Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@javiemneviem je vidiet tienik.....lupa👍👍👍😀😊
@javiemneviem tebe som chcela,aby si dala foto normal😁
Ahojte dievcata. Chcem sa len spytat, ci by som mohla byt tehotna. Meska mi 2.den. Boli ma strasne brucho (take tlaky) a krize, je mi chvilu teplo a chvilu zima, cikat chodim kazdych 15-20 min a bolia ma bradavky(pricom nikdy ma pred kramami nebolia prsia). Vcera bol test este biely a mam posledny a ten chcem spravit rano. Ale bojim sa, furt len tie beloby:((
Ahojte zienky, moje, opat sa ozyvam po dlhsej odmlke a musim sa pochvalit-konecne som sa vydala! 😊 Takze sme ani velmi neriesili miminko, skor sme sa dostavali z financneho posvadobneho soku...a kedze aj po brani Dufiku (vzdy dostavam pekne nacas), mi teraz menzes meska, skusila som dnes vecer test-prva je neupravena foto, druha upravena...nazivo tam vidim ruzove nieco, no ci je to ciarka...fakt netusim! 😵
Dakujem kazdej z vas za nazor. 💕
Ahojte bola som u gynekológa mešká mi menštruácia 8 dní povedal ze mam sliznicu vysoko že 20 neviem co to znamená. Zobral mi krv a povedal ze ešte nič nemusí byť vydno. Trochu tomu nechápem
@rogiii čo tak prečitať si to na googli?
@dominika_sk taketo mudre rady si nabuduce nechaj pre seba. Ked nevies normalne odpovedat tak roluj dalej a nevsimaj si to
@rogiii normalna rada znie, napiš do googlu kedy vidno skciu srdca na ultrazvuku a maš to rychlejšie a jednoduchšie.
@dominika_sk načo, počká si pár hodín kým niekto odpise a zatiaľ bude stresovať 🤷♀️
@rogiii moja vtedy mala už akciu srdca
@hennyinnsbruck veď ja som to myslela dobre a hneď som mudra a take rady si mam nechať... no čo už😁
@dominika_sk no nič už 🤣🤣🤣
😉😉
@rogiii ona to nemyslela zle... Tiež mám názor keď mám obavy pýtam sa lekára, googlim a nepíšem na MK.. Lebo každá to ma inak.. Jedna mala akciu srdca v 6tt, druhá v 7tt..
@rogiii no realne každy vidi tu akciu až keď je na vyšetreni, takže jedna v šiestom, jedna v osmom. Lepšie je si prečitať odborny članok si myslim

@javiemneviem dobreeeee...pak daj foto..drzim palce 👍👍😊