Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@alilka Moja vydrz este. Musi to byt dobre... HCG ma stupat kazde 2-3 dni. Ak si mala vo stvrtok 57, tak ti mohlo opat stupnut az vcera a to by si mala super. Nemusi ti stupat kazdy 2hy den. Mozno ti stupa kazdy 3ti.
@ejuska2586 aj keby každý tretí tak dnes je štvrtý a tým pádom by t ak za dnešok niečo bolo..
@alilka Ved aj je. Ak bolo vo stvrtok 57, v nedelu mohlo byt 114 a dnes si mala 150nieco... Tak to by sedelo. Nestresuj sa este dopredu. Uvidis, co bude v stredu. Skodis sebe i babatku.
@ejuska2586 ďakujem že saa má snažíš uspokojiť ale nebudem si zbytočne klamať a dávať nádeje. Na nete píše každý 2-3 deň ale realita je iná..nepoznám ani jednu jedinú ktoré by stúpalo až raz za 3dni .
@alilka nestresuj 🙂 hlavu hore. Mam dcerku 3r.3mesiace - moje tehu zacinalo podla dr. velmi zle. Testy mi tiez tmavli len po urcitu uroven, potom vobec. 3x mi brali po sebe krv na HCG a stupalo velmi pomaly. Cisla neviem, ale viem, ze uz po druhom odbere mi dr povedal, ze z tehu nebude asi nic. Po 3 mi hned oznamil, ze sa nejedna o tehotenstvo a ak ano, tak 100% mimomaternicove. Preplakala som tyzden, lebo isiel na dovolenku. Potom som isla na sono a cuduj sa svete, bambulka bola tam kde mala byt a pekne bilo srdiecko 😀. Drzim palceky
@zvedava_cica Dolezite je, aby tmavla. Kazdemu stupa HCG inak.
@zvedava_cica Gratulka moja.neries uz je to tam
Juj ďakujem baby uz som mala strach....pobolieva ma podbrusko aké tak malinko,prsia ako v ohni a vracať a vracať ale poobede...Tak hadam bude oki vsetko
@zvedava_cica tmavne
@alilka tak áno,hcg by si dnes mala mať okolo 240 ale to sú všetko tabuľky..môj dr ani hcg neskúma, objednal ma až na 8tt,počkal či nabehne srdiečko a keby nie tak by to riešil.. každému hcg stúpa inak a ja som normálne rada že som od týchto stresov bola ušetrena..v 7+4 zodpovedal 6+4 cize týždeň pozadu ale v 12+4 bol už 12+3 takže to krásne dobehol a ja som bola šťastná..teda až pokým som o týždeň neskončila na rizikovom
Ďakujem potrebovala som ešte nejaký názor....
@nivea777 mám 31rokov som bezdetná mamza sebou 4potraty piate mimomaternicove pred tromi mesiacmi..odobratý vajcovod..mutácie krvi, trombofilny stav..myslím že stačí prečo to moja dr so mnou tak rieši..musí..keby som bola zdravá ako ryba a nerizikova isto by som tam ani ja nelietala ako na klavír..je to neskutočna psychická záťaž ale čo mám robiť keď chcem bábätko?čakať že snáď to len tak vyjde?pozri aj teraz som na liečbe picham injekcie zerem prednison,pyridoxin,acidum folikum a kade aké gebuziny,puchnem z nich ani jedno prasa a aha..už ani to nepomohlo..
@alilka ja som tým len chcela povedať,že tie hodnoty sú len tabuľkové a mamičky to stresuje a dr tiež nepridáva na psychike keď mamičke povie že to nevyzerá dobre..otehotnela si cez anovulacny cyklus podľa dr,takže malinké si podľa mňa samé vybralo že chce prísť a neodradí ho nič.. zatiaľ nezufaj.. veľa mamičkám stúpa hcg ukážkovo a zrazu srdiečko nenaskoci alebo prestane biť.. a existujú aj prípady kedy boli začiatky úplne na hovienko a detičky si len išli svojím tempom a všetko dobehli.. proste ty nezmenis čo ti Boh prichystal ( nie som žiadna náboženská fanaticka ale na osud verím) a všetko sa deje pre niečo..keby nevie o tebe že si silná žena tak ti toto neprichysta.. a co ty vieš,možno za takéto vytrpenie si ťa čakajú dvojičky
@alilka ja mam 23,som zdravá.. nikdy som mala problémy po gyn stránke..nemám problémy so štítnou žľazou,krvou proste s ničím čo by malo robiť zle v tehotenstve a od 13tt som skončila na PN pretože sa mi začala placenta odlucovať a keby nejdem k dr s hnedým spinenim tak potratim..nikto mi nevedel povedať prečo sa to stalo..dávala som si na seba pozor,obliekala som sa tak aby som nenachladla, nedvíhala som nič ťažké , v práci dodržiavala veľmi veľkú hygienu aby som nejakú infekciu nedostala a aj tak som skončila doma na PN,s podlozenym zadkom a horami hore,brala duphaston a modlila sa aby moje malé bábätko vydržalo..potom sa to zlepšilo a od 30tt zas len ležať lebo malý bol nízko,krcok skrátený a mäkký a hrozil predčasný pôrod..3/4 tehotenstva som žila v strachu a pri druhom tehu ( ak nejaké bude) budem taktiež celý čas v strachu
@nivea777 ja som tiež nikdy nemala žiadne gynek problémy,aj napriek tomu som mala mimomaternicove..v živote som nemala jednu cysty nič..a s krvou no s tou si ja neporadim..celý život darujem krv no od 18tky a všetko ok a keď chcem donosit aspon jedno dieťa tak to nejde .som prosto beznádejný pripad..všetky výsledky výborné ,aj genetika všetko s furt to len nejde.. a predstava že by som teraz prišla aj o druhý vajcovod má ide zožrať..už v živote sa potom nedostanem k dieťaťu prirodzenou cestou..viem že toto je skúška od Boha.. ale až taká?veď ja som nikoho nexavolali,neublížila vedomky nič hrozné neurobila..som obyčajná žena z mäsa a kostí..
@alilka Viem, že sa bojíš, ale počkaj do stredy. Si cca 2-3 dni po mne s ovulkou (podľa tvojich výpočtou), čiže by ti mrška meškať ešte ani nemala. Vydrž do stredy a potom uvidíš. Nestresuj sa dopredu. Ja to tiež nemám isté. Doktorka, ktorá mi má dávať infúzie, je na dovolenke do 6.8. a nemá zastupiteľnosť na Slovensku. Takže budem musieť čakať a dúfať, že moja imunita zatiaľ bábätko nezabije. Ale snažím sa myslieť pozitívne. Musíš aj ty.
@alilka Moja zlata, sme tu viacere s tebou! 😘 Podla mna by bolo horsie,ak by ti hcg nestupalo vobec alebo klesalo...ja sa napriklad bojim aj toho,ci vobec budem moct mat deti...ked som bola mladsia,mala som strasne problemy s cystami - aj preto sa mi nechce umudrit cyklus a mavam ho taky dlhy...jeden doktor sa raz vyjadril,ze deti nikdy mat nebudem...ale ja jednoduchoverim ze budem! Mam uzasneho partnera a dietatko obaja chceme...on ma 30 a ja coskoro 28...tym som chcela len povedat,ze treba mysliet na to,ze sa to podari,ze je tu stale nadej a ked ti stupa aj hcg,tak je to super! Myslim na teba a drzim ti palceky! 😘
@alilka moja, viem že teraz ti môžeme písať hoci čo aby sme ťa upkojili no márne, tvoje pocity sú oprávnené preto ti nebudem písať žiadne sľuby a podobne veci. Chápem tvoj strach, je oprávnený. Chápem že si bezradná a nahnevaná doslova bezmocná. Neviem ti inak pomôcť aj keď by som veľmi rada. Ja ti ale môžem sľúbiť že ťa budem podporovať akokoľvek to dopadne. Ale ja verím z celého srdca že to dopadne nakoniec dobre, prajem ti to najviac 💟
@ejuska2586 teším sa s tebou moja a držím palce nech je všetko tak ako má 😘
@ejuska2586 tak hlasim sa ze sa ms opravila z 3 dni na 5 taze som rada. Alchemilka pomohla v tomto. Pocula som ze infolic pomohol k otehotneniu. Kupim ci???

@nina4 ďakujem .tabuľkovo nie ale toto je ozaj malo..za 4dni z59 na 153..