Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
soncita22 a zda sa mi na kazdom duch
Dakujem za srdiecka kočky.
@ejuska2586 drzim prsty 😊 a potom už iba hore nohy a rekax ak to vyslob
@ejuska2586 ako dnes? 🙂
@nunufatko Ahoj. Je tam duch. Drzim palce nech silnie...
@bluebell0412 Ahoj. Ano, je vidiet, ze tmavne. Potichucky gratulujem...
@ejuska2586 ďakujem pekne aj ja tebe vidím ze tmavnes pekne
@bluebell0412 @ejuska2586 babulky gratulujem drzim palceky😚😚
Baby ahojte. Včera som robila test a ráno som tam nič nevidela , bežala som k dr. A keď som sa vrátila bola tam slabulinka čiarka. No dnes som robila test a nič tam nevidím ani len ducha. Včera som robila mamatest kazetovy a dnes mamatest prúžok. Takže asi nič z toho však? Keď mi neukázal teraz už to nemám brať v úvahu ten včerajší
@noni99 Pokial ti to neukazal v casovom limite vcera a dnes uz nebolo nic, tak to bol pravdepodobne falosny vysledok... Skus vydrzat par dni - mozno sa este objavi. Kym nie je mrska, stale je nadej...
@ejuska2586 vo štvrtok idem na krv tak tam sa uvidí ak dovtedy nedostanem. Som taká sklamaná. Včera keď som robila test tak to bol celonocny moc a dnes som bola na wc asi o 5 a test som robila o 7,30 . Ale to asi nemá s tým nič spoločné
@noni99 To neovplivnuje. Pokial necikas aspon 2 hodiny tak uz je moc koncentrovany... Ved uvidis co povie krv vo stvrtok...
@miriamn76 ďakujem krásne zatiaľ ešte dúfam a verím ze mrcha nepríde a testy stmavnu a ze ozaj to bude pravda a tentokrát uspesne
@ejuska2586 už neverím testom načo to tam ukazuje a dáva nádej 😑.
@ejuska2586 teraz pozeram ze sme úplne na rovnako som dnes tiež 27dc a 10dpo
@bluebell0412 Ano? Ja som mala posunutu ovulku. Bezne mavam na 14DC a teraz som mala na 17DC...
@nunufatko ano moja mas tam dve // 😀
@ejuska2586 cicus supeer mam z teba radooost. Juchuuu ❤ tak je to tammmm.Gratulujem ti.
@tonjadabik2 ďakujem krasne, dufam že budú silnieť 🙂 a asi je normálne že mám bolesti ako keby mala prísť mrcha že ? 🙂
@bluebell0412 anoo je to taaam
@tonjadabik2 Uvidime. V piatok idem k lekarovi (ak sa dovtedy neobjavi mrska)... Ale uz sa zacinam trosku tesit, ale len tak opatrne zatial...
@bluebell0412 Drzim palceky, nech si coskoro najdes svoje dlho ocakavane // a tentokrat tehulkovanie az do uspesneho konca 😘
@ejuska2586 áno áno presne aj mne sa posunula
@bluebell0412 som blbec, najprv som Ti odpisala predtym a teraz az pozeram Tvoje testiky...Vyzera to nadejne...Velmiiiiii drzim palceky...Vies ako sa hovori: "poda je riadne pohnojena, bolo cas zasiat" 😉...Verim, ze // budu tmavnut...Prajem pekny dnik 🌹

@soncita22 mne sa tiez mari tak drzim palce 🙂