Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@zuzsat ja som bola 5plus 4 dní a bolo vidieť vacok a teliesko . To mávam posunutu ovulaciu. Ono za 24 hod sa môže veľa zmeniť. Aj sono podla kvality a samozrejme ako poznám niektorých lekárov pozrie nevidí odchod. Držím palce nech je všetko ako ma byť.
@zuzsat kolegyňa mala mimomat a mala tiež normálne čiarky silné isla gyn ten nič nevidel ze o 2 týždne ma prísť a zistili mimomaternicove .inak jej absolútne nič nebolo stavy na tehotenstvo. Nechcem plasit ale môže byť. Alebo lekárka ma slabé sono a malo hľadala. Ja som vtedy bola na pohotovosti lebo som spinila nič mi nedali len odpoveď ze je to nejaké pokrivene ten vacok nemusí to dopadnúť dobre a poslali domov . Teraz spí vedľa mňa 4 mesačný drobec. Takže nie vždy je verdikt konečný. Držím päste pretože viem ako to je . 4 roky sme sa snažili otehotnieť. Hlavne je ze otehotnieť dokážeš.
@lenkaaninka zajtra 8.40 idem k sukromnemu gynekologovi. Ak nieco on uvidi tak v stredu beriem kartu od nej...
Takze bola som u ineho lekara. .povedal ze podla maternice sa jedna o jednoznacne tehotenstvo. Nasiel nieco co vyzeralo ako gestacny vacok 4mm ale nebol si isty lebo ze velmi malinke to je a blizko jazvy po cisarskom.vzal mi hcg a uvidime podla vysledkov ci bude nizsie a bude zodpovedat velkosti gest. Vacku alebo bude vysoke a budeme musiet tehu hladat mimo maternice. Zajtra budem mudrejsia...ale teda od tej svojej pojdem prec. Ta mi povedala po utz zo spodu ze nic nenasvedcuje tomu ze som tehotna...
No takze krv z pondelka 5+3tt je hodnota hcg 1500... Myslite ze je to ok? Vzali mi zasa krv teraz a poobede mam pisat pre vysledky a ze vraj ma byt dvojnasobne vyssie hcg aby to bolo ok. Teraz cakam na sono o 8.30 ci uvidi aj ta moja lekarka

@zuzsat to je krásne 😍Gratulujem a držím palce nech všetko dobre dopadne 💋💋