icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

simbatko
1. jún 2019

@javiemneviem dobreeeee...pak daj foto..drzim palce 👍👍😊

javiemneviem
2. jún 2019

Cez lupu, ale čo myslite? Je to tam?🙂

simbatko
2. jún 2019

@javiemneviem je vidiet tienik.....lupa👍👍👍😀😊

lela123
2. jún 2019

@simbatko vidno,skus aj normalnu foto😉

lela123
2. jún 2019

@javiemneviem tebe som chcela,aby si dala foto normal😁

lela123
2. jún 2019

@simbatko omyl😉

simbatko
2. jún 2019

@lela123 😀pohodka

nevludna
2. jún 2019

Ahojte dievcata. Chcem sa len spytat, ci by som mohla byt tehotna. Meska mi 2.den. Boli ma strasne brucho (take tlaky) a krize, je mi chvilu teplo a chvilu zima, cikat chodim kazdych 15-20 min a bolia ma bradavky(pricom nikdy ma pred kramami nebolia prsia). Vcera bol test este biely a mam posledny a ten chcem spravit rano. Ale bojim sa, furt len tie beloby:((

simbatko
2. jún 2019

@nevludna no najlepšie teda počkať do rána...a hned ráno spraviť test a budes vedieť co a ako...👍👍👍🙏😉

soncita22
2. jún 2019

Ahojte zienky, moje, opat sa ozyvam po dlhsej odmlke a musim sa pochvalit-konecne som sa vydala! 😊 Takze sme ani velmi neriesili miminko, skor sme sa dostavali z financneho posvadobneho soku...a kedze aj po brani Dufiku (vzdy dostavam pekne nacas), mi teraz menzes meska, skusila som dnes vecer test-prva je neupravena foto, druha upravena...nazivo tam vidim ruzove nieco, no ci je to ciarka...fakt netusim! 😵
Dakujem kazdej z vas za nazor. 💕

diaalex
3. jún 2019

@soncita22 ja podľa foto nevidím, ale keď vidíš naživo tak super 😊😊

miskasiva
3. jún 2019

Ahojte bola som u gynekológa mešká mi menštruácia 8 dní povedal ze mam sliznicu vysoko že 20 neviem co to znamená. Zobral mi krv a povedal ze ešte nič nemusí byť vydno. Trochu tomu nechápem

nevludna
3. jún 2019

@miskasiva test si si nerobila?

lela123
3. jún 2019

@miskasiva no este je skoro,tak za tyzden sa ukaze😉

miskasiva
3. jún 2019

@lela123 teraz som si robila test a vyšiel negatívny. Môže byť že ešte ani ten mi to neukáže?

lela123
3. jún 2019

@miskasiva no mal by uz ukazat🤔

diaalex
3. jún 2019

@miskasiva po 8. dňoch koľajnice by mali byt

rogiii
Autor odpoveď zmazal
dominika_sk
9. jún 2019

@rogiii čo tak prečitať si to na googli?

lela123
9. jún 2019

@rogiii si myslim,ze nie.Mne az po 7 tyzdni bolo vidno😉

rogiii
9. jún 2019

@lela123 dakujem 😉

rogiii
9. jún 2019

@dominika_sk taketo mudre rady si nabuduce nechaj pre seba. Ked nevies normalne odpovedat tak roluj dalej a nevsimaj si to

dominika_sk
9. jún 2019

@rogiii normalna rada znie, napiš do googlu kedy vidno skciu srdca na ultrazvuku a maš to rychlejšie a jednoduchšie.

hennyinnsbruck
9. jún 2019

@dominika_sk načo, počká si pár hodín kým niekto odpise a zatiaľ bude stresovať 🤷‍♀️

@rogiii moja vtedy mala už akciu srdca

dominika_sk
9. jún 2019

@hennyinnsbruck veď ja som to myslela dobre a hneď som mudra a take rady si mam nechať... no čo už😁

hennyinnsbruck
9. jún 2019

@dominika_sk no nič už 🤣🤣🤣
😉😉

rogiii
Autor odpoveď zmazal
sangre
9. jún 2019

@rogiii jj aj mne az nejaky 6/7tt 8uz si nepamatam vobec nemaj obavi 😉

hennyinnsbruck
9. jún 2019

@rogiii ona to nemyslela zle... Tiež mám názor keď mám obavy pýtam sa lekára, googlim a nepíšem na MK.. Lebo každá to ma inak.. Jedna mala akciu srdca v 6tt, druhá v 7tt..

dominika_sk
9. jún 2019

@rogiii no realne každy vidi tu akciu až keď je na vyšetreni, takže jedna v šiestom, jedna v osmom. Lepšie je si prečitať odborny članok si myslim