Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@miriamn76 ahoj zacalo ma bolieť podbrusko ako na ms tak čakám ci ds spustí inak by mala zahrá.
Ráno som skúsila znova test tak výsledok taký ako včera slabne úplne...
@miriamn76 *zajtra
@bluebell0412 to ma mrzi som zvedava ci ti dorazi mrcha
@miriamn76 aj ja čakám čo bude...tak ideme ďalej moja chyba keby som ich nerobila skoro ani by som nič nevedela
@bluebell0412 nic si nevycitaj ja som tiez vzdy robila uz 9-10 dpo a z dichov bolo iba sklamanie. No kym ti nedori ms este nic neni stratene
@tonjadabik2 ano skusala nist tam uz neni no mrcha nechodi...ja uzivam inofolic no kedze mam po laparke PCO tak inofolic combi a femibion1
@miriamn76 veru jednoducho my ženy ☺ aj tento mesiac som si vravela ze ani za svet nebudem robit skôr a vidíš keď testy boli doms bolo to velke lákadlo
Veď to čakanie je najhoršie ako podľa testou ju očakávam no uvidím ci príde a tak budem riešiť dalej
@alilka áno máš ho tmavší ☺ aj ja som tak mala pred tým na večer silnejší ako cez den
@bluebell0412 no veď aj ja..ale predtým to nebolo štandardné tehu keďže to bolo mimo..
@alilka viem pamätám si ale teraz musíš veriť že všetko je a bude v najlepšom poriadku
@bluebell0412 ty si to tak pamätáš?😉 Nejaká som teraz v kľude..verim že je to už ono 😍
@matka295 ďakujem ráno sa znova hlasim 😁
@alja20 naco je ten inofolic???
@alilka gratulka zase..drzkaj sa mi
Drziim ti palce
@ejuska2586 držím najviac ako sa dá moja zlatá 😘 tfuj tfuj tfuj nech je všetko tak ako má 😍
@alilka áno pamatam 😉
@ejuska2586 veľmi ti držím palce daj potom vedieť 🙂
@ejuska2586 velmi ti drzim palce a neboj vsetko bude ok! 😉

@bluebell0412 ty si na tom ako?