icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

zuzsat
22. dec 2021

Takze na sone nic nevidela poslala ma do nemocnice pre podozrenie na mimomaternicove

zuzsat
22. dec 2021

Takze na sono moja dr nevidela nic. Poslala ma do nemocnice s podozrenim na mimomaternicove. Tam tiez nic nevideli ale ze to je ok. Ze buduci tyzden by sa malo objavit ...
Hcg z pondelka 1555
Hcg z utorka 1770
Dnesne budem vediet poobede... Je to ok ten rast?

simbatko
22. dec 2021

@zuzsat je dobré keď ti HCG stúpa.... najdôležitejšie aby sa ukázalo Mimi....

zuzsat
22. dec 2021

@simbatko tak ono stupa aj pri mimomaternicovom ale pomalsie a neviem co to znamena pomalsie,kolko jednotiek to je

zuzsat
22. dec 2021

Dnesne hcg 2029... Takze kazdy den stupa o 215-249 jednotiek 🤷

simbatko
22. dec 2021

@zuzsat a kedy ideš na ďalšie sono?

simbatko
22. dec 2021

@zuzsat si v nemocnici?

zuzsat
22. dec 2021

@simbatko nie. Som doma... 27.12 idem k tomu sukromnemu co videl ako jediny gest.vak

simbatko
22. dec 2021

@zuzsat aha daj vedieť... držím ✊✊🥰🥰 Verím že to je ok

susminka
22. dec 2021

@zuzsat ahoj, tu som našla diskusiu, ktorá by ta mohla zaujimat - https://www.modrykonik.sk/forum/1-trimester/ludsky-choriovy-gonadotropin-v-4-az-5-tyzdni/ ... ale je to ozaj individuálne...silno držím palce, nech všetko dobre dopadne...

sewie
22. dec 2021

@zuzsat ahoj ja som to mala podobne s hcg...tiez rastlo pomalsie nezdvojnasobovalo sa kazde dva dni...dr mali najprv podozrenie na mimomaternicove, nakoniec sa babo ukazalo aj srdiecko zacalo bit ale o par tyzdnov prestalo...moj dr mi uz na zaciatku povedal ze to podla neho nebude ok tym ze rastie pomalsie ako by malo...ale na ultrazvuku je vidno tusim od hcg 1000.... ale to je iba moja skusenost drzim ti velmi velmi palce aby to u teba dopadlo lepsie, aby bolo babatko v maternici a zdrave 🤞🤞🤞

zuzsat
23. dec 2021

Takze aktualizacia. Rano mi volala dr. Ze mam ist do nemocnice na sono zas. Tam iny lekar videl gestacny vak ale uplne mi to nepotvrdil.v pondelok idem na krv a sono zas.malo by sa uz potvrddit. Videl 1cm vacku. Ked v utorok iny lekar videl 4mm vacok a o dva dni ma 1cm. Mohhlo by to byt smad ok. Ale hcg pomaly stupa ale vravel ze moze aj tak z toho byt zdrave tehu. Tak uvidime

sewie
24. dec 2021

@zuzsat drzim palce nech ma pravdu a je vsetko v poriadku 🤞🤞🤞😊

zuzsat
24. dec 2021

No akoze ja si citam spravy a zasnem.... Podla vsetkeho aj moja lekarka videla nieco v maternici ale identifikovala to ako myom... Ostatni lekari to identifikovali ako gestacny vak... To ako vazne sa da zamenit myom s tehotenstvom ? Ked lekar vie ze som tehotna a nieco v maternici vidi a nazve to kokos myom??? Fakt musim zmenit lekarku. Hned ako sa toto doriesi idem prec lebo co ona so mnou robi je nonsens

zuzsat
27. dec 2021

Tak nam to nevyslo🤷 v pondelok posledna kontrola a ked dovtedy nepotratim tak sa dohodneme ze ako sa tak stane. Ci nejaku tabletku daju alebo vycistia. Hcg rastie ale velmi pomaly (streda 2029-pondelok 2700) cize nie je to prosperujuce tehotenstvo. Plod nevidiet zatial len gestacny vak a mozno zltkovy.

sewie
27. dec 2021

@zuzsat mrzi ma to velmi, ja som to tusila mala som presne rovnaky priebeh vo februari😩 drz sa nech to je cim skor za vami 😔a nabuduce to uz snad bude dobre 🤞🤞🤞🤞

sewie
27. dec 2021

@zuzsat ja som cakala 3 tyzdne ci odide same bolo to strasne dlho ale nakonirc som musela aj tak na kyret 😩

zuzsat
27. dec 2021

@sewie v com bol problem....lebo ja akoze dobre hcg .. ale na 6+3 ked vidiet gestacny a zltkovy podla mna to nie je tak zle .

sewie
27. dec 2021

@zuzsat hcg rastlo pomaly asi 30% narast kazde 2 dni, a tehotenstvo bolo tiez pozadu, cakali sme ako sa bude vyvyjat neskor bolo vidno aj babo aj srdiecko nabehlo tak som myslela ze bude dobre tesila som sa a na dalsej kontrole sa ukazalo ze prestalo bit...asi nejaka vyvinova chyba

sewie
27. dec 2021

@zuzsat drzim palce kiez by to u vas bolo inak ale moj gyn mi povedal uz na zaciatku, ze za tie roky ked videl ze hcg sa nezdvojnasobuje ale rastie takto pomaly ako u mna nikdy to nebolo prosperujuce tehotenstvo 😔 ale nadej je vzdy ja som verila do poslednej chvile ze bude dobre🤞

zuzsat
27. dec 2021

@sewie No nechcem byt zla ale aspon takto ze vies ze prestalo bit... Mozno u mna ani nezacne ale aj tak ked mam nepravidelny cyklus a ovu bola neskor tak az tak striktne sa drzat tabuliek no co ja viem... Vo stvrtok nebol vidiet ani zltkovy vak. Dnes ano... No uvidime...ale luto mi je. Velmi som chcela babo s terajsim partnerom

sewie
27. dec 2021

@zuzsat to ano kazda sme ina, kazde telo je ine a tabulky su len orientacne...ved uvidis mozno to chce cas mozno si mala naozaj posunutu ovu a babatko sa ukaze drzim palce 🤞
Chapem co myslis najhorsie na tom je to nekonecne cakanie ked clovek netusi na com je....ked uz som vedela ze prestalo bit mohla som sa s tym zacat zmierovat ale to uz som bola asi v 10 tyzdni dovtedy som len behala na odbery a na sona a netusila ci z toho nieco bude 🤦‍♀️
To verim vzdy je to luto ale este mozte mat aj ak by to nevyslo tentokrat 🤞

zuzsat
5. jan 2022

Takze update .. anembryomola...prazdny gestacny vacok. Hcg zacalo uz klesat (pondelok 2850 dnes streda 2400). Cize zacina potrat. Som zvedava kedy zacnem krvacat.nechcu robit kyret ked to klesa. V pondelok dalsi odber na hcg a utz.
Ked toto vsetko skonci pockam jeden cyklus a pojdeme pri ťuťu-muťu zasa naplno 😂

jarka0
5. jan 2022

@zuzsat to mi je veľmi ľúto akurát som včera chcela napísať, že ako si dopadla. Ja som to zažila 2 krát po sebe 😥a na 3 krát to vyšlo a drobec má 1a pol 😍držím veľmi palce tebe a aj ostatným čo sa snažia tento rok bude niečím výnimočným takže sa nám budú plniť naše túžby 🙏😍

zuzsat
5. jan 2022

@jarka0 dakujem si mila...ja to beriem celkom fajn.zasluzila som si to...teraz sme si s tym hore kvit. Nastastie mam krasnu dcerku.myslim ze keby som nemala ziadne dieta brala by som to naozaj velmi tazko... Snad o take 3 mesiace sem dam zasa pozitivny test

zuzsat
15. feb 2022

Ahojte. Zasa ja... Nejako sa veci udiali-neudiali a ja som robila zas test ... A nie som si ista ci to vidia aj ostatni. brutal slabunke... Asi 9dpo

vandica
15. feb 2022

@zuzsat ja to vidím 😊

zuzsat
17. feb 2022

Tak nic bol to kanalik. Dnes som zacala spinit

l_u_c_k_a111
21. mar 2022

ahojte myslite ze je to duch na teste , skusila som si len tak zo srandy urobit 4 dni pred mrchou rano test a videla som tam nieco nedalo mi to skusila som si urobit test z inej znacky v ten isty den ale k veceru a zase sa mi zda ze tam nieco je 🙂 viem ze je este skoro pockam par dni ci nepride mrcha