Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@soncita22 jooj moja nemyslím si že ti blbne brucho..podla mňa bola pekne ovulka 😉 veď ty máš tak či onak dlhé a nepravidelne cykly čiže môže to byť kľudne 😉 za 2tyzdne chcem vidieť 2// aspoň také ako moje 😜 snáď máš pravdu a zajtra osalejem od radosti že to ide tak ako má 😉 a že naša žabka malinká sa pekne usadila 💜
@alilka joooj kiez by si mala pravdu! 🙂 Kiez by sme sa spolocne mohli tesit na nase malicke vonavucke zabicky! 😊 Tebe samozrejme drzim palce ako len najlepsie viem...a verim,ze tvoja zabka je uz plne zabyvana v tvojom brusku! 😘 A ja uz sa neviem dockat kedy budem moct skusit tehu test! 😁
@alilka Este nevesaj hlavu. Uvidis, ake de HCG.
@ejuska2586 ale vidíš aj sama že to nieje ono..že?
@alilka Tak nemam pocit, ze by nejako moc tmavli. Ale mozno ti pomalsie stupa HCG.
@ejuska2586 no ved to že extra Netmavne..😏 tu možno vidno lepšie ale aj tak žiadna sláva ..a ty si dnes netestovala?som zvedavá na tvoje koľajnice 😛
@alilka Hore nad tebou. Drzim palce, nech HCG stupa. Myslim na teba.
@ejuska2586 heeej už som ho videla hore nadomnou a hore nohami ,😂😂 ale krásny testik 😉 dakujeeem 😊 veriiim 🙏
@alilka Musis. Ja verim, ze bude aj u teba aj u mna vsetko ok. Musi! A hej, davala som otocit foto, ale aj tak neotocilo... Kasle to na mna...
tak a je to tam 1DC ide niekto novy cyklus teraz?
Tak zle..ich 153
😉
@alilka Nestracaj este nadej. Uvidis, co bude v stredu.

@alilka nemohla som sa velmi venovat zapisovaniu do toho kalendarika dnes,tak preto davam foto az tak neskoro...😁 Tak uvidime co z toho bude...moznoze len mi brucho blbne nejako...😂 u mna je mozne vsetko! Podla mna mas ten testik pekne tmavsi ako ten predosli,aj ked ja sa v tomto az tak velmi nevyznam,kedze som este nikdy nemala testik "normalne" pozitivny...😢 Ale myslim,ze sa nemusis strachovat-uvidis,vsetko bude v poriadku a ty o niekolko mesiacov budes drzat v naruci zdravucke 👶! 😘 Velmi ti to prajem! 💕