2
15. júl 2017

@alja20 Ja tam nic nevidim.zajtra testujem znova

alja20
15. júl 2017

@tonjadabik2 asi kanalik potom neviem kukni este raz

tonjadabik2
15. júl 2017

@alja20 ano toto som videla ale je to daleko nie? Sa mi zda ze by mala byt blizsie.. Taka mi je zima normalne zimnicu som chytila..

alja20
15. júl 2017

@tonjadabik2 zalezi od druhu testu napr.pepino ma daleko od seba ine maju blizko dalsie su uzke ine siroke neviem no ....aku mas znacku testu?

alja20
15. júl 2017

@tonjadabik2 ja zas mam take sproste chute cesnakove chipsy s cviklovo jablkovou stavou no lahoda k telke 🤒

tonjadabik2
15. júl 2017

@alja20 wonwn secret ten ma ake?

tonjadabik2
15. júl 2017

@alja20 women secret.. Ja som v noci hladna no ale momentalne sa hrejem pod perinou mam zimnicu..kosa mi jeee

alja20
15. júl 2017

@tonjadabik2 neviem ale co som si vsimla tak druha ciarka na kazdom teste je rovnako vzdialena od konca testovacej casti ako ta prva ciarka

tonjadabik2
15. júl 2017

@alja20 ta asi nic z toho..kaslime nato. Zajtra sprwvim dalsi novy test s ampulkou neakou.. Este som ho nikdy nemala..tiez women secret

alja20
15. júl 2017

@tonjadabik2 ja uz nemam testy 😂musim pockat do pondelka ked pojdem k nasim tak po ceste sa zastavim dakde v drogerke al.lekarni.drzim zajtra palce nech je vidno 2ciarky👍

tonjadabik2
15. júl 2017

@alja20 noo tak sup sup a testovat. Ja uz neverim ze budu dve ciarky.. To by uz bolo vidno.. 6 mesiac snazenia a nic.. Straxam nadej

alja20
15. júl 2017

@tonjadabik2 ze 6m haha a stracas nadej?pri prvom to bolo3r a teraz uz za chvilku rok nevzdavaj to je to este malo aj dokino hovori minimalne rok a potom sup na kozu a poriesime kde je problem takze este mas koooopu casu 😉 a podsktorym vabam ukazalo az po rakmer 2tyz.meskani mrchy tak hlavu hore vypni hrud a testujeme daleeej😘

alja20
15. júl 2017

@tonjadabik2 a tentokrat to bude dievca aj maly ked sa ho ktosi opyta co by chcel tak povie sestricku aby mu nebrala vlaciky a auta😂😝😍 a mne je sice jedno len aby bolo zdrave ale ruzova by tiez potesila taka zmena ked chlapca uz mam v malicku😎😍 a ked bude chlapec tak aspon usetrim na vybavicke😂

ejuska2586
autor
16. júl 2017

Kocky, ja dnes takto. Dnes si mam pichnut agolutin, tak som zvedava aka bude zajtra.

tonjadabik2
16. júl 2017

@alja20 mas pravdu moja. Oki nebudem sa vzdavat. Super ze cakas dievcatko.to ti Gratulujeeem. Aj my tuzime este po dievcatku ze ju budem cesat a obliekat satocky. 😀 oki budeme testovat dnes

tonjadabik2
16. júl 2017

@ejuska2586 laaasko kraasna teplotka som na teba hrdaaaa 👍 len tak dalej. Ja dnes takto:

ejuska2586
autor
16. júl 2017

@tonjadabik2 Skusila som si spravit tehu test, hoci som len 8dpo a objavil sa mikro duch. Len mi to nejde odfotit, je moc slaby. Tak len dufat, ze mi bude silniet a nebude z toho len biochemicke tehotenstvo. Robila som si Dr. Max a ten falosne neduchuje...
A ty ako? Testik si nerobila? Teplotka ti tiez pekne stupla...

ejuska2586
autor
16. júl 2017

Neviem, ci uvidite, ale ja vidim na oboch... Hoci velmi slabych. Ale som len 8dpo, tak sa neni comu cudovat.