icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

tonjadabik2
30. júl 2017

@bibuska2 nieco slabe tam je.. Divaj sa

bibuska2
30. júl 2017

@tonjadabik2 ano no neviem som z toho zmetena najradcej by som chcela ist k dr ale asi este skoro ist k dr

tonjadabik2
30. júl 2017

@bibuska2 to je skoro..test musi stmavnut..testuj o dva dni znova

bibuska2
30. júl 2017

@tonjadabik2 ok ano pockam este som netrpezliva 😉

tonjadabik2
30. júl 2017

@bibuska2 to sme vsetky.. My sa da z siedmy mesiac snazime a nic.. Tiez som netrpezliva a testy biele..

luta13
30. júl 2017

@lienkalienocka1982 ta "mirena" je asi dobra blbina, nechapem to, ako to moze byt antika, ked to asi vobec nefunguje!...Ja na Tvojom predvcerajsom teste vidim dusika...Testuj zas za 2 dni tymto istym druhom testu a uvidis, ci bude silniet...Drzim palceky, nech vsetko dopadne tak, ako si prajes 😉

luta13
30. júl 2017

@bibuska2 na Tvojej vcerajsej fotke vidim dusika, ale skus iny druh testu, napr.Lady max...Drzim silno palceky, nech si najdes // 🙂...Hod potom zas fotecku 😉

luta13
31. júl 2017

@soncita22 ach moja, vobec si nenapisala "vylevy", pretoze si pisala len svoje pocity - treba sa pravidelne ventilovat, inak sa my zeny zblaznime z nasej nekonecnej a silnej tuzby 😒 ...Velmi dobre viem, ako sa citis, ja som pred prvym tehu tuzila 7 rokov po babätku a to az tolko, ze ked som mala slabsie chvile a isla po meste a sledovala kociky a male deticky, vzdy mi tiekli slzy po licach - tak silna bola moja tuzba...A napisem to drsne, ale ziadneho vhodneho darcu spermii som nemala po ruke - aj ked som uz v tom case bola 2-3 roky s terajsim mm...No brala som dlhe roky HAK, no nastal vo mne zlom a JA som si povedala, ze chcem konat, nie len snivat...Oznamila som mm, ze vysadzujem HAK a ze chcem dieta!...On teda, ze bude davat pozor, lebo ON sa na dieta este neciti (bla, bla, bla - muzi - hroza)...Cakala som, kedy "motyka vystreli" a dockala som sa "necakane" po pol roku, ze mu "ubehlo" a ja som si zacala spokojne tehulkovat...Dlho to predychaval, no ked citil na mojom brusku pohyby svojho synceka, bolo to pre neho neuveritelne...Ked ho potom videl a drzal v naruci, bol stastnym muzom na Zemi!...Velmi Ti prajem, aby si si aj Ty uz na testiku nasla svoje vysnivane a vytuzene // a spokojne tehulkovala 😉...Boh Ta zehnaj a aj Tvoje lono nech je uz pozehnane...Co sa tyka Tvojho muza a jeho pocitov, ked Tebe mrcha nechodi, na to kasli...Mas predsa nejaku super kamosku, ktorej sa mozes vyplakat na ramene, alebo napisat vzdy sem a my Ta utesime a podporime 😉...Ste tu predsa vsetky na jednej velkej lodi zvanej "Tuzba po babätku" a vasou ulohou je vzajomna podpora v case uspechu, ale aj v casoch straty a dalsej snahy...Takze moja mila, hlavu hore a pros Boha, nech Ta pozehna 🙏 ...Verim, ze coskoro 😘

matka295
31. júl 2017

@soncita22 presne viem ako sa cítiš. Občas je dobre vypustiť paru 😊 bude ti potom ľahšie. Chápem tvoju nedočkavosť, ja som taká istá tak veľmi by som už chcela čiarky. Posledné 2 mesiace som mala veľmi náročné. K mojej starej naplni práce mám novú pracovnú náplň je to časovo veľmi náročné a celkovo na psychiku. Pracujem v resocializacnom stredisku, kde pracujem so závislými a mám 2 úväzky..... Je to o držku .... A teraz sme mali s drahým veľmi zlé obdobie hádali sme sa vkuse posledný týždeň. Nervozita z práce aj z toho že sa nedarí klasické obviňovanie že na to príliš tlačím z jeho strany z mojej zasa že sa on malo snaží že sa musí občas premôcť aj keď je veľmi unavený a že máme malý byt že sa nesnaží to riešiť, že ja som preto urobila viac - prestala som fajčiť, laparka atď .... nebolo to odo mňa pekné. Celkovo na to tento cyklus vyprdla. Čo ti poviem 😒 🤐😔 do ovu sme sa aj tak netrafili takže čakám mrchu a trošku nerozmýšľam nad tým tento cyklus ✌️👌👍. Niekedy je fajn prestať rozmýšľať.....

matka295
31. júl 2017

@luta13 ty si taký balzam na dušu 😘 až mi je lepšie ako si to krásne napísala.

tryromy
31. júl 2017

@tonjadabik2 sumaky su zle na cievi ak sa da vyhni sa im.

tonjadabik2
31. júl 2017

@tryromy ahaa dik dobre vediet.. Nato musm dat pozor pri manzelovom srdci. Dakujem.

karmela
31. júl 2017

Ahojte babulky už sme doma po mesiaci konečne dobre bolo ale až dlho miestami..
@luta13 mojo ty už noha lepšie dúfam že áno nech cupkas ako srnka 😘

soncita22
31. júl 2017

@luta13 Neviem ani,co ti mam na tvoju podporu napisat...hadam bude stacit,ked ti napisem obrovske DAKUJEM! 😘 Velmi si ma dojala az mi slzicka vybehla...💧Este raz,DAKUJEM ZA TVOJE SLOVA! 💕

soncita22
31. júl 2017

@matka295 Dakujem ti za podporu,velmi ma to potesilo! 💕 Viem,ze nie som sama nedockava...len ked vsetky kamosky a zname uz maju deticky alebo ich cakaju a povedia ti - Ved my sme ani nechceli a mame uz tretie!...a ty sa snazis a davas si na vsetko pozor...och jaj! 😞 Niekedy mam chut vykriknut ake je to vsetko strasne nefer!!! Ale samozrejme,ze to vsetkym zenam prajem z celeho srdca! Moznoze mas pravdu a mala by som uuuuplne vypnut a nemysliet na to...len to moje podvedomie nestastne...😳
Nevadi,hadam coskoro!
Samozrejme,tebe drzim palceky,nech zvladas co najlepsie a s najvacsim kludom novu pracicku (ja mam novu od marca,takze viem,ako sa asi citis),aby ste s muzickom boli v co najvacsej pohode a nehadali sa,lebo ono taketo hadky asi aj tak nikam nesmeruju a aby si si nasla vytuzene // co najskor! 😊❤

martinkamm
31. júl 2017

Digi ♡

bibuska2
31. júl 2017

@martinkamm ahoj to co znamena toto co ti tu mas na teste

ejuska2586
autor
31. júl 2017

@bibuska2 + znamena, ze je tehotna a 2-3 znamena, ze je v 4-5 tyzdni tehotenstva.

kaki221
31. júl 2017

@martinkamm prajem krásne tehuľkovanie😉

martinkamm
31. júl 2017

@kaki221 dakujem veeelmi pekne straaasne sa tesim ;)vymyslam ako prekvapim polovicku ♡

soncita22
31. júl 2017

@martinkamm 💕 // + 🤰 🚼 ❤ 🎉

martinkamm
31. júl 2017
sticker
soncita22
31. júl 2017

Ahojte babulky moje,tak dnes som skusila este test - 25vy hned ked som prisla domov z prace...skuste posudit vy,lebo moje oci su asi az prilis oblbnute tuzbou po miminku...😞
Jedna foto original,druha upravena...
Dakujem za vsetky reakcie! 💕 Nech uz su akekolvek...

kaki221
31. júl 2017

@martinkamm verím,že sa veľmi tešíš...tiež sa ešte stále teším,že sa nám to konečne podarilo👶.... určite prídeš na niečo originálne 😉😃...

martinkamm
31. júl 2017

@kaki221 ved rozmyslam kedy a ako 🙂resp.mam aj nieco len cakam kedy to oznamit.Zajtra ide na spermiogram co je objednany 🙂

matka295
31. júl 2017

@soncita22 ďakujem ti za podporu 😘. Áno to je pravda tie hádky nevedú k ničomu len sa potom cítime blbo. Vieš ono to ani tak nieje nová práca ale novy úväzok v tej istej organizácií takže známe prostredie aj kolegovia len je to náročné veľmi veľa požiadaviek a prvý mesiac bol ozaj veľmi náročný august by už mal byť lepší už by som mala byť zabehnutá takže už by to mohlo byť lepšie. Aj tebe želám skoro // 💟. A aj mne dlho trvalo kým som sa tak naladila s tým zmýšľaním je to ťažké a hlavne keď ti hovoria tí čo už majú deti že veď to príde a netlač na to a nesmieš to tak brať... To zbožňujem 😒

slniecko365
31. júl 2017

Ďakujem, za tú to stránku je veľmi dôležitá aby sme sa podporovali aby sme si navzájom pomáhali.🙂 Ahojte 🌞🌞

soncita22
31. júl 2017

@matka295 presneeee! 😁 Tie reci poznam...a tebe nic ine neostava,len pritakavat a usmievat sa...
Je to mozno krute ale...teraz som si na 100% ista,ze si toto nezazivam sama! 😄 ❤

lvancova
31. júl 2017

Ahojte, myslite, že je to falošný duch ? robila som ho poobede, som dnes 30dc, ms nikde, len 2 dni hnedé spinenie, týždeň som mala pocity, že by mala prísť ms, bolesti v podbrusku, krize, ale dnes uz žiadne príznaky, po večeroch som mala mravčenie v brusku

tonjadabik2
31. júl 2017

@lvancova no ano mamicka tak babenko je uz v brusku drzim Vam palce juuj ale som rada.