icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

tonjadabik2
29. júl 2017

@ereska hmm ked vzdy pride teta z Ameriky..ale sak neumieram. Ja verim ze to raz vide.. Len sa jesmiem sledovat.

ereska
29. júl 2017

@tonjadabik2 toto je tazke nesledovat sa ked po niecom tuzime ja id vkladu sledujem kazde pichnutie no verim stale ze to vyjde a ze konecne to dotiahneme do konca 🙂

soncita22
29. júl 2017

@alilka Ahoj mojenko, mrcha zatial nedosla...vcera mi bolo priserne zle-tak nevolno,tocila sa mi hlava,bola mi strasna zima a celkovo tak divne mi bolo,chvilu na vracanie,vadili mi kadejake vone-nevone...bolo to dost neprijemne! 😣 Testy zatial biele,ale ak ste mi to vtedy vypocitali dobre,t s k by som dnes mala byt 8-9 DPO...🙂 Tak zajtra rano skusim testik a budem sa hlasit s vysledkom! 😊 A tebe je ako-uz je lepsie? 🙂 Verim tomu,ze malinke sa uz zabyvalo v tvojom brusku na spravnom mieste...😘

alilka
29. júl 2017

@soncita22 no moje sa zasa zabyvalo vo vajcovode..ale tebe držím palce 😉

morandia
29. júl 2017

@luta13 dakujeme ❤ veľmi sa vytesujeme 🤰

soncita22
29. júl 2017

@alilka Cooo???? 😭 A teraz co moja? Hadam sa bude dat nieco robit ci? A je to uz iste ze to tak mas? 😢 Velmi ma to mrzi...naozaj! A ja...?Prestavam verit ze sa mi to tento mesiac podari...😞

alilka
29. júl 2017

@soncita22 bola som na pohotovosti lebo ma na tej strane boli .a videl dr tam niečo na usg..tak povedal že na 90% je to mmt..neviem čo bude ďalej .som v koncoch z toho..v pondelok krv..prečo prestavas veriť?len pekne ver 😊

ejuska2586
autor
29. júl 2017

@alilka Ale nie. Uz zase? Drzim palce, nech ta cim dkor vycistia a vajcovod zachrania.

lienkalienocka1982
29. júl 2017

Ahojte baby..prosim vas o pomoc...vidite tam niečo????
Mám spiralu (mirenu) skoro 4 roky...2 deti, nechá je nepravidelne v poslednom čase, prišla mi okolo 10.7 po 2 mesiacoch, teraz bolest v podbrusku, bolia ma prsia, a som nafucana...toto by to dosť prekvapujuce...preto vas prosim o pomoc....dakujem vam vsetkym..

lienkalienocka1982
29. júl 2017
soncita22
29. júl 2017

@alilka Tak ale nejaka sanca tam je ze to bude este v poriadku no nie...? 😳 Joj moja,tak velmi ti to prajem! Nikdy som sa este nemodlila ale za teba sa pomodlim! 🙏
Lebo co skusam testy,tak vsetko negativne...preto uz neverim...😢

soncita22
29. júl 2017

@lienkalienocka1982 sice nie som expert na 👻 ale mne sa tam veru nieco mari! 😊

erickatt
29. júl 2017

@lienkalienocka1982 no niečo tam ,, straší"

elenita
29. júl 2017

@alilka To fakt?? Ja tu stale pozeram obe temy, aby som zistila, co mas nove. A to si Ta nechcel nechat v nemocnici hned?? Ked aj bolesti mas...

ejuska2586
autor
29. júl 2017

@lienkalienocka1982 Ja nevidim nic...

nivea777
29. júl 2017

@lienkalienocka1982 tiez nic nevidim

lienkalienocka1982
29. júl 2017

@soncita22
@erickatt dakujem vam baby...zajtra uvidim,lebo robim este raz a uvidime ci bude taky isty alebo iny.. 🙂

@ejuska2586
@nivea777 ani ja som nic nevidela ale poslala som to kamoske a ona to dala do negativu a je tam nieco vidiet ale dost slabo... tak neviuem...vyskusam este zajtra a uvidime.. Dakujem vam ale aj tak ;)))

nivea777
29. júl 2017

@lienkalienocka1982 negatív vytiahne aj kanálik,preto si niečo videla

alilka
29. júl 2017

@elenita nie nenechali že je to Zbytočne že aj tak by len krv odoberali..že nemám tekutinu v bruchu tak je to dobré znamenie..ešte je šanca že by sa to mohlo vstrebávať..

tonjadabik2
29. júl 2017

@ereska to sme dve moja..tomu ver a ia nato stale myslim.

tonjadabik2
29. júl 2017

@lienkalienocka1982 nieco tam je veru hej.. Ja vidim

ejuska2586
autor
30. júl 2017

@lienkalienocka1982 nerob kazdy den. Ak tam nieco je, tak to stmavne kazdy 2-3 den.

bibuska2
30. júl 2017

@tonjadabik2 ahoj chcem sa s tebou poradit ☺posledna ms bola 23juna a dnes je 30jula ms este nemam neviem kedy mam testovat a ake mas skusenosti s testom mamatest dakujem krasne za odpoved 😊

lucinka1104
30. júl 2017

@bibuska2 mamatest je najlepší test a testovť môžeš hned rano 🙂

tonjadabik2
30. júl 2017

@bibuska2 a kedy si mala teraz dostat? Tak testuj hned rano adaj mi vediet. Neviem mamatest ja nepoznam lebo ho tu u nas v lekarni nemaju. Ale baby tu pouzivaju. Rano testuj a daj foto ok? Drzim palce

bibuska2
30. júl 2017

Testovala som rano dnes dam foto pockaje

nivea777
30. júl 2017

@bibuska2 Mamatesty robia falošných duchov,za mňa zlý test

bibuska2
30. júl 2017
soncita22
30. júl 2017

Ahojte moje zlate,tentokrat si k vam nejdem po radu ale...tuzim po troske utechy...😢 Niezeby mi moj partner nebol uzasnou oporou,ale on si nevie velmi predstavit,co citim ked mrcha nechodi (a ani sa tak necitim,zeby mala prist),teplota sa znovu zvysila na 37.2 a testy mam biele...Sem-tam cez den ma pichne v brusku aleboma tak divne taha ze si musim sadnut...minule mi bolo zle...som z toho uz uplne na prasky...😢 Tak velmi by somsi uz chcela najst tu druhu / a skutocnu,nielen ducha...viem,ze to chceme vsetky,len mam niekedy pocit,ze je to ako v zlom sne...ze sa mi nedari a ze sa mi ani nikdy nepodari...vsetky zeny okolo mna uz deticky maju alebo prave cakaju...😭
Prepacte mi tento moj mensi vylev takto na vecer...len som musela!
PS:dufam,ze ma teraz odtialto nevyhodite...
Prajem vsetkym.este pekny vecer!

tonjadabik2
30. júl 2017

@bibuska2 nieco tam je idem pozret