Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@alja20 natom prvom vidim hrubu druhi ciarku tak ti drzim palce
@tonjadabik2@soncita22 dakujem vam baby😘
@tonjadabik2 pokial nepride MS tak je sanca stale
@alja20 no vyskúšaj ten budúci týždeň držím prsty 😊😊
@alja20 ano 5 teho drobca ☺️pracovali sme na dievcatku a bude chlapcek 😁 ,no hlavne aby bol zdravy .Nam sa tiez pri detoch nedarilo otehu poctivo som brala kvapky a pri tomto drobcovi aj Inofolic + ovu testy .Jedine pri 4 to bolo prekvapko 😊.
A verim,ze aj tebe bude ciarka silnieť a dotiahneš to do uspešneho konca 😘
@tonjadabik2 dala som ti to do negativu mne sa aj zda ze cosi tam je no uz sa mi oci krizia z tych mojich😂
@tonjadabik2 a ked sa lepsie zahladis tak tam je slabucko vidno 2hu / uz len nech silnie🙂
@alja20 Ja tam nic nevidim.zajtra testujem znova
@tonjadabik2 asi kanalik potom neviem kukni este raz
@alja20 ano toto som videla ale je to daleko nie? Sa mi zda ze by mala byt blizsie.. Taka mi je zima normalne zimnicu som chytila..
@tonjadabik2 zalezi od druhu testu napr.pepino ma daleko od seba ine maju blizko dalsie su uzke ine siroke neviem no ....aku mas znacku testu?
@tonjadabik2 ja zas mam take sproste chute cesnakove chipsy s cviklovo jablkovou stavou no lahoda k telke 🤒
@alja20 wonwn secret ten ma ake?
@alja20 women secret.. Ja som v noci hladna no ale momentalne sa hrejem pod perinou mam zimnicu..kosa mi jeee
@tonjadabik2 neviem ale co som si vsimla tak druha ciarka na kazdom teste je rovnako vzdialena od konca testovacej casti ako ta prva ciarka
@alja20 ta asi nic z toho..kaslime nato. Zajtra sprwvim dalsi novy test s ampulkou neakou.. Este som ho nikdy nemala..tiez women secret
@tonjadabik2 ja uz nemam testy 😂musim pockat do pondelka ked pojdem k nasim tak po ceste sa zastavim dakde v drogerke al.lekarni.drzim zajtra palce nech je vidno 2ciarky👍
@alja20 noo tak sup sup a testovat. Ja uz neverim ze budu dve ciarky.. To by uz bolo vidno.. 6 mesiac snazenia a nic.. Straxam nadej
@tonjadabik2 ze 6m haha a stracas nadej?pri prvom to bolo3r a teraz uz za chvilku rok nevzdavaj to je to este malo aj dokino hovori minimalne rok a potom sup na kozu a poriesime kde je problem takze este mas koooopu casu 😉 a podsktorym vabam ukazalo az po rakmer 2tyz.meskani mrchy tak hlavu hore vypni hrud a testujeme daleeej😘
@tonjadabik2 a tentokrat to bude dievca aj maly ked sa ho ktosi opyta co by chcel tak povie sestricku aby mu nebrala vlaciky a auta😂😝😍 a mne je sice jedno len aby bolo zdrave ale ruzova by tiez potesila taka zmena ked chlapca uz mam v malicku😎😍 a ked bude chlapec tak aspon usetrim na vybavicke😂
@alja20 mas pravdu moja. Oki nebudem sa vzdavat. Super ze cakas dievcatko.to ti Gratulujeeem. Aj my tuzime este po dievcatku ze ju budem cesat a obliekat satocky. 😀 oki budeme testovat dnes
@ejuska2586 laaasko kraasna teplotka som na teba hrdaaaa 👍 len tak dalej. Ja dnes takto:
@tonjadabik2 Skusila som si spravit tehu test, hoci som len 8dpo a objavil sa mikro duch. Len mi to nejde odfotit, je moc slaby. Tak len dufat, ze mi bude silniet a nebude z toho len biochemicke tehotenstvo. Robila som si Dr. Max a ten falosne neduchuje...
A ty ako? Testik si nerobila? Teplotka ti tiez pekne stupla...

@alja20 chodim sem malinko ale na tvojom teste vidim // .A ta druha je aj dosť siroka na to aby to bol kanálik.tak budem drzat palce nech uz len silnie.