Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@tonjadabik2 ano no neviem som z toho zmetena najradcej by som chcela ist k dr ale asi este skoro ist k dr
@bibuska2 to je skoro..test musi stmavnut..testuj o dva dni znova
@tonjadabik2 ok ano pockam este som netrpezliva 😉
@bibuska2 to sme vsetky.. My sa da z siedmy mesiac snazime a nic.. Tiez som netrpezliva a testy biele..
@lienkalienocka1982 ta "mirena" je asi dobra blbina, nechapem to, ako to moze byt antika, ked to asi vobec nefunguje!...Ja na Tvojom predvcerajsom teste vidim dusika...Testuj zas za 2 dni tymto istym druhom testu a uvidis, ci bude silniet...Drzim palceky, nech vsetko dopadne tak, ako si prajes 😉
@soncita22 ach moja, vobec si nenapisala "vylevy", pretoze si pisala len svoje pocity - treba sa pravidelne ventilovat, inak sa my zeny zblaznime z nasej nekonecnej a silnej tuzby 😒 ...Velmi dobre viem, ako sa citis, ja som pred prvym tehu tuzila 7 rokov po babätku a to az tolko, ze ked som mala slabsie chvile a isla po meste a sledovala kociky a male deticky, vzdy mi tiekli slzy po licach - tak silna bola moja tuzba...A napisem to drsne, ale ziadneho vhodneho darcu spermii som nemala po ruke - aj ked som uz v tom case bola 2-3 roky s terajsim mm...No brala som dlhe roky HAK, no nastal vo mne zlom a JA som si povedala, ze chcem konat, nie len snivat...Oznamila som mm, ze vysadzujem HAK a ze chcem dieta!...On teda, ze bude davat pozor, lebo ON sa na dieta este neciti (bla, bla, bla - muzi - hroza)...Cakala som, kedy "motyka vystreli" a dockala som sa "necakane" po pol roku, ze mu "ubehlo" a ja som si zacala spokojne tehulkovat...Dlho to predychaval, no ked citil na mojom brusku pohyby svojho synceka, bolo to pre neho neuveritelne...Ked ho potom videl a drzal v naruci, bol stastnym muzom na Zemi!...Velmi Ti prajem, aby si si aj Ty uz na testiku nasla svoje vysnivane a vytuzene // a spokojne tehulkovala 😉...Boh Ta zehnaj a aj Tvoje lono nech je uz pozehnane...Co sa tyka Tvojho muza a jeho pocitov, ked Tebe mrcha nechodi, na to kasli...Mas predsa nejaku super kamosku, ktorej sa mozes vyplakat na ramene, alebo napisat vzdy sem a my Ta utesime a podporime 😉...Ste tu predsa vsetky na jednej velkej lodi zvanej "Tuzba po babätku" a vasou ulohou je vzajomna podpora v case uspechu, ale aj v casoch straty a dalsej snahy...Takze moja mila, hlavu hore a pros Boha, nech Ta pozehna 🙏 ...Verim, ze coskoro 😘
@soncita22 presne viem ako sa cítiš. Občas je dobre vypustiť paru 😊 bude ti potom ľahšie. Chápem tvoju nedočkavosť, ja som taká istá tak veľmi by som už chcela čiarky. Posledné 2 mesiace som mala veľmi náročné. K mojej starej naplni práce mám novú pracovnú náplň je to časovo veľmi náročné a celkovo na psychiku. Pracujem v resocializacnom stredisku, kde pracujem so závislými a mám 2 úväzky..... Je to o držku .... A teraz sme mali s drahým veľmi zlé obdobie hádali sme sa vkuse posledný týždeň. Nervozita z práce aj z toho že sa nedarí klasické obviňovanie že na to príliš tlačím z jeho strany z mojej zasa že sa on malo snaží že sa musí občas premôcť aj keď je veľmi unavený a že máme malý byt že sa nesnaží to riešiť, že ja som preto urobila viac - prestala som fajčiť, laparka atď .... nebolo to odo mňa pekné. Celkovo na to tento cyklus vyprdla. Čo ti poviem 😒 🤐😔 do ovu sme sa aj tak netrafili takže čakám mrchu a trošku nerozmýšľam nad tým tento cyklus ✌️👌👍. Niekedy je fajn prestať rozmýšľať.....
@tonjadabik2 sumaky su zle na cievi ak sa da vyhni sa im.
@tryromy ahaa dik dobre vediet.. Nato musm dat pozor pri manzelovom srdci. Dakujem.
@matka295 Dakujem ti za podporu,velmi ma to potesilo! 💕 Viem,ze nie som sama nedockava...len ked vsetky kamosky a zname uz maju deticky alebo ich cakaju a povedia ti - Ved my sme ani nechceli a mame uz tretie!...a ty sa snazis a davas si na vsetko pozor...och jaj! 😞 Niekedy mam chut vykriknut ake je to vsetko strasne nefer!!! Ale samozrejme,ze to vsetkym zenam prajem z celeho srdca! Moznoze mas pravdu a mala by som uuuuplne vypnut a nemysliet na to...len to moje podvedomie nestastne...😳
Nevadi,hadam coskoro!
Samozrejme,tebe drzim palceky,nech zvladas co najlepsie a s najvacsim kludom novu pracicku (ja mam novu od marca,takze viem,ako sa asi citis),aby ste s muzickom boli v co najvacsej pohode a nehadali sa,lebo ono taketo hadky asi aj tak nikam nesmeruju a aby si si nasla vytuzene // co najskor! 😊❤
@martinkamm ahoj to co znamena toto co ti tu mas na teste
@bibuska2 + znamena, ze je tehotna a 2-3 znamena, ze je v 4-5 tyzdni tehotenstva.
@martinkamm prajem krásne tehuľkovanie😉
@kaki221 dakujem veeelmi pekne straaasne sa tesim ;)vymyslam ako prekvapim polovicku ♡
@martinkamm 💕 // + 🤰 🚼 ❤ 🎉

@martinkamm verím,že sa veľmi tešíš...tiež sa ešte stále teším,že sa nám to konečne podarilo👶.... určite prídeš na niečo originálne 😉😃...
@kaki221 ved rozmyslam kedy a ako 🙂resp.mam aj nieco len cakam kedy to oznamit.Zajtra ide na spermiogram co je objednany 🙂
@soncita22 ďakujem ti za podporu 😘. Áno to je pravda tie hádky nevedú k ničomu len sa potom cítime blbo. Vieš ono to ani tak nieje nová práca ale novy úväzok v tej istej organizácií takže známe prostredie aj kolegovia len je to náročné veľmi veľa požiadaviek a prvý mesiac bol ozaj veľmi náročný august by už mal byť lepší už by som mala byť zabehnutá takže už by to mohlo byť lepšie. Aj tebe želám skoro // 💟. A aj mne dlho trvalo kým som sa tak naladila s tým zmýšľaním je to ťažké a hlavne keď ti hovoria tí čo už majú deti že veď to príde a netlač na to a nesmieš to tak brať... To zbožňujem 😒
Ďakujem, za tú to stránku je veľmi dôležitá aby sme sa podporovali aby sme si navzájom pomáhali.🙂 Ahojte 🌞🌞
@lvancova no ano mamicka tak babenko je uz v brusku drzim Vam palce juuj ale som rada.

@bibuska2 nieco slabe tam je.. Divaj sa