icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

angi07
17. máj 2019

test doobeda a poobede v den ocakavanej MS 😁😍dufam ze to vyslo konecne

joanka7
17. máj 2019

@kukurica77 ja viem ze ovu negativny len je silnejsi a ano naras som ich dala aspon nadej je minimalna uvidime zajtra

kukurica77
17. máj 2019

@angi07 toto je rozdiel par hodin? Sranda.Drzim palce,aby ciarka silnela.

angi07
17. máj 2019

@kukurica77 ano a aj doobeda som uz vypila asi liter vody ...ani som necakala ze volaco ukaze 😊a nedalo mi tak som spravila ked som dosla domov a jeeej😍😍😍😍

kukurica77
17. máj 2019

@angi07 a aj mas nejake priznaky? Okrem meskajucej ms...

lela123
17. máj 2019

@angi07 krasne

angi07
17. máj 2019

@kukurica77 ano uz tyzden ma neskutocne bolia prsia a mam ich naliate .zvacsene bradavky a tlaky a pichanie v podbrusku. jednu noc som sa dokonca zobudila na to ze tak priserne ma picha v podbrusku ze som nevedela spat na bruchu. a asi som aj troska nenej aktivna....🤔

angi07
17. máj 2019

@lela123 😊juuuj vdaka ja sa tak tesim snazili sme sa uz 2 roky

angi07
18. máj 2019

@kukurica77 aha 😍😍😍

kukurica77
18. máj 2019

@angi07 wooow,tak toto su ine kolajnice.Uprimne sa s tebou tesim a drzim palce,aby vsetko dobre dopadlo.

lela123
18. máj 2019

@angi07 a to čo rovno dvojky,ze take testy?😆😊Nádhera.Gratulujem a držim palce😊

panda21
18. máj 2019

Ahojte baby, prišla som si po radu 😊 som 9DPO od 6DPO ma pobolieva podbrusko, pichá pravý vaječník, občas aj ľavý, ide to až do podbruska. Občas sa mi zatočí hlava, napínanie mám iba občas, aj to dávam za vinu tomu, že mi nechutí jesť a je to iba z toho, že sa nutim niečo zjesť. Bradaviek sa ani chytiť nemôžem, a tie žily na prsiach 🙈. Dá sa mať takto skoro príznak? Bojím sa urobiť test, minulý mesiac to skončilo biochemickým :( keď urobím test, pomôžete mi pochytať "ducha"? 😊 od toho 6DPO mám aj ráno biely, neskôr prejde to číreho vodnateho výtoku. Vždy po OVU do MS mam sucho..

prettiness
18. máj 2019

@panda21 podla mna skoro ale tazko povedat... niektore si vedia vsugerovat priznaky hned...
idealne spravit test najskor v den ocakavanej ms, pripadne ked bude meskat aby si sa vyhla sklamaniu...ak si teda nemusis hned nieco pichat, inak nema zmysel hladat duchov

panda21
18. máj 2019

@prettiness keďže vôbec neplánujeme, neviem či je možné si vsugerovať príznaky, len toto som pred MS nikdy nemala, iba minulý mesiac keď to skončilo tym biochemickým, tak sa bojím celkom. Pondelok maturity, a zo stresu si zvyknem zapáliť, preto chcem naháňať duchov, aby sa nič nestalo keby len náhodou sa zadarilo. Inak by som testovala až keď nepríde MS, takto som na vážkach. Mamatest kanalikuje? Iný nemali. Ďakujem 😊

prettiness
18. máj 2019

@panda21 hlavne sa vajicko uhniezduje 8-12dni takze podla mna skoro lebo realne si po tych 6 dnoch este nebola tehotna... ak by aj bolo biochemicke s tym nic nespravis bohuzial.. .akurat zistis ze mas ducha a do menstruacie sa moze este hocico stat.. ale skus nejaky test ak chces a uvidis 🙂
neviem ktore kanalikuju, ja som testy robila vzdy az po par dnoch meskania a bud bol cisty alebo pozitivny

panda21
18. máj 2019

@prettiness jasné že som nevydržala, len sa bojím že je to kanálik, aj keď na živo je ružový, k tomu už liter vody za sebou a od 7mej minimálne 10 krát na wc 😁 je možné že som mala OVU skôr, lebo sa mi nejakým zázrakom skrátili cykli? 🤔

prettiness
18. máj 2019

@panda21 to netusim, nemam krystalovu gulu ani vestiace schopnosti 🙂

panda21
18. máj 2019

@prettiness tak to mi je jasné, skôr som sa pýtala z toho "zdravotného" pohľadu ale nevadí, ďakujem aj tak.

gurags
Autor odpoveď zmazal
angi07
31. máj 2019

@kukurica77 😍dneska kontrola u doki mam kludovy rezim a duphaston bo som spinila trosicku. uz krasne bije srdiecko 5+6tt

lela123
31. máj 2019

@angi07 krasa,gratulujem😍

kukurica77
31. máj 2019

@angi07 jejo,paraaaada.Gratulujem vam,obom....hlavne nech ste zdravi.

butterfly333
31. máj 2019

@angi07 gratulujem

angi07
31. máj 2019

@kukurica77
@butterfly333
@lela123 ďakujem krásne 😍😍😍

javiemneviem
Autor odpoveď zmazal
ikonica
1. jún 2019

@javiemneviem to sa neodlupuje, nie je to ciarka... Je to len zbytkove farbivo ktore sa tam nazhromazdi...

javiemneviem
1. jún 2019

@ikonica to mi je jasne, že sa to neodkúpime. Ja som to nemusela odkúpiť, čiarka bola tesne pri tom. A je to hranatá čiarka. Čiže nie je podľa vás ani najmenšia šanca že by to mohli byt pozitívne?

simbatko
1. jún 2019

@javiemneviem skus spravit este jeden👍

javiemneviem
1. jún 2019

@simbatko nemám... pôjdem kúpiť. Ale robila som ovu a ten je prudko pozitívny. Tak uvidíme čo z toho bude... 🙂

ikonica
1. jún 2019

Ak by to aj bola ciarka, tak je moc daleko... Neplatny test... Kup si napr mamatest alebo dr max alwbo rapiclear