icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

n1colette
12. jún 2017

@tamarka9 mas moj obdiv.. ja dokazem testovat aj dvakrat denne - rano aj vecer 😀 pritom viem, ze je to hlupost.. ale neda mi to. Zajtra uz budes mat riadne kolajnicky 😇 stretneme sa vo Februarovkach, dufam 😉

luta13
12. jún 2017

@tamarka9 drzim palceky, nech mas na testiku vysnivane // 😉

luta13
12. jún 2017

@lela123 jasne, teraz to uz chapem, kedze muz ma syna z predosleho vztahu 😉

tamarka9
12. jún 2017

@n1colette
@luta13 dakujem dievcata,no // boj este len zacina,po troch MA je to posledna sanca,viac uz psychicky nezvladnem...

n1colette
12. jún 2017

@tamarka9 uplne ta chapem moja.. u mna je strach tiez silnejsi 😔 hlavne po tom biochemickom..
Ale verim, ze tento krat to dotiahneme do stastneho konca 🙏 ine si ani nepripustam
Aj mas nejake priznaky uz?

nina4
12. jún 2017

@luta13 23.6 idem na poradnu v tom 20 tt to bolo take ,ze skôr sa priklana ku chlapcekovi ako ku dievcatku no ja som tam tiez pekne videla pindika .Ale ja som bola nadstavena na chlapca aj ked niekde v kutiku ,ze mohla by byt Miska no raz sa mi snivalo ,ze bol kopec ludi a odrazu sa rozostupili a v strede maly chlapcek a oslovil ma maminka ty ma nepotulkas ja som tvoj Tobiasko a od vtedy som drobca v brusku volala Tobi do v tedy som ze ak chlapec tak Kristianko no asi si babusko same vybralo meno a po tom sne som aj muzovi vravela uvidis bude chlapcek 😁😍.
No najhlavnejsie bude aby sme dobojovali uspesne do konca a nech je drobcek zdravy lebo to je najväčsi dar od Boha porodit a vychovat zdrave dieťa.

katra52
12. jún 2017

@n1colette ano je tam duch 🙂

karmela
12. jún 2017

Ahojte babulky tak už ste tu my sme boli od stredy v Maďarsku s malou na kupku tak som sa neozyvala..no husté to tam v téme bolo tak verím že tu to bude len a len v dobrom..

karmela
12. jún 2017

@n1colette vidím slabú dr

karmela
12. jún 2017

@n1colette vidím slabú druhu čiarku tak nech pekne silnie 😉

karmela
12. jún 2017

@miriamn76 ahoj poklad ako sa máš verím že lepšie a čoskoro budeš nosiť pod srdiečkom zdravé krásne babatko mojko držím silno silno palčeky aj @ejuska aj @alilka ✊️

miriamn76
12. jún 2017

@karmela dakujem moja 😚uvidime co bude

karmela
12. jún 2017

@miriamn76 verím že už len lepšie bude mojko potom čo si prežila že si predsa len budeš držať v náručí zdravé miminko..zo srdca Vám to želám

miriamn76
12. jún 2017

@karmela no moja len ci mi este nabehne cyklus🙄. A ty a babenko sa ako mate?

karmela
12. jún 2017

@miriamn76 nabehne poklad uvidis popíjaj alchemilku nasad agnucaston a verím že čoskoro nám oznámis že čakáte prírastok a už bude len dobre poklad..my sa mame fajn priberám ale radšej neriešim hlavne nech je babo zdravé chcela by som chalana ale mám pocit že to bude druha babulka nevadí už teraz je milovane..

miriamn76
12. jún 2017

@karmela ten agnucaston mozem nasadit az ked pride mrcha ci?

chuchu86
12. jún 2017

@miriamn76 - Ahoj, a doki ti čo povedal, že kedy má nabehnúť ms ?

Ja len tak ten agnucaston by som nenasadila.

karmela
12. jún 2017

@miriamn76 môžeš už teraz zlatko on má upraviť cyklus plus je dobrý na otehu hocikedy sa snim môže začať

miriamn76
12. jún 2017

@chuchu86 doky mi este nepovedal nic ma zas dovolenku bola som iba u toho co ho zastupuje. K mojmu idem az buduci tyzden. Ja ho neberiem no ked som otehu ten mesiac som ho brala len som zacala ked dosla mrcha. Teraz pijem iba alchemiku

karmela
12. jún 2017

@chuchu86 to nieje hormón je to ako homeopatika na úpravu cyklu no áno je to každého osobná vec či ho bude uzivat mne pomohol keďže sa mi rozhádzal cyklus moja dr mi ho poradila a ty ako pokracujes

miriamn76
12. jún 2017

@karmela este pockam aspon na mrchu predsa je to len dvs tyzdne. Uvidim ci nabehne

karmela
12. jún 2017

@miriamn76 držím silno palčeky nech nabehne a nech sa zadarí 😘

chuchu86
12. jún 2017

@miriamn76 - mne po kyret nabehla na další mesiac

miriamn76
12. jún 2017

@chuchu86 no ved pockam uvidim☺

chuchu86
12. jún 2017

@karmela - ja som teraz dobrala clostil posledný cyklus, vo štvrtok idem k dokimu, pozrie sa na vajka a povie kedy treba pichnuť pregnyl.
Už teraz len čakáme

ejuska2586
autor
12. jún 2017

@prskavka2223 Tiez v Nitre u Dzurillovej. Platili sme 255 euro tusim...

prskavka2223
12. jún 2017

@ejuska2586 hej hej aj my tam ideme, tak dakujem ti za info co nas caka 🙂...tak dufam, ze aj ja aj ty dame sem coskoro testiky s krasnymi // ciarkami 🙂.

liliana2222
12. jún 2017

@ejuska2586 tiež to máš dosť pestré.. ja som takisto v prvom brala najskôr aspirín potom clexane, ale ja som mala krv v poriadku..dúfam, že sa tomu v nasledujúcom vyhnem. Aj keď samozrejme keď to bude potrebné urobím čokoľvek aby som sa dočkala krásneho zdravého babatka

xxxxxnnnnn
12. jún 2017

Prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

ejuska2586
autor
12. jún 2017

@prskavka2223
@liliana2222 Dakujem baby. Dnes sme boli s drahym na cysetreniach. Moja maternica a vajickovody su vraj ukazkove a on mal spermiogram nad normu. Som 3 dni po ovulke, tak pevne verim, ze sme dokonale zamiesili... 🙏 😉