Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@luta13 23.6 idem na poradnu v tom 20 tt to bolo take ,ze skôr sa priklana ku chlapcekovi ako ku dievcatku no ja som tam tiez pekne videla pindika .Ale ja som bola nadstavena na chlapca aj ked niekde v kutiku ,ze mohla by byt Miska no raz sa mi snivalo ,ze bol kopec ludi a odrazu sa rozostupili a v strede maly chlapcek a oslovil ma maminka ty ma nepotulkas ja som tvoj Tobiasko a od vtedy som drobca v brusku volala Tobi do v tedy som ze ak chlapec tak Kristianko no asi si babusko same vybralo meno a po tom sne som aj muzovi vravela uvidis bude chlapcek 😁😍.
No najhlavnejsie bude aby sme dobojovali uspesne do konca a nech je drobcek zdravy lebo to je najväčsi dar od Boha porodit a vychovat zdrave dieťa.
Ahojte babulky tak už ste tu my sme boli od stredy v Maďarsku s malou na kupku tak som sa neozyvala..no husté to tam v téme bolo tak verím že tu to bude len a len v dobrom..
@miriamn76 nabehne poklad uvidis popíjaj alchemilku nasad agnucaston a verím že čoskoro nám oznámis že čakáte prírastok a už bude len dobre poklad..my sa mame fajn priberám ale radšej neriešim hlavne nech je babo zdravé chcela by som chalana ale mám pocit že to bude druha babulka nevadí už teraz je milovane..
@prskavka2223 Tiez v Nitre u Dzurillovej. Platili sme 255 euro tusim...
@ejuska2586 hej hej aj my tam ideme, tak dakujem ti za info co nas caka 🙂...tak dufam, ze aj ja aj ty dame sem coskoro testiky s krasnymi // ciarkami 🙂.
@ejuska2586 tiež to máš dosť pestré.. ja som takisto v prvom brala najskôr aspirín potom clexane, ale ja som mala krv v poriadku..dúfam, že sa tomu v nasledujúcom vyhnem. Aj keď samozrejme keď to bude potrebné urobím čokoľvek aby som sa dočkala krásneho zdravého babatka
Prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
@prskavka2223
@liliana2222 Dakujem baby. Dnes sme boli s drahym na cysetreniach. Moja maternica a vajickovody su vraj ukazkove a on mal spermiogram nad normu. Som 3 dni po ovulke, tak pevne verim, ze sme dokonale zamiesili... 🙏 😉

@tamarka9 mas moj obdiv.. ja dokazem testovat aj dvakrat denne - rano aj vecer 😀 pritom viem, ze je to hlupost.. ale neda mi to. Zajtra uz budes mat riadne kolajnicky 😇 stretneme sa vo Februarovkach, dufam 😉