Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@naty1987 ďakujem moc 🙂
@38xiaomi38 tak paradne,gratulujem😋
@38xiaomi38 😊
Oba z balenia ukazovali pozitívny výsledok.
@buzasovadominika že vahaš,gratulka🤗
Babule woman secret ste nemala niemtora teraz niekedy? 🙂
@buzasovadominika určite áno, ja som mala pred par rokmi tiež také a bola som 8 týždni 😉
Ahojte babulky tehulky. Chcem sa opýtať... MS som mala aké ako keby iba špinenie.. Minulý týždeň v stredu mi skončilo... Môže byť že som tehulka... MS mávam vždy takú ze normálne krvacam.a teraz toto.. Mam už 2 detičky 6r a 2r a kupujeme nový domček.. Manžel by si to asi hodil keby ze som zase.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Pred večerom sa mi narodilo krsnatko
@lulila098 urob test a uvidíš. My nevieme ci si tehotná.
@hennyinnsbruck veď jasné že neviete ale čo myslíte... Ci náhodou niekto nemal takýto problém
@lulila098 je to časté že žena ma namiesto menštruácie len slabé špinenie keď je tehotná 😉
@hennyinnsbruck pri oboch detoch som to nemala.. Vtedy mi už vôbec neprišla menštruácia....
@lulila098 urob test a budeš si istá..ci ti len menštruácia trochu zblbla alebo bude ďalšie 🤩
@niky1141997 nič nevidím
@niky1141997 nieco slabulinke vidím
@niky1141997 tak ja tam niečo slabé vidím. Držím palce, nech to vyjde 🤗, ja som mala hádam menej viditeľného ducha v deň ms s mám dcérku 😉
@gurags to vážne? Tak si myslíš že ten test není chybný alebo tak?🤔 v sobotu som si robila test a tam nič.A naraz potom toto.Špinila som 3 dni myslela som si že mi prišla ms bolo to uplne slabé.Od 6.1 do 8.1.Mamina toto isté tiež mala keď čakala brata tak neviem či tam je nejaká šanca alebo to je ozaj zlý test.

@38xiaomi38 no paráda vidiiiš všetko je dobre 🤩🤩❤❤❤ silno držím palce nech len rastiete 🤩