Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ejuska2586 jeeej 💟 moja vyzerá to nadejdne 😘 teším sa 🙏 prajem ti to 🙏😚
@ejuska2586 jupiiii ja som vedela ze nevydrzis 😂

@ejuska2586 gratulujem je to tam😉testík pekne stmavol😃
@ejuska2586 perfektne
@ejuska2586 ale Gratulujeeeem cickaa no tedaa supeeer. Bude babetkoo Huraááaaaaaaa 👶 ❤
@tonjadabik2 Este uvidime... Mrska by mala prist az v sobotu. Ak nepride az potom sa budem tesit. Este si musi u mna poriadne ustlat a uhniezdit sa poriadne.
@ejuska2586 kraaaasny grafik a tie testiky😍👶👏velmi velmi drzim palceky nech sa babenko poriadne udomacni pevne verim ze tentokrat to uz dopadne najlepsie ako moze🙏😘
@ejuska2586 ja davam aj tu testik..ale zrejme na nom nic nieje..
Tebe uz nepride neboj.juuj sa tesim z teba.som na teba hrda.a co manzel co povedal???
@tonjadabik2 Manzel sa velmi tesi. Len obaja mame strach, aby to tie moje NK bunky nepokazili a zas som nepotratila. Hoci on mi stale hovori, ze teraz to bude OK, ale vidim na nom, ze aj on ma strach...
@yuppy97 Dakujem draha. Dufam, ze hej...
@yuppy97 Ved uvidis, aka bude zajtra. Ale moze to byt implementacny pokles. Pozeram, ze ste sa snazili v spravny cas, tak snad... Drzim palce 🙏
@ejuska2586 poznám ten pocit,ale treba veriť a určite to výjde😉💜
@ejuska2586 nesmies nato mysliet hlavne.modli sa kazdy vecer za to malinke a uvidis ze vsetko bude ok.
Zienky, nebola som tu skoro mesiac, stahovali sme sa, PC bol odpojeny a az vcera mi ho mm zapojil...Net v mobile nemam, pretoze by som tu trcala cely den asi 😉...Stale potroske vybalujem a myslim, ze este dlho vybalovat budem - je toho velmi vela vsetkeho...A este k tomu mam zapal svalu na chodidle z toho vsetkeho, takze vecer som rada, ked vylozim nohy...Tie, co ste za tu dobu tehulkami, velmi vam vsetkym gratulujem a prajem bezproblemove tehulkovanie az do porodu 😘...Prajem pekny dnik vsetkym 🌞
@ejuska2586 ahoj moja...Boh s vami a ver, ze babätko sa pekne v Tebe udrzi...Verim, ze Boh tentokrat po tolkom trapeni uz pozehnal Tvoje lono a spravil ho "udrzatelnym" a vas plodik lasky tam pekne zotrva az do porodu...Velmi Ti to prajem zo ❤...Pekny dnik 🌞😘
@luta13 Ďakujem Drahá. Chýbala si nám tu. Vitaj späť. A prajem, nech sa Vám v novom dobre býva. My sa budúci štvrtok sťahujeme do nášho domčeka. Zatiaľ len ja a manžel. Ešte nie je úplne dokončený. Ale príde už linka so spotrebičmi a nechcem to tam nechať na noc bez dozoru... Takže v bojových podmienkach 😝
@ejuska2586 Krasny rozdiel v tesiku! 😍 Prajem ti to z celeho ❤ aby ti to vyslo! 🙂 Mozem sa opytat ake testiky si pouzila?
@ejuska2586 zlatik ja steba odpadnem.Nezvyknem sa modlut no toto tehu mi to velmi pomohlo a ver ,ze sa budem aj za teba nech to pre tento krat bude s úspešnym koncom .Moc moc moc držím paluchy 😙😙😙
@ejuska2586 so správnou lieckou to určite výjde až do úspešného konca ❤️ verím tomu 🙏😍
@ejuska2586 mozno si uz niekde pisala, ale... Priznaky mas nejake?
@ikonica No, tazko povedat, lebo som brala estrogen od 3dpo a vcera som si pichla progesteron. Takze priznaky mozu byt aj z toho.
Ale asi 3DPO ma rozboleli krize a podbrusko, asi 5DPO som zacala citit aj prsia. Teraz mam hnede dvorce a cervene bradavky. A v piatok o 16:42 ma neznesitelne pichlo v podbrusku - vtedy som povedala muzovi, ze ak sa nam to podarilo, tak sa krpcek prave zahniezdil. Na to v sobotu poobede som zacitila kovovu pachut v ustach a uz som tusila, ze sa nam zadarilo. A v nedelu rano uz bol dusik...
@ejuska2586 superr, držim palčeky 🙏🍀
@tonjadabik2 urobila si?ja z nedele takto kamoska mala v rezerve test 🙂 nesinie teda aspon sa mi nezda pockam do stredy a testnem zas ak nepride mrcha
@alja20 kraasny.ja vidim dve ciarky. Ja som testla..hore vid test..sanca ziadna..
@alja20 Je tam dusik. Drzim palce nech silnie...

Zabudla som pridat graf... 😒