Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@alilka
Liečba mimomaternicového tehotenstva závisí od daného stavu, jeho dĺžky a stupňa poškodenia orgánu, kde sa tehotenstvo uchytilo. Najčastejšie sa po zistení snažia lekári čo najskôr tehotenstvo ukončiť, aby sa predišlo komplikáciám. Pokiaľ sa jedná o veľmi skorú graviditu, je možné tento stav riešiť medikamentózne, t.z. podaním špeciálneho lieku, zvyčajne methotrexátu, pôsobením ktorého sa tkanivo zárodku rozloží a telo je schopné ho buď vylúčiť alebo vstrebať. Po podaní lieku je nutný lekársky dozor, či nenastanú komplikácie, alebo prípadné krvácanie.
@alilka mrzí ma ze to hcg sa neumudrilo☹
@bluebell0412 nevoem moja mne moj dr nikdy nic o sliznoci nepovie
@miriamn76 nevadí vidíš mne povie no som z toho paf☺ ale myslím ze je to jedno uvidím co bude z krvi
@bluebell0412 presne tak drzim palce ☺
@miriamn76 tak tehu to nie je vraj to vyzerá na to ze ani ovulka ten mesiac nebola ak do dvoch týždňov nedostanem znova k nemu mám ist
@bluebell0412 to je skoda. Tak asi budeme snazilkovat spolu. Stale viac a viac rozmyslam este raz to skusit. Dnes obzvlast mam take stavy zas
@miriamn76 juj to sa tesim vravím ty sama najlepšie budeš vnútorné cítiť ci ešte skúsiť a verím ze tvoje rozhodnutie prijme aj manžel....ako nevadí pôjdeme ďalej len som si na jednej strane aj vydýchla ze z toho nie je nič vážnejšie a mám uz aspoň istotu a ďalšie skúsenosti ze skoro každý test mi robil ducha ☺

@tryromy okolo obeda..v cár operujú bez odobratia vajcovodu?
@nivea777 viem že sú také pary ale toto nebola moja predstava..byť 6x tehotná prísť o 7deti ,obe,vajcovody ..