Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ejuska2586 takto vyzeral môj test a rodim za par dni 😉
@kvetinka_andrejka Ďakujem moja. Ja verím, že sa zadarilo. Len u mňa je problém udržať. Tak snáď teraz, keď už vieme príčinu i liečbu, tak to zvládneme do úspešného konca...
@ejuska2586 gratulujem ti ku krasnemu testiiiku 🙂...prajem ti vela vela stastia 🙂...snad aj nam sa po nasteve Nitry podari cim skor miminko 🙂. Pekny dnik prajem
@alja20 ja viem ja som to tam videla.. Ale vraj tam zeny nic nevidia..stracam nadej..serem uz nato
@ejuska2586 neboj podari sa udrzi sa uz ked sa vie pricina neuspechu a liecis sa.segrenka mala ten isty problem vela anjelikov v nebicku no uz ma vdaka liecbe 2deticky dolezita je pohoda a hlavne spolupra s doktorom🙂 a to mas a drobec z testika sa udrzi az do konca 9m v tvojom batôzku neboj ;)
@tonjadabik2 mas uz mrchu?nemas tak este nadej je!a co ked druhy nevidi prd na to mysli pozitivne chceme to babo?chceme !tak ho aj budeme mat!a mimochodom su len 99%nie 100%tie testy....😘
@prskavka2223 Dakujem moja. Dufam, ze sa nam to udrzi a vsetko bude ok. Drzim palce, nech sa Vam cim skor zadari.
@alja20 Dakujem. Zatial sa neliecim. Mam sa liecit az ked budem tehotna. Takze vo stvrtok, alebo v piatok skocim k lekarovi pre injekcie a infuzie...
@ejuska2586 sledujem tvoj "vyvoj" niekolko dni a gratulujem....ako si vedela ze ovulacia prebehla? ja idem cakať 10 dni a robim testik, nemala som ovu testy ani teplotu nemerala ale 10,12,15 dc sme sa snažili dúfam, že to klapne ak nie budem musiet merat aj ja prip. zakupit ovu testy ale velmi sa mi do toho nechce aby som tomu psychicky nepodlahla...
@tonjadabik2 a ty ako necitala som stranu po strane ???
@petuska18 a ty ako testujes tento mesiac teho testami? ja mam dostat až 29. júla, dovtedy budem veriť že už sa to podarilo
@michaellab Ja som sledovala ovu testami aj teplotou, ale aj pocity som mala. Bolelo ma podbrusko aj krize, tak som vedela, ze je ovulka... A teraz som 9DPO a uz taketo kolajnicky...
@ejuska2586 super, lebo ja som teplotu nemerala ani testy nemam ale mala som taky hlien , križe cely spodok bolel toto už mam odsledovane....
@alja20 divaj teraz
@tonjadabik2 foto neni ostra zle to vidno skus ostrejsiu ale aj tak po uprave tam cosi je bud kanalik alebo duch
@alja20 ano vidimmmm
Pekny vecer dievcata moje...musim sa priznat,ze dnes som si poplakala ze mam test biely 😭...ale ked som sa pozrela potom a lepsie,tak sa mi tam nieco zazdalo...skusila som to odfotit,ale nie a nie to cvaknut tak,aby to bolo na fotke dobre vidiet,tak som to skusila trosicku upravit...co poviete,sibe mi uz na totalku,ci tam je nieco vidno? 😞 Ide o ten spodny test,ten som robila dnes poobede-Pepino 10vy...Dakujem babulky,ze ste tu aj pre mna...💕
@yolandi Dnes mam 39DC ale kedze mam totalne rozhadzany cyklus,tak to nie je pre mna vela a nemusi mi este ani meskat...tazko u mna povedat...😬 Tak to ma mrzi,ze ti dusik nezosilnel...a uz ti dosla mrcha?
@0507 naozaj vidis? 😱
@noni99 tak to si mozme drzat palceky navzajom,co ty na to? 🙂 Velmi si zelam,aby nam to vyslo! VELMI 🙏 😳
ja mam dnes v podbrusku pocity, ako keby mala zajtra mrchana dojst.. ale som len 20 dc a asi 5 dpo... test bol pozitivny tak na 13-14dc... babydance bol 10,12,14,16 dc... tak mozno sme sa aj trafili no :D
@soncita22 ano. Je tam duch na poslednom i predposlednom...

@tonjadabik2 je to ohranicene tak neviem bud kanalik al.slaby duch kolko si dpo?