Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ejuska2586 aj ja vidím na oboch 😉
@tonjadabik2 No uvidime. Este je otazne, ci sa udrzi...
@ejuska2586 jasne ze sa udrzi. Vyloz nohy a oddychuj.drzim palceee 🙏
@alilka
@tonjadabik2 Dakujem baby. Velmi sa tesim, ale aj trosku bojim, aby bolo vsetko ok.
@ejuska2586 aj ja vidim na oboch ☺drzim palceky aby silneli a mimusik sa udrzal😘
@ejuska2586 nebooj lasko len sa setri teraz. Drzim ti velmi velmi palceee
@tonjadabik2 to este neviem ci som tehotna zle si pochopila😂 to len ze by sme chceli babu👧 ked sa snazime o babo ale ze ked bude chalan tak nevadi😀
@alja20 ahaa ta soriii 😝 ja som trubkaaaa 😂 ale aj my tuzime po dievcatkuuu. Ta uvidimeee
ahojte ja som uz zufala ... :( s partnerom sa snazime uz rok o babo.. tento mesiac mi meska ms 18dni minuly piatok 7.7. Som si robila test a vysiel neg. :( .. Bola som aj na gyn. a doktorka povedala ze som mala cystu ktorá asi praskla .. dali mi aj injekciu na vyvolanie ms ale zatiaľ nic (6ty den) cca 2 tyzdne mam bolesti podbruska ... ale take ze pol hodinu boli potom na 2h prestane ... chute mam kazdu chvilu 🙂 mam aj problemy so stitnou zlazou.. beriem euthyrox 75 1/2tabletky... nieje tu niekto kto by mi vedel poradit? :( dakujeeem
@tonjadabik2 😀 pohodaaaa😀 no co urobila si dnesny test?ako dopadol daj foto
@ejuska2586 jeeeeej babulaaaa drzim palce nech krasne silneju... ani nevies ako sa tesim 🙂))) az mi slza vyhrkla 😂
@ikonica
@alja20
@tonjadabik2
@miriamn76 Dakujem baby. Ani neviete, ako sa tesim... Len nech sa uchyti a je vsetko v poriadku... 🙏Nechcem uz zazit dalsi potrat 😒
@ejuska2586 silno silno drzim palce, nech to uz konecne vyjde.... nech ti nasadena liecba pomoze a nech mas o 9 mes. male zdrave babatko...
ja budem testovat vo stvrtok, hoci to bude velmi skoro, ale idem na hematologiu na kontrolu, tak pre istotu.... ak by nahodou, tak nech mi nasadi hned injekcie... ale asi este nic test neukaze aj keby som bola tehu.. neviem kedy presne bola ovu a ci sme sa vobec strafili.... neviem ci vobec bola ovu...
@ikonica Je tiez preto tak testujem, lebo musim ist pre fraxiparin+chodit na tie infuzky. Ale zvladneme to. MUSIME!
@alja20 nie este som nerobila neni cas.ked spravim ta dam foto
@ejuska2586 velmi ti drzim palce aby to vysloooo 🙏
@tonjadabik2 Dakujem moja 😘 Dufam, ze v TOM budeme spolu... 🙏
A su ruzove, hoci po tejto uprave to nie je az tak vidiet...
@ejuska2586 vidieť čiarky ale sú nejaké tenké,o polovicu tenšie ako kontrolná..nie je to kanálik?
@nivea777 Nie. Su hrubsie. Len to je slabo vidiet-som len 8dpo. Na ozajstneho ducha je este priskoro. Obe su krasne ruzove.
@ejuska2586 dufam aj ja len nemam kedy ani test spravit..ach 😀
@ejuska2586 - vidieť krásne čiarky
😉😊😍😘
Jaj baby....tak rada obcas kuknem do ducharskych tem 😊 Aspon sa vzdy upokojim, ze nie som jedina, co si ide nad testami oci vyocit 😊 My sa snazime skoro rok o druhe, ale zatial nic...akurat teda 2. mesiac po sebe biochemicke. "Jupiiii"... Alebo mam nieco s ocami 😊 Drzim palce vsetkym snazilkam 😊
Zienky, ja dnes takto...

@ejuska2586 ja vidim cicka na oboch krasne // ciarkyyyy Gratulkaa potichucky