icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

lela123
21. sep 2020

@danko85 viesco s tymto mam zlu skusenost,ked zoslabol ,ale ktovie.A tiez som si.myslela,ze to je tym, ze som vela pila a curala .Ale nebolo😏Ale ako som uz pisala,priala by som ti aby to bolo o.k.A hej skus aky je poobede.

danko85
21. sep 2020

@3nikus30 určite skúsim pozajtra, 2.10. Som. Objednaná ku gynde, tak uvidíme co bude dovtedy
@lela123 ďakujem pekne 😊

danko85
22. sep 2020

@prskavka2223 ahoj 🙂 od noci mám silné menštruačné bolesti, zatiaľ nekrvacam... Ráno som volala s Dr že by to malo byť v poriadku, ak by som bola moc neistá a bolesti boli stále silné mám zajtra prísť.... Ráno ten ružový test chybný, neukázalo ani jednu čiarku... Kúpila som si ešte mamatest, a napodiv aj keď som vypila fakt veľa vody dnes aj kávu tak poobede o 2 celkom obstojna čiarka podľa mňa a dokonca silnejšia ako na testoch pred tým aj keď to boli iné značky ... Skúsim aj zajtra poobede tiež o 2 tak som zvedavá.... Hádam sú tie bolesti v poriadku, napadlo ma či to tak aj nemám preto lebo prvé tehu som mala cisársky, či to nemôže mať súvis s jazvou aj keď to je už vyše 4 roky dozadu.. Tiež som sa chcela gyn toľko veci po telefóne opýtať a v tom strese som všetko zabudla

lela123
23. sep 2020

@danko85 test vyzera pekne.Drzim palce.😊

prskavka2223
23. sep 2020

@danko85 caukoooo, no test mas podla mna kraaaasny 🙂...ja uz ani skusat nemusim robit test, lebo ja od rana mam bolesti na MS a tie mam dostat o 2 dni, takze uz testovat nebudem, lebo u mna je to viac ako iste, ze tu MS dostanem zase :D.... ani nehovor, chodime na kliniku s muzom a na prvej konzultacii som sa jej chcela tolko veci opytat :D a namiesto toho som tam len sedela a pocuvala a asi len kyvala s hlavou :D :D...takze si myslim, ze to sme kazda rovnaka v tomto 🙂....drziim silno palce 🙂

danko85
23. sep 2020

@prskavka2223 dúfam ze to bude dobré, bolesti od včera nemám, asi to bolo len nejaké mega zväčšovanie maternice , zato mi pravé prso sa nejako divne zväčšilo a vyzerám ako ťava 🐫 jeden hrb menší a druhý väčší 🙈😂 no ved to je to najhoršie 😂milión otázok a povieš len dobrý deň ďakujem dovidenia 😂😂😂 ďalší mesiac sa vám to podarí uvidíš 😍❤️

danko85
24. sep 2020

@prskavka2223 ahoj 🙂 no tak asi to odíde. Všetky príznaky zmizli, dnes 7 deň meškania čo by už boli poriadne koľajnice čiarka ani o trošku nezosilila, sa mi zdá ze trochu zoslabla, únava co som chodila spať večer o pol 9 lebo som nemohla vydržať zmizla, prsia presne ako pred MS a začína mi hnedý výtok. Nevadí, všetko je tak ako má byť 😊

sewie
24. sep 2020

@danko85 drzim palce ja som to mala pri prvom rovnako dokonca som potom 3 dni slabo krvacala priznaky ziadne ciarky slabe a udrzal sa 😊

danko85
24. sep 2020

@sewie kiež by si mala pravdu a bolo by to ako hovoríš. Som prerevala pol dňa.

prskavka2223
25. sep 2020

@danko85 nemysli negatiiiivne, ver, ze vsetko dobre dopadneee 🙂....ja verim, ze fazulka sa ti udrziiii a ten hnedy vytok je ze sa zavrrtava este lepsie 🙏

danko85
25. sep 2020

@prskavka2223 sedím u Dr a čakám :( výtok je silnejší :(

maryah
25. sep 2020

@danko85 držím palce 🙏

prskavka2223
25. sep 2020

@danko85 daj nam vediet

danko85
25. sep 2020

@maryah
@prskavka2223
Tak baby, ešte nebolo nič vidieť, podľa ms je to dnes presne 5tt, povedala že výtok je len hnedý že to je zatiaľ dobre,povedala ze na mimomaternicove to nevyzerá, že babo (ak tam teda bude) je z ľavého vaječníka a dala mi ascorutin... Poobede budú volať aké sú výsledky hcg z krvy a podla toho sa uvidí čo ďalej.

maryah
25. sep 2020

@danko85 no vidíš... Tak super. Ale sú to nervy, stresy, viem čo prežívaš. Drž sa a daj vedieť 🙏

danko85
25. sep 2020

@maryah
@prskavka2223
Presne ako som čakala, odchádza to :( veľmi nízke hcg.... Snáď nabudúce

maryah
25. sep 2020

@danko85 ako dlho sa snažíte o bábätko?

danko85
25. sep 2020

@maryah my sa nejako nesnažíme, nechávame tomu voľný priebeh od januára, ale veľmi sme sa tešili..

maryah
25. sep 2020

@danko85 neboj, hlavné je, že môžeš otehotnieť 😍 Drž sa, papaj vitamíny, kyselinu listovú, maj pohodu a ono to príde 😉 Držím palce 🙂

danko85
25. sep 2020

@maryah ďakujem krásne 😍

martinamala37
25. sep 2020

Ahojte mne mešká 6 dní tri týždne bolesť v podbrušku plus sem tam pichanie v deň ms som krvácala na jednu vložku asi pol dňa potom sa to zastavilo testy sú takéto ???🤔

prskavka2223
25. sep 2020

@danko85 presne tak, nabuduce to vyjde 🙏🙏🙏😔... Hlavne je ze otehotniet mozes, ja som pred 3rokmi tiez potratila v 5tt a odvtedy nic 😔😔😔.... Minuly mesiac sme pochodili s muzom kliniky a vysledky mame take, ze obaja sme uuuuplne v poriadku 😔.... Robili mi aj priechodnost a tam tiez vsetko v poriadku.... Takze mam pockat 1- 2cykly a skusit IUI.... 🙏🙏🙏

danko85
26. sep 2020

@prskavka2223 a máš za sebou aj vyšetrenie z krvy? Moja sestra takto 2x potratila raz tuším 6tt a raz 8tt a po druhom potrate zistili ze má mutáciu f5 leiden, čiže problém so zrazanlivostou krvy a už mám 2 krásne krstniatka ❤️ celé tehu si Musa pichať injekcie na riedenie krvy, a ja to mám tiež ale v slabšej forme, syndróm lepivych dosticiek, musím užívať anopyrin a mesiac pred a po pôrode pichať tiež injekcie

prskavka2223
26. sep 2020

@danko85 no ja mam problem aj otehotniet, kedze potratila som pred 3rokmia odvtedy nic..... Az teraz sme podstupili vysetrenia a na moje prekvapenie velke, obaja sme uuuplne v poriadku 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤦‍♀️

danko85
26. sep 2020

@prskavka2223 ale ja som myslela na hematologii vyšetrenia, hento robili aj mne aj segre aj sesternici priamo na hematologii všetky sme boli poslane gynekológom

janedoe
Autor odpoveď zmazal
janedoe
7. okt 2020

@danko85 drzim palce, nech to vyjde nabuduce 😊 Aj som uz napisala spravu, ze mi davas nadej, lebo som mala podobne testy a potom citam, ze napokon to asi nedopadlo dobre.

danko85
7. okt 2020

@janedoe ahoj 🙂 🙂 nie nie, odišlo to, testy slabli, bola som u dr a hcg bolo veľmi nízke, 10 dni som sa cistila a este v novembri kontrola 🙂 ale ďakujem pekne 😊 ale tebe kazdipadne drzim silno palce ❤️

janedoe
8. okt 2020

@danko85 to ma mrzi. Ale mne vzdy doktor vravel, ze potom sa lahsie podari 😊 A aspon u mna to vzdy tak platilo, tak drzim palce, nech do noveho roku kracas s babom v brusku 😊

danko85
8. okt 2020

@janedoe ďakujem ale dali sme to teraz bokom 🙂 dostala som dobrú pracovnú ponuku tak sme sa dohodli že aspoň pol roka to necháme tak 😊