Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Test zaschol a duch zmizol :/
@polovnicka92 @nadja23 ako pokračujete s testami? 🙂 ja som podobný prípad, duch bol a aj zmizol :D
Ahojte uz som zufala .. potrebujem od vas zienky radu... predsa urcite mate viac skusenosti ...
ms mi meskala cca 2 tyzdne po dvoch tyzdnoch som dostala slabe spinenie ruzovy vytok s trosku krvi pri utreti trvalo to cca 3 dni bolo to dost slabe nepotrebovala som ani vlozku potom po 3 dnoch sa to trosku rozbehlo
Dokopy moja ms uz trva 8 dni
Pobolieva ma pravy Vajecnik bezne mavam ms cca 4-6 dni
Momentalne som v UK skusala som sa dostat na nejake vysetrenia uz 3x ma odbili ze nic volne nemaju az ked v january .. takze netusim coto moze byt stretli ste sa uz s tym ? Napadlo ma ci nejde o potrat no testy boli Negativne .. teraz mam uz jasno cervenu krv ... nie vela ale uz to nieje spinenie obcas len pri utreti obcas nieco malo na vlozke viem ze nikto mi tu nepovie presny dovod .. ja len ze ci ste nieco podobne uz zazili a co to bolo ??
Posledne tyzdne som .. precovala kde bola dost velka zima .. moze to byt aj tym ze som sa mohla prechladit ?? Fakt som zufala zijem v krajine kde mi nevedia pomoct a skoro stale ma Odbiju s tym ze na uktrazvuk by som sa aj tak nedostala aj keby ze som isla na pohotovost pri najhorsom lebo na ten sa musi objednavat a teraz maju vsetko plne .. 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ Na slovensko Planujem ist ale to tiez najskor az po novom roku ..
Vopred dakujem za odpovede 🙂
Ahojte. Prosím Vás mate skúsenosť s mamatestom, že by v poslednej dobe robil duchov? Som týždeň po ms a mam začať brat lieky kontraindikovane s tehotenstvom, tak pre dobrý pocit som si spravila test. Bola tam slabá druhá čiarka. Ale boli aj krámy... Tak si skôr myslím ze test je zlý... Stalo sa niekomu niečo podobné prosím? Ďakujem.
@ikonica obyčajne podľa folokulometrie alebo bazalnej teploty. Len tento mesiac keďže idú byť sviatky, tak sme to s doktorkou nechali bez sledovania. Takže ovuláciu mavam cca v rovnakom čase. Ako naozaj si nemyslim, že som tehotná, nič ani špeciálne nepociťujem. Skôr sa bojím, že testom už nebudem veriť.
ahojte, mam 38r, 10r syna, 2r sa marne snazime o babo. Teraz od oktobra mam doma injekcie na IVF, no co som mala 25r ukazkovy cyklus, ako hodinky /26d/, tak mi zblbol, v novemnbri bol 16 - dnovy, teda MS som dostala na 17 den. Takze stimulaciu som nezacala, ze teda odlozime.. No a vcul som 32. DC (21 DPO a 18 DPO - to viem presne ze som mala dve ovulky) a menzes nikde, zato testy mam od soboty pozitivne. Nikdy som si nemyslela ze budem si fotit ocikane palicky 🙂. V sobotu bola 1. ciarka taka slabsia, na dalsi den silnejsia a potom posledne 3 dni takto ako na foto. Dnesna ranna sa mi zda slabsia, co poviete? uz som si povedala ze to bude posledny test ale som z toho na nervy, chystam sa asi v pondelok uz k dr nech mi radsej urobi UTZ, ci to neni cysta Ten posledny je z dnesneho obeda, citlivost 25. Este chcem dodat, ze posledne dni ma bolelo strasne brucho, to vcera ustalo , vcera ma prestali aj prsia boliet, no dnes doobeda zas boleli, teraz len trosku a sem tam zacitim vajecnik
@38xiaomi38 ked ono to je tazko aj na zaciatku u doktora,vacsinou este nic nevidno.Ale v kazdom pripade,by som zavolala a poradila sa.
@38xiaomi38 tak vám to pekne vyšlo gratulujem spodny je v pohode držím palce nech je všetko ok 😉🍀

@polovnicka92 u mna nikdy,ked bol bola som tehotna