icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

ikonica
22. júl 2017

@bluebell0412 maju ich v dm, v teta drogerie, tusim aj v bille pri pokladniach som ich videla

bluebell0412
22. júl 2017

@alilka je silnejšia neboj sa aj keď ta chápem no hlavne klud

bluebell0412
22. júl 2017

@ikonica ďakujem pekne a tieto duchuju?

ikonica
22. júl 2017

@bluebell0412 no niekrtore baby,pisali ze aj tieto falosne duchuju, ine zas na ne nedaju dopustit tak si vyber... dost sa odporuca dr. max ale mne aj ten falosne duchoval a kebyze to nevidi aj mm tak si z toho nic nerobim ale videl to aj on....

miriamn76
22. júl 2017

@bluebell0412 ja som ich kupovala v dm drogerii boli vtedy dva kusy za 1,49☺a pokial som nebola tehu tak tam nebol ani naznak ciarky. Za mna pepino dobre☺

bluebell0412
22. júl 2017

@ikonica ďakujem ja viem že u niekoho tak u druhého inak ja tiež mám skúsenosť s dr Max že som mala pekného ducha a tehu nebolo kupila by som aj ten no cez víkend v tomto u nás nemám šancu
@miriamn76 ďakujem skúsim pozrieť u nás dnes sa nechystám robiť ale ak do zajtra nepríde ms skúsila by som len zajtra testy nekúpim nikde

nina4
22. júl 2017

@alilka zlatik to maš krasnu ciarku a hlavne ked nevies kedy bola ovulka tak sa ti neda ani presne riadiť ja som mavala taketo ciarky pri deťurencoch tyzden meskania ja som ten pripad kedy velmi ale velmi pomaly stupa HCG a vidis 4 deťušky su uz doma 😉
Ver babatku ❤️😙

miriamn76
22. júl 2017

@bluebell0412 neviem odkial si nemate nakupne centrum? Tam byva otvorene aj v nedelu. A aj v tescu niekde maju pepino testy

ejuska2586
autor
22. júl 2017

@bluebell0412 Bodaj by... 😘

bluebell0412
22. júl 2017

@miriamn76 nie u nás nič také nie je dohnala som v tete a jasné hneď aj skúsila
Toto tehu to nebude 😕
Len nechápem to meskanie

bluebell0412
22. júl 2017

@miriamn76 *zohnala

miriamn76
22. júl 2017

@bluebell0412 ciarka je uplne slabulinka😐. Mne raz meskali 2 tyzdne na testoch duchov a mrcha nakoniec aj tak dosla😐. Predtym si mala silnejsiu ciarku?

bluebell0412
22. júl 2017

@miriamn76 ani bola silnejšia a ružová žiadne hľadanie postupne mi silnému a zrazu slabou a ms zatial nikde

bluebell0412
22. júl 2017

@miriamn76 prepáč samé preklepy...malo byť ze silneli a zrazu slabli

miriamn76
22. júl 2017

@bluebell0412 k dr na krv nechces skocit?

bluebell0412
22. júl 2017

@miriamn76 čakám ci manžel bude mať voľno lebo väčšinou na tyzdnovky chodí ak bude doma pôjdem ked ms nepríde lebo s mojimi dvoma chalanmi si to neviem predstaviť tam isr

miriamn76
22. júl 2017

@bluebell0412 no to ano☺. Som zvedava ako to u teba nakoniec dopadne. Kazdopadne by som bola najradsej keby to bolo zdrave tehu☺

bluebell0412
22. júl 2017

@miriamn76 aj ja by som si to priala len tie testy ma pletu v hlave uz mám rôzne scenáre tohto všetkého...
Ale aj keby to nebolo tak radšej by som bola keby ms došla aby som vedela ze je všetko v poriadku

miriamn76
22. júl 2017

@bluebell0412 to ti verim. Ja teraz cakam druhu ms od potratu a stale rozmyslam ci to este skusit alebo nie. Ked vidim tie pozitivne tehu testiky tak ma to laka no mam strach ze sa zas nieco stane

bluebell0412
22. júl 2017

@miriamn76 verím ti a chápem ta v tomto úplne...my sme sa tiež s mm rozhodovali ci to ešte skúsiť alebo to uz necháme tak.
Úprimne ja mám tiež obavu z toho ze ak by sa podarilo ci to bude v poriadku ci sa to znova nezopakuje.
Zo začiatku po MA som bola rozhodnutá ze radšej uz nie...neskôr na mňa prišiel zas ten vnútorný pocit ze ešte skúsme ze ešte nám v rodine niekto chyba...manžel zas od začiatku chcel napriek všetkému skúsiť ale nechával rozhodnutie na mňa ak by som sa na to necítila a nechcela akceptoval by to...Tak sme sa zhodli ze skúsime a uvidíme viem ze ak máme ešte súdené mať zdravé bábätko tak ho mať budeme ak nie možné robiť všetko a nepodarí sa....
Ty si to mala oproti mne trošku komplikovanejšie a chápem ze aj ten strach je u vás väčší lenže podľa testou ti vyšlo ze doslova bola to "nahoda"
Skúste sa o tom ešte porozprávať a možno nechajte tomu volny priebeh ak to ma prísť tak to príde....veľmi by som ti priala zdravé bábätko v tvojom náručí

janedoe
22. júl 2017

@tonjadabik2 @luta13 Dakujem baby. Uvidime, co z toho bude. Aj ked to asi nevidim ruzovo 😊 Vcera rano bola ciarka silnejsia a vecer, ked som si urobila "oznamovaci test", tak uz skoro nic. Urobila som dalsi a tiez uz len slabucka ciarka. Kedze to boli testy inej znacky, ako tie prve, tal nehadzem flintu do zita a skusim test este zajtra, ale skor to vidim tak, ze sa babo neudrzalo 😕

karmela
22. júl 2017

@miriamn76
@bluebell0412 babulky moje prajem Vám čím skôr // na teste a hlavne zdravé tehu..vrátime sa s dovci budem prispievať o niečo viac 😘

miriamn76
22. júl 2017

@bluebell0412 dakujem no neni to len strach ze by sa opakoval ds predtym som mala dva krat MA tiez. Muz povedal ze rozhodnutie necha na mne boji sa aj on aby sme zas nemuseli prezivat trapenie ale pivedal ze ak.ja budem chciet ze este skusime.

nina4
22. júl 2017

@bluebell0412 ahoj moja.Ja som mala podobne v oktobry pekne tmavli a odrazu slabli zabrala až vyvolavacka na rozbeh ms.

bluebell0412
22. júl 2017

@karmela ďakujem moja užívam dovolenku kým môžeš ☺
@miriamn76 to je to a chápem ta a najlepšie ty sama budeš cítiť ci to ešte chceš skúsiť alebo nie
@nina4 ja sa tiež chystám v priebehu týždňa ak ms nepride radsej k dr

bluebell0412
22. júl 2017

@nina4 a ešte som sa chcel opýtať nepovedal ti dr na základe čoho to bolo...

janedoe
22. júl 2017

@bluebell0412 a ako dlho ti meska, ak sa smiem opytat?

bluebell0412
22. júl 2017

@janedoe ja meškám len 2den

nina4
22. júl 2017

@bluebell0412 u mna to bolo podľa vsetkeho neprospievajuce tehu lebo ani na sone nic nevidel tak som mala strach aby znovu nebolo mimo.

bluebell0412
22. júl 2017

@nina4 mna to tiež napadlo ci to nie je tým ze sa neudržali ale ci nie je mimo 😕