Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
Práve sa mi ozvala sestrička - zajtra idem na prvu infuziu + ten aspirin budem brat + clexane si pichat... Tešíííííííííííím, že sa to vybavilo...
Babyyy ahojte pliiis potrebujem poradit bola som na dovce a brala som noretisteron na oddialenie ms ale raz sa nam nepodarilo dat pozor a ms este nikde..nemate skusenost aj z pocutia ci sa da otehotmiet aj pocas uzivania a ak hej ci moze byt plod ok? :(
@ejuska2586 ahaa to je ja ovulku??? Jaaj..oki grepik? Bromeladin? TO co je? Pred ci po ovulke?
@tonjadabik2 kyselina listova, alchemilka a grepik pred ovulkou, bromeladin (alebo ananas) brat po ovulke.
@ejuska2586 prepac opravim ta... Je to bromelain
@ejuska2586 ahaaa..je mi to jasne Dakujem
@tonjadabik2 listovku ber po cely cas, nie len pred ovu
@ikonica oki Dakujem krasne. Budem
@ejuska2586
@ikonica
Baby vsetko si zapisujem aby som nezabudla. Ste zlate Dakujem krasne
@ikonica
@tonjadabik2 Jasne, listovku stale... Moja chyba :D a bromelain... Ja som uplne mimo z toho, ze idem rano na tu infuzku. Ine mi uz hlavou ani nebeha...
@ejuska2586 neboooj vsetko dobre dopadne nestresuuuuj. Uz vies ktory si tyzden? Ci este nie? Drzim ti palce a neboj vynosis krasne babetko. Pol om nam hodis fotku maleho alebo malej a my budeme plakat od stastia ze sa ti to konecne podarilo mojka. Len klud nestresuj sa prosim Ta. 😍 🙏 👶 bromelain su aj tabletky ci staci ananasovu stavu?
@tonjadabik2 Ano, to su tie tabletky. Mozes aj ananas, ale v tych tabletkach je to podla mna koncentrovanejsie.
Ja praveze nestresujem. Strasne sa tesim, ze sa mi to podarilo vybavit, kedze doktorka je do 6.8. na dovolenke. Od vcera som to nahanala a podarilo sa, tak som rada. Lebo v auguste uz by mohlo byt neskoro. A dnes som 4+2 podla ovulky a 4+5 podla mrsky. Cize v kazdom pripade som v 5. tyzdni. Ale riadila by som sa skor tou ovulkou - ta je presnejsia. Cize som 4+2
@ejuska2586 ok bromelain si kupim. Dakujem ale dostala som typa aj na Nosifol..ten je naco???
Fuu neviem ti v tomto poradit. Ked som bola tehotna tak som neriesila tyzdne.nikdy.proste som bola tehotna a uzivala som si to. Ale kedze ty to mas tahsie a musis brat infuzie tak to chapem.ale netrap sa takymi vecami ptosim ta vedto je uplne jedno v ktorom si tt. 😀
@tonjadabik2 Ja to neriesim... Ty si sa pytala :D
Ten Nosifol nepoznam vobec. Mne este radili nejake Gynex kvapky, ale tie som nastastie nestihla odskusat...
☹
Takže babi teraz som volala do centra pre neplodných do Košíc, a prvú konzultáciu máme hned 7.augusta o 11.30 hod.
@tonjadabik2 Nosifol je silnejsi ako inofolic a obe sa najma odporucaju ked vajka nechcu alebo nedozrievaju. vacsinou ich odporucaju na PCOS
@chuchu86 Držím palce.
Ahojte tak po pár dňoch sa hlasim...ms zatiaľ nikde...mm mi pred pár dnami kúpil nejaké mamatesty 3dni biele jak sneh dnes zas slabý duch nejde mi pridať foto 😕 včera som chcela k dr len ma chytila akási crevna viroza s dr som uz volala tak zajtra k nemu na usg aj krv ....babu mne sa chce az plakat ci si to aj tie testy zo mna srandu robia a yz som fakt ze nervózna ako dopadnem
@tryromy ahaa Dakujem to zrejme nebudem potrebovat
@ejuska2586 ok.taze ja si kupim len ty kys.listovu a grepovy dzusik. Ako vyzera ta kys.listova???
@tonjadabik2 Normalne sa to tak vola, ze kyselina listova, prip. ja beriem Femibion 1, ten je silnejsi, ale aj drahsi...

@tonjadabik2 Inofolic sa odporuca ak mas problemy s ovulkou. To ty nemas. Davaj si kyselinu listovu, alchemilku a grepik. A po ovulke len kyselinu listovu a bromeladin. Musi vam to vyjst. A muzicek nech si trosku setri spermijky aspon okolo ovulky... Nemusi mat sex kazdy den 😜