Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@simbatko Ahoj.Ja som toho príkladom.Prišla skn tiež k bábo v 2016r.To bolo v Marci.Prvú ms som mala slabú a ďalšia meškala asi 30dní.Tak som išla na gyn dali mi vyvolávačku a nič ani po 14dňoch.V krvi som mala hcg 1.20 a doktor ze to nič nieje.No a keď som prišla po mesiaci na sono tak už som bola v 10tt.
Teraz mám ten "istý" problém...mala som slabú ms 3dni este v Decembri.Január tiež 3dni ale trošku silnejšie.Zistili mi 3cm cystu.Boleli ma hrozne vaječníky ale tak akosi cítim že to už asi odišlo.Dost dlho som si robila testy lebo mam dost zdravotne problemy a beriem silne lieky.A testy mám stále takéto🤔neviem kde je príčina.Na živo to vidno trošku inak
@martinecka13 to vyzerá nádejne 😉
@martinecka13 pozitivne testy😉
@lela123 a vážne sú? Mne sa nechce veriť.
@martinecka13 no jasne,skus aj zajtra,alebo pozajtra a uvidis😊
@martinecka13 toto bol moj 3 dni pred ms.Tu spi vedla mna uz vyse 2 rokov😉
@lela123 bože to by bolo krásne... vyskúšam, dakujeeem😉
@martinecka13 no ako postupuješ😉
@lela123 super asi to je tak ako si písala ...aj tak je to neuveriteľné 😉 dnes v deň, kedy mám mať ms.
@martinecka13 parada,gratulujem,tak ver a drzim palce do finale😊
Ahojte lovci duchov 😀 Píšem vám, lebo v pondelok som mala slabú čiarku, dnes silnejšia, vidieť lepšie ako an foto, ale potom rozmýšľam, že či nie je moc slabá alebo sa mi len zdá. Dnes som robila ráno test, 3 dni mi mešakjú. Nakoľko nemám pravidelnú MS, neviem, kedy presne prebehla ovulácia. Tak, čo myslíte? 🙂

@radka6677 skus si kúpiť iný test nie pepino