Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Takze na sono moja dr nevidela nic. Poslala ma do nemocnice s podozrenim na mimomaternicove. Tam tiez nic nevideli ale ze to je ok. Ze buduci tyzden by sa malo objavit ...
Hcg z pondelka 1555
Hcg z utorka 1770
Dnesne budem vediet poobede... Je to ok ten rast?
Dnesne hcg 2029... Takze kazdy den stupa o 215-249 jednotiek 🤷
@zuzsat ahoj, tu som našla diskusiu, ktorá by ta mohla zaujimat - https://www.modrykonik.sk/forum/1-trimester/ludsky-choriovy-gonadotropin-v-4-az-5-tyzdni/ ... ale je to ozaj individuálne...silno držím palce, nech všetko dobre dopadne...
@zuzsat ahoj ja som to mala podobne s hcg...tiez rastlo pomalsie nezdvojnasobovalo sa kazde dva dni...dr mali najprv podozrenie na mimomaternicove, nakoniec sa babo ukazalo aj srdiecko zacalo bit ale o par tyzdnov prestalo...moj dr mi uz na zaciatku povedal ze to podla neho nebude ok tym ze rastie pomalsie ako by malo...ale na ultrazvuku je vidno tusim od hcg 1000.... ale to je iba moja skusenost drzim ti velmi velmi palce aby to u teba dopadlo lepsie, aby bolo babatko v maternici a zdrave 🤞🤞🤞
Takze aktualizacia. Rano mi volala dr. Ze mam ist do nemocnice na sono zas. Tam iny lekar videl gestacny vak ale uplne mi to nepotvrdil.v pondelok idem na krv a sono zas.malo by sa uz potvrddit. Videl 1cm vacku. Ked v utorok iny lekar videl 4mm vacok a o dva dni ma 1cm. Mohhlo by to byt smad ok. Ale hcg pomaly stupa ale vravel ze moze aj tak z toho byt zdrave tehu. Tak uvidime
No akoze ja si citam spravy a zasnem.... Podla vsetkeho aj moja lekarka videla nieco v maternici ale identifikovala to ako myom... Ostatni lekari to identifikovali ako gestacny vak... To ako vazne sa da zamenit myom s tehotenstvom ? Ked lekar vie ze som tehotna a nieco v maternici vidi a nazve to kokos myom??? Fakt musim zmenit lekarku. Hned ako sa toto doriesi idem prec lebo co ona so mnou robi je nonsens
Tak nam to nevyslo🤷 v pondelok posledna kontrola a ked dovtedy nepotratim tak sa dohodneme ze ako sa tak stane. Ci nejaku tabletku daju alebo vycistia. Hcg rastie ale velmi pomaly (streda 2029-pondelok 2700) cize nie je to prosperujuce tehotenstvo. Plod nevidiet zatial len gestacny vak a mozno zltkovy.
@zuzsat hcg rastlo pomaly asi 30% narast kazde 2 dni, a tehotenstvo bolo tiez pozadu, cakali sme ako sa bude vyvyjat neskor bolo vidno aj babo aj srdiecko nabehlo tak som myslela ze bude dobre tesila som sa a na dalsej kontrole sa ukazalo ze prestalo bit...asi nejaka vyvinova chyba
@sewie No nechcem byt zla ale aspon takto ze vies ze prestalo bit... Mozno u mna ani nezacne ale aj tak ked mam nepravidelny cyklus a ovu bola neskor tak az tak striktne sa drzat tabuliek no co ja viem... Vo stvrtok nebol vidiet ani zltkovy vak. Dnes ano... No uvidime...ale luto mi je. Velmi som chcela babo s terajsim partnerom
@zuzsat to ano kazda sme ina, kazde telo je ine a tabulky su len orientacne...ved uvidis mozno to chce cas mozno si mala naozaj posunutu ovu a babatko sa ukaze drzim palce 🤞
Chapem co myslis najhorsie na tom je to nekonecne cakanie ked clovek netusi na com je....ked uz som vedela ze prestalo bit mohla som sa s tym zacat zmierovat ale to uz som bola asi v 10 tyzdni dovtedy som len behala na odbery a na sona a netusila ci z toho nieco bude 🤦♀️
To verim vzdy je to luto ale este mozte mat aj ak by to nevyslo tentokrat 🤞
Takze update .. anembryomola...prazdny gestacny vacok. Hcg zacalo uz klesat (pondelok 2850 dnes streda 2400). Cize zacina potrat. Som zvedava kedy zacnem krvacat.nechcu robit kyret ked to klesa. V pondelok dalsi odber na hcg a utz.
Ked toto vsetko skonci pockam jeden cyklus a pojdeme pri ťuťu-muťu zasa naplno 😂
Tak nic bol to kanalik. Dnes som zacala spinit
ahojte myslite ze je to duch na teste , skusila som si len tak zo srandy urobit 4 dni pred mrchou rano test a videla som tam nieco nedalo mi to skusila som si urobit test z inej znacky v ten isty den ale k veceru a zase sa mi zda ze tam nieco je 🙂 viem ze je este skoro pockam par dni ci nepride mrcha

Takze na sone nic nevidela poslala ma do nemocnice pre podozrenie na mimomaternicove