Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@zuzsat ja som bola 5plus 4 dní a bolo vidieť vacok a teliesko . To mávam posunutu ovulaciu. Ono za 24 hod sa môže veľa zmeniť. Aj sono podla kvality a samozrejme ako poznám niektorých lekárov pozrie nevidí odchod. Držím palce nech je všetko ako ma byť.
@zuzsat kolegyňa mala mimomat a mala tiež normálne čiarky silné isla gyn ten nič nevidel ze o 2 týždne ma prísť a zistili mimomaternicove .inak jej absolútne nič nebolo stavy na tehotenstvo. Nechcem plasit ale môže byť. Alebo lekárka ma slabé sono a malo hľadala. Ja som vtedy bola na pohotovosti lebo som spinila nič mi nedali len odpoveď ze je to nejaké pokrivene ten vacok nemusí to dopadnúť dobre a poslali domov . Teraz spí vedľa mňa 4 mesačný drobec. Takže nie vždy je verdikt konečný. Držím päste pretože viem ako to je . 4 roky sme sa snažili otehotnieť. Hlavne je ze otehotnieť dokážeš.
@lenkaaninka zajtra 8.40 idem k sukromnemu gynekologovi. Ak nieco on uvidi tak v stredu beriem kartu od nej...
@zuzsat držím palce posielam veľa sily
Takze bola som u ineho lekara. .povedal ze podla maternice sa jedna o jednoznacne tehotenstvo. Nasiel nieco co vyzeralo ako gestacny vacok 4mm ale nebol si isty lebo ze velmi malinke to je a blizko jazvy po cisarskom.vzal mi hcg a uvidime podla vysledkov ci bude nizsie a bude zodpovedat velkosti gest. Vacku alebo bude vysoke a budeme musiet tehu hladat mimo maternice. Zajtra budem mudrejsia...ale teda od tej svojej pojdem prec. Ta mi povedala po utz zo spodu ze nic nenasvedcuje tomu ze som tehotna...
@zuzsatdrzim ti silno ✊✊✊ Myslím na teba ❣️
No takze krv z pondelka 5+3tt je hodnota hcg 1500... Myslite ze je to ok? Vzali mi zasa krv teraz a poobede mam pisat pre vysledky a ze vraj ma byt dvojnasobne vyssie hcg aby to bolo ok. Teraz cakam na sono o 8.30 ci uvidi aj ta moja lekarka

@zuzsat to je krásne 😍Gratulujem a držím palce nech všetko dobre dopadne 💋💋