icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

alilka
26. júl 2017

@tryromy okolo obeda..v cár operujú bez odobratia vajcovodu?
@nivea777 viem že sú také pary ale toto nebola moja predstava..byť 6x tehotná prísť o 7deti ,obe,vajcovody ..

nivea777
26. júl 2017

@alilka este nie je iste,ze ti zoberu vajcovod..teraz nato nemysli a ked to bude aktualne tak potom to budes riesit..

myskahryzka
26. júl 2017

@alilka
Liečba mimomaternicového tehotenstva závisí od daného stavu, jeho dĺžky a stupňa poškodenia orgánu, kde sa tehotenstvo uchytilo. Najčastejšie sa po zistení snažia lekári čo najskôr tehotenstvo ukončiť, aby sa predišlo komplikáciám. Pokiaľ sa jedná o veľmi skorú graviditu, je možné tento stav riešiť medikamentózne, t.z. podaním špeciálneho lieku, zvyčajne methotrexátu, pôsobením ktorého sa tkanivo zárodku rozloží a telo je schopné ho buď vylúčiť alebo vstrebať. Po podaní lieku je nutný lekársky dozor, či nenastanú komplikácie, alebo prípadné krvácanie.

alilka
26. júl 2017

@nivea777 volala som teraz do centra tak že mám k nim prísť čím skôr a ono nana pozrú..

katra52
26. júl 2017

@alilka ja som mala mimomaternicove minuly rok.Nastastie sa na to prislo skoro a nevzali mi nic.Nestresuj sa zbytocne.Drzim palce

alilka
26. júl 2017

@katra52 ja som ho mala teraz v marci .a vajcovod mi vzali..u nás sa to tak robí.. automaticky berú vajcovod..lebo vraj je už poškodený tak či tak..

katra52
26. júl 2017

@alilka automaticky?ved to je na hlavu pokial nieje organ poskodeny...nemas moznost ist inam?ja dom otehotnela z toho vajecnika teraz v ktorom bolo mimomat a vsetko je v poriadku.Naozaj mi to pride zbytocne 😠

alilka
26. júl 2017

@katra52 áno idem do KE do centra teraz..

katra52
26. júl 2017

@alilka ak nebude nutne aby ti ho vzali nedaj sa...normalne som z toho mimo ...silno drzim palce a modlim sa za teba 🙏i

tryromy
26. júl 2017

@alilka drzim palce nech nezoberu. a uz si zapis len v tom CAR a tam rieste vsetko.

alilka
26. júl 2017

@tryromy veď mi sme tam už boli..

tryromy
26. júl 2017

@alilka aj tieto patalie s krvou ste riesili tam?

bluebell0412
26. júl 2017

@alilka mrzí ma ze to hcg sa neumudrilo☹

alilka
26. júl 2017

@tryromy tie tiež v KE ale nie v tom centre..ale v centre tromboz

tryromy
26. júl 2017

@alilka to centrum tromboz asi nie je CAR vsak?

alilka
26. júl 2017

@tryromy nie to nieje centrum neplodnosti..je to centrum hemostazy a trombozy..

tryromy
26. júl 2017

@alilka na tvojom mieste primarne by som riesila CAR a ak treba nejake vyjadrenia kvoli krvi a tak po konzultacii car by som sla po spravi atd do toho druheho. Ja sa chystam napisat do CAR tiez teraz.

alilka
26. júl 2017

@tryromy ale z cár tá na hematologiu posielajú do zariadenia zaoberajuceho tým..

tryromy
26. júl 2017

@alilka to urcite ano ale preco kontrola ze ci si tehu nerobili v CAR ale v tom druhom?

alilka
26. júl 2017

@tryromy veď ja som v cár bola len raz 30.6. A po ms som sa mala ukázať a brať clostylbegit..

tryromy
26. júl 2017

@alilka zvlastne. ja by som im volala ze mam pozit tehu testy.

miriamn76
26. júl 2017

@bluebell0412 nevoem moja mne moj dr nikdy nic o sliznoci nepovie

bluebell0412
26. júl 2017

@miriamn76 nevadí vidíš mne povie no som z toho paf☺ ale myslím ze je to jedno uvidím co bude z krvi

miriamn76
26. júl 2017

@bluebell0412 presne tak drzim palce ☺

alilka
26. júl 2017

@tryromy ale načo?keď oni mi neriešili neplodnosť ani nič podobné..zatiaľ..

bluebell0412
26. júl 2017

@miriamn76 tak tehu to nie je vraj to vyzerá na to ze ani ovulka ten mesiac nebola ak do dvoch týždňov nedostanem znova k nemu mám ist

miriamn76
26. júl 2017

@bluebell0412 to je skoda. Tak asi budeme snazilkovat spolu. Stale viac a viac rozmyslam este raz to skusit. Dnes obzvlast mam take stavy zas

elenita
26. júl 2017

@alilka Ahoj, mrzí ma, že je stále niečo ☹
Do toho CAR ideš ešte dnes?
Alebo kedy máš čo najbližšie, akého lekára? Ako to idete riešiť?
Veľmi Ti držím palčeky....

alilka
26. júl 2017

@elenita už som bola . nie c iné mi nepovedali ako moja gynda..treba čakať..

bluebell0412
26. júl 2017

@miriamn76 juj to sa tesim vravím ty sama najlepšie budeš vnútorné cítiť ci ešte skúsiť a verím ze tvoje rozhodnutie prijme aj manžel....ako nevadí pôjdeme ďalej len som si na jednej strane aj vydýchla ze z toho nie je nič vážnejšie a mám uz aspoň istotu a ďalšie skúsenosti ze skoro každý test mi robil ducha ☺