icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

lela123
28. nov 2019

@polovnicka92 u mna nikdy,ked bol bola som tehotna

polovnicka92
28. nov 2019

Test zaschol a duch zmizol :/

flora2511
29. nov 2019

@polovnicka92 @nadja23 ako pokračujete s testami? 🙂 ja som podobný prípad, duch bol a aj zmizol :D

nadja23
29. nov 2019

@flora2511 duch zmizol a prisla ms,takze u mna nic..

smrfinka
4. dec 2019

Ahojte uz som zufala .. potrebujem od vas zienky radu... predsa urcite mate viac skusenosti ...
ms mi meskala cca 2 tyzdne po dvoch tyzdnoch som dostala slabe spinenie ruzovy vytok s trosku krvi pri utreti trvalo to cca 3 dni bolo to dost slabe nepotrebovala som ani vlozku potom po 3 dnoch sa to trosku rozbehlo
Dokopy moja ms uz trva 8 dni
Pobolieva ma pravy Vajecnik bezne mavam ms cca 4-6 dni
Momentalne som v UK skusala som sa dostat na nejake vysetrenia uz 3x ma odbili ze nic volne nemaju az ked v january .. takze netusim coto moze byt stretli ste sa uz s tym ? Napadlo ma ci nejde o potrat no testy boli Negativne .. teraz mam uz jasno cervenu krv ... nie vela ale uz to nieje spinenie obcas len pri utreti obcas nieco malo na vlozke viem ze nikto mi tu nepovie presny dovod .. ja len ze ci ste nieco podobne uz zazili a co to bolo ??
Posledne tyzdne som .. precovala kde bola dost velka zima .. moze to byt aj tym ze som sa mohla prechladit ?? Fakt som zufala zijem v krajine kde mi nevedia pomoct a skoro stale ma Odbiju s tym ze na uktrazvuk by som sa aj tak nedostala aj keby ze som isla na pohotovost pri najhorsom lebo na ten sa musi objednavat a teraz maju vsetko plne .. 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ Na slovensko Planujem ist ale to tiez najskor az po novom roku ..
Vopred dakujem za odpovede 🙂

flora2511
19. dec 2019

Ahojte. Prosím Vás mate skúsenosť s mamatestom, že by v poslednej dobe robil duchov? Som týždeň po ms a mam začať brat lieky kontraindikovane s tehotenstvom, tak pre dobrý pocit som si spravila test. Bola tam slabá druhá čiarka. Ale boli aj krámy... Tak si skôr myslím ze test je zlý... Stalo sa niekomu niečo podobné prosím? Ďakujem.

flora2511
19. dec 2019

Tu je ten test

ikonica
19. dec 2019

@flora2511 radsej chod k dr nech urobi krvne testy... Toto je slusna druha ciarka... Teda ak je nazivo ruzova...

flora2511
19. dec 2019

@ikonica je ružová. Len podľa mna je to blbosť, lebo ešte ani ovuláciu som nemala mať. Len tieto dni niekedy. Zajtra to samozrejme overim. Zaujímalo ma v podstate, ci tie testy môžu až takto zlyhať. Ci sa to už niekomu stalo.

ikonica
19. dec 2019

@flora2511 podla coho sledujes ovu? Niektore zeny maju ms aj pocas tehu...

flora2511
19. dec 2019

@ikonica obyčajne podľa folokulometrie alebo bazalnej teploty. Len tento mesiac keďže idú byť sviatky, tak sme to s doktorkou nechali bez sledovania. Takže ovuláciu mavam cca v rovnakom čase. Ako naozaj si nemyslim, že som tehotná, nič ani špeciálne nepociťujem. Skôr sa bojím, že testom už nebudem veriť.

ikonica
19. dec 2019

@flora2511 tak rano cinkni dr... A uvidis co ti povie... Ms bola ako zvycajne? Rovnaka dlzka a intenzita?

lela123
19. dec 2019

@flora2511 tak to som zvedava,lebo toto je jasne pozitivny test🤔

flora2511
19. dec 2019

@ikonica trochu divná. Prvé 4 dní kvázi meškanie, teda slabe špinenie, ale potom to prišlo, krv, kŕče aj ibalgin bol 🙂 Trvalo to asi 2 dni. V podstate nič zvláštne som si nevšimla. No, zajtra uvidím 🙂 Ďakujem zatiaľ.

naty1987
19. dec 2019

@flora2511 skús iný test lebo v poslednom.case počúvam že mamatest robia takéto ciarky a pritom to pravda neni

flora2511
20. dec 2019

@naty1987 pravdu máš. Bol to zlý test. Iný už vysiel negatívny.

naty1987
20. dec 2019

@flora2511 ja som ho skúsila teraz či vážne robí také ciarky a Robiiiiii som len 5dpo takže neexist že by bolo niečo na teste a mamatest ukáže hneď čiarku 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Ale od začiatku bol na figu lebo sa aj farba zle ťahala a to ich mám ešte 5ks 😟🤦‍♀️ načo toto vyrábajú

lela123
20. dec 2019

@naty1987 uz som si aj ja povedala,ze z prce spravim,u mna nehrozi.Ved keby nahodou ja si robim a toto zbadam,vsak by ma vystrelo,keby neviem😁

lela123
20. dec 2019

@naty1987 alebo tebe ukazuje mozno ozaj,ktovie😉

38xiaomi38
20. dec 2019

ahojte, mam 38r, 10r syna, 2r sa marne snazime o babo. Teraz od oktobra mam doma injekcie na IVF, no co som mala 25r ukazkovy cyklus, ako hodinky /26d/, tak mi zblbol, v novemnbri bol 16 - dnovy, teda MS som dostala na 17 den. Takze stimulaciu som nezacala, ze teda odlozime.. No a vcul som 32. DC (21 DPO a 18 DPO - to viem presne ze som mala dve ovulky) a menzes nikde, zato testy mam od soboty pozitivne. Nikdy som si nemyslela ze budem si fotit ocikane palicky 🙂. V sobotu bola 1. ciarka taka slabsia, na dalsi den silnejsia a potom posledne 3 dni takto ako na foto. Dnesna ranna sa mi zda slabsia, co poviete? uz som si povedala ze to bude posledny test ale som z toho na nervy, chystam sa asi v pondelok uz k dr nech mi radsej urobi UTZ, ci to neni cysta Ten posledny je z dnesneho obeda, citlivost 25. Este chcem dodat, ze posledne dni ma bolelo strasne brucho, to vcera ustalo , vcera ma prestali aj prsia boliet, no dnes doobeda zas boleli, teraz len trosku a sem tam zacitim vajecnik

naty1987
20. dec 2019

@lela123 zlatik som len 5dpo takže je to blbost

lela123
20. dec 2019

@naty1987 tak ale riadne testy🤔

lela123
20. dec 2019

@38xiaomi38 ked ono to je tazko aj na zaciatku u doktora,vacsinou este nic nevidno.Ale v kazdom pripade,by som zavolala a poradila sa.

naty1987
20. dec 2019

@lela123 kiež by si mala pravdu a bola by to pravda no keďže som len 5dpo viem že je to blbosť ale duuufam že neskôr takýto bude test a bude to pravda 😁

naty1987
20. dec 2019

@38xiaomi38 tak vám to pekne vyšlo gratulujem spodny je v pohode držím palce nech je všetko ok 😉🍀

naty1987
20. dec 2019

@lela123 ved aha nechápem prečo to nestihnú z trhu zbytocne veľa bab vystresuju alebo potešia a nakoniec nič

lela123
20. dec 2019

@naty1987 to hej teda.Ale jedna baba,co davala tieto testy tak pekne od maleho ducha po silnejsieho ukazovali.Ja si ho kupim urcite a vyskusam,ze ako bude ukazovat,som zvedava.

naty1987
20. dec 2019

@lela123 ja som ich v auguste mala kedy mi ukázali pekne silne ružovú čiarku a tehu som.bola ale toto je mooooc aj ked je slabá je ju vidieť a dosť

callisia
20. dec 2019

@naty1987 možno o tom sám výrobca nevie, že má zlú šaržu. Veď skús napísať svoju skúsenosť výrobcovi alebo distribútorovi. Uvidíš čo ti napíšu 😉

38xiaomi38
20. dec 2019

@lela123
@naty1987 nevydrzala som, ja som tam behla hned /ordinuje aj poobede/ lebo som kukala ze v pondelok uz maju dovolenku ...a aaa gestacny vak 5,5 mm si hovie krasne v maternici 🙂 na srdiecko je este zavcasu, mam prist o 2 tt