Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@soncita22 podla mna si dnes 3dpo.
@bluebell0412 ja 5 dni... ako testy? Silneju? Ja skusim zajtra asi posledny a potom to uz asi zabalim. Ja neviem ci a kedy ist k doktorke. Hlavne kvolo tomu, ze o tyzden ideme na dovolenku.
@ejuska2586 Tak ak by to tak bolo,znamenalo by to,ze este stale mam nadej! 😁 Takze za nejaky tyzden by som mohla teoreticky skusit testnut?Co povies? 🙂
@janedoe ahoj nie praceze sa mi nezdá ze by silnému ms zaťal nikde
Ja som rozhodnutá počkať pár dní a ak nič pôjde radsej k dr
@bluebell0412 ak by bolo mimo mala by si testy pozitivne ,ale zas kazda sme ina radsej ist ku gyn.a ten nech ta vysetri.
@nina4 pôjdem yz som rozhodnutá počkať ešte do stredy ak nič volám mu a idem
@soncita22. Ano. O tyzden by si mala uz vediet...
@ejuska2586 ja pozerám že máš že v apríli čakáš bábo..nevychádza ti to na marec??
@alilka Podla ovulacie cakam 1.4. Podla menstruacie o 3 dni skor...
@alilka Ja som si zaznacila podla ovulky, kedze presne viem, kedy bola.
@ejuska2586 ja som mala tp 1.4 :D ovu mi vychadzala 8.7..podla MS mi vychadzal termin 31.3..kedze som mala o den posunutu ovu tak sa mi aj TP posunul..ale aj tak sa maly ( po hamiltone sice) narodil 31.3
@ejuska2586 a to ako si to viem tak označiť?či len napíšem ten termín pôrodu?jooj jak si to mám ja vypočítať?
@alilka tu som si to ratala ja http://www.pregnology.com/due-date.php
@nivea777 Ved uvidime. Mne teraz zas tipoval podla ultrazvuku, ze mi mrska meska 2 dni. A ja som bola este den pred nou. Aj tak sa to este bude upravovat podla velkosti. Zatial sa drzim terminu ppdla ovulacie.
@ejuska2586
@nivea777 ďakujem žienky ale stále mi to hádže 25.3..☺ je zo mňa pomyleny keďže posledna ms 14.6 ovu až asi 12.7 a perioda 30dni bežná..😂😂
@ejuska2586 v 12tt ti povedia termin a ten by mal platit.. niektori dr menia termin aj pocas tehu ale to uz nie je dobre kedze do 12tt deticky rastu rovnako a potom uz si idu kazde svojim tempom
@alilka tam nizsie si to vies vyratat aj ppdla ovulacie.
Hej hej. Ak to vydrzime do konca, tak v 12tt uz budem vediet presny termin. A pevne dufam, ze tentokrat to bude do stastneho konca...🙏
@ejuska2586 jaaaj uz to mám..ja som tam predtým zadala aj ovu aj ms sicko 😂😂😂 čiže okolo 4.4..
@alilka
@ejuska2586
Baby,tak teplota sla zase o nieco hore...dnes 37.1...😱 Myslite teda,ze by to mohlo byt dobre znamenie? 😊
A vy ako pokracujete? 🙂 Vsetko v poriadku,dufam! 😘💕
@soncita22 ale ty o akej meras tu teplotu?že až teraz to sem dávaš 😂😂 hej to vyzerá že si 3dpo 😉 ja v pohode..zajtra testy začínam byť z toho kus nervózna keďže sa už vôbec necítim tehotné..😑 ráno ma ešte pobolievalo brucho a teraz už nič..ani mi zle nieje dnes ani tie mdloby..no nič..a

*neudrzalo alebo