icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

jarka0
16. dec 2021

@zuzsat to je krásne 😍Gratulujem a držím palce nech všetko dobre dopadne 💋💋

zuzsat
17. dec 2021

@jarka0 dakujeme ❤️ v pondelok pisem ci nieco bolo vidiet

ereska
19. dec 2021

@janka0215 ahoj no ako skusila si este

janka0215
19. dec 2021

@ereska ahoj, áno, včera, vyzeral test negatívne, ale MS mi mešká už 2 dni 🤷‍♀️ Asi to bol zbytok hormónov po ovitrelle a MS mešká, lebo máme teraz dosť stres doma.

ereska
19. dec 2021

@janka0215 jaj ty si mala ovitrelle no to moze byt jasne

janka0215
19. dec 2021

@ereska hej, nevedela som ako dlho môže testy ovplyvniť. Predtým som si viac krát robila 10dpo a boli biele ako stena 🤷‍♀️

zuzsat
20. dec 2021

No ja nerozumiem. Bola som na sone podla ms 5+3tt a lekarka nic nevidela.ale ze vobec nic co by potvrdilo tehu...a testy takto.
No ja som v p... Z toho ... Je mozne ze nie som tehu? Vzala mi krv v stredu budem vediet vysledok

simbatko
20. dec 2021

@zuzsat posunutá ovulácia......???

zuzsat
20. dec 2021

@simbatko Ja neviem...😭😭😭

simbatko
20. dec 2021

@zuzsat môže to byť....ani dutinku nebolo vidno?

zuzsat
20. dec 2021

@simbatko nic ansolutne. Ale je pravda ze rychlo to pozerala dost s nezaujmom

simbatko
20. dec 2021

@zuzsat Aaaa cítiš sa ako??Keď nespinis nekrvacas tak je dobre.....

zuzsat
20. dec 2021

@simbatko citim sa tehotno... Naliate bolave prsia.nafuknute brucho.mala som pichanie ale myslela som ze maternica sa roztahuje. Zaludok mam tazky ale negrciam

simbatko
20. dec 2021

@zuzsat tak príznaky máš....ja si myslím že si mala ovulku posunutú...a kedy máš ísť ešte k dr?

dlucy
20. dec 2021

@zuzsat nemozes mat mimomaternicove?

lenkaaninka
20. dec 2021

@zuzsat ja som bola 5plus 4 dní a bolo vidieť vacok a teliesko . To mávam posunutu ovulaciu. Ono za 24 hod sa môže veľa zmeniť. Aj sono podla kvality a samozrejme ako poznám niektorých lekárov pozrie nevidí odchod. Držím palce nech je všetko ako ma byť.

zuzsat
20. dec 2021

Baby ja neviem... Teraz som robila test este mokry je. Aj mimomaternicove by bolo takto??? Ja podla pristupu lekarky ku mne mam pocit ze je neprijemna kvoli tomu co som urobila pred rokom...ale musela som zo zdrav.dovodov a ona to vie

simbatko
20. dec 2021

@zuzsat máš riadne čiarky...áno aj mimomaternicove...je jak normálne....Len keby si mala nejaké bolesti buď ľavá pravá strana...treba utekať na pohotovosť...tvoja doktorka je asi mimo....skús nejakého iného...keď a ti da

zuzsat
20. dec 2021

@simbatko Rozmyslam nad tym.lebo sla do mna jak motorova pila ..

lenkaaninka
20. dec 2021

@zuzsat kolegyňa mala mimomat a mala tiež normálne čiarky silné isla gyn ten nič nevidel ze o 2 týždne ma prísť a zistili mimomaternicove .inak jej absolútne nič nebolo stavy na tehotenstvo. Nechcem plasit ale môže byť. Alebo lekárka ma slabé sono a malo hľadala. Ja som vtedy bola na pohotovosti lebo som spinila nič mi nedali len odpoveď ze je to nejaké pokrivene ten vacok nemusí to dopadnúť dobre a poslali domov . Teraz spí vedľa mňa 4 mesačný drobec. Takže nie vždy je verdikt konečný. Držím päste pretože viem ako to je . 4 roky sme sa snažili otehotnieť. Hlavne je ze otehotnieť dokážeš.

zuzsat
20. dec 2021

@lenkaaninka zajtra 8.40 idem k sukromnemu gynekologovi. Ak nieco on uvidi tak v stredu beriem kartu od nej...

lenkaaninka
20. dec 2021

@zuzsat držím palce posielam veľa sily

simbatko
20. dec 2021

@zuzsat budem na teba myslieť...ta neistota je strašná... poznám to🙏🙏🙏🙏Daj vedieť

zuzsat
21. dec 2021

Takze bola som u ineho lekara. .povedal ze podla maternice sa jedna o jednoznacne tehotenstvo. Nasiel nieco co vyzeralo ako gestacny vacok 4mm ale nebol si isty lebo ze velmi malinke to je a blizko jazvy po cisarskom.vzal mi hcg a uvidime podla vysledkov ci bude nizsie a bude zodpovedat velkosti gest. Vacku alebo bude vysoke a budeme musiet tehu hladat mimo maternice. Zajtra budem mudrejsia...ale teda od tej svojej pojdem prec. Ta mi povedala po utz zo spodu ze nic nenasvedcuje tomu ze som tehotna...

simbatko
21. dec 2021

@zuzsatdrzim ti silno ✊✊✊ Myslím na teba ❣️

zuzi0911
21. dec 2021

@zuzsat 5+4 dr nevidel vooobec nič a ja som ešte aj spinila. Čiže mi povedal, že možno ani tehotná som nebola, alebo už není. Poslal ma do nemocnice nech mi odsleduju hcg a tam dr, že či bol slepý ten prvý, lebo kraaasne gestácny vacok 1cm..... Takže tak

zuzsat
21. dec 2021

@zuzi0911 No mne ten druhy gyn povedal ze urcite to nezodpoveda 5+4... Ale vyzera to ze som neskor otehotnela no ale ja neviem kedy potom. Sex bol na 15-16 dc a 19-20 potom uz nie ... Na 26dc som mala uz pidi dusika🤷

zuzsat
22. dec 2021

No takze krv z pondelka 5+3tt je hodnota hcg 1500... Myslite ze je to ok? Vzali mi zasa krv teraz a poobede mam pisat pre vysledky a ze vraj ma byt dvojnasobne vyssie hcg aby to bolo ok. Teraz cakam na sono o 8.30 ci uvidi aj ta moja lekarka

zuzi0911
22. dec 2021

@zuzsat asi záleží aké hcg sa berie ci ta beta ci co to je... Lebo ja som mala hodnotu 5+4 20000...ale viem, že iné kočky mali úplne nízke.. A všetko bolo ok
Veelmi držím palce ❤️

simbatko
22. dec 2021

@zuzsat Moja....Neboj všetko bude ok....