icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

lvancova
31. júl 2017

@tonjadabik2 tak z tohto hádam len mmt, keďže lavy vajcovod uz nemám a podla doktorov pravý mam nepriechodny ☹

matka295
31. júl 2017

@soncita22 veru nie si sama 👌

kaki221
31. júl 2017

@martinkamm ja si myslím,že ten spermiogram už potrebovať nebude 😁...kľudne mu to môžeš oznámiť aj hneď😉😉😉

martinkamm
31. júl 2017

@kaki221 uz mam napisany list aj s testikom ;)a zajtra ked tam prideme tak ho prekvapim ;)

nivea777
31. júl 2017

@martinkamm povedz mu to doma, načo sa budete trepať k dr a potom čo povie??viete čo prišiel som ale už netreba??

martinkamm
31. júl 2017

@nivea777 on tam dnes volal lebo nevie ako mu daju v praci volno tak vedia o tom ze mozno nepride a musime ist aj tak do bytu pozerat stolicky a chcem to povedat len jemu dcerke neskor

bibuska2
31. júl 2017

@ejuska2586 aha a ako sa vola tento test a kde sa da kupit

martinkamm
1. aug 2017

@bibuska2 vola sa cleaeblue digital a maju ho takmer v kazdej lekarni len stoji cca 9eur.a vyaledok na nom ukazuje cca 24 hod.

kaki221
1. aug 2017

@martinkamm som veľmi zvedavá ako zareaguje😃...určite to bude pre neho najkrajší deň v zivote😉...ako dlho ste sa snažili?

martinkamm
1. aug 2017

@kaki221 7mesiacov a presne na 7.mesiac vyslo 🙂uz mam list napisany a aj testik;)dnes som kupila a urobila pepino a uz su tam tmave //.Kedze ho dobre poznam viem,ze si aj poplace 🙂ptm bude druha v poradi dcerka ale to nechame na neskor aby to neprezradila okoliu al.v skole 🙂kedy si sla k lekarovi???mne vychadza podla digi 2-3 cize 4-5tt ale chcem pockat aspon 2 tyzdne este

kaki221
1. aug 2017

@martinkamm my sme sa snažili 11mesiacov,a bola som neskutočne šťastná keď som na teste videla //....ja som menila lekára a sestrička ma objednala dosť skoro K lekárovi som išla keď mi meskali týždeň,ale na utz videl len veľmi slabý náznak na tehu,tak ma objednal o týždeň neskôr a to už sme videli aj srdiečko.Bola som 6+3tt...určite je lepšie počkať a ísť keď mešká aspoň dva týždne

martinkamm
1. aug 2017

@kaki221 dakujem;) mne dnes meska 6 dni takze pockam urcite ;)prajem ri krasne tehu a zdrave miminecko

lienkalienocka1982
1. aug 2017

@luta13 dakujem ti krásne ... dúfam aj ja... ;)))

tonjadabik2
1. aug 2017

@lvancova tak v tomto ti neviem poradit.. Ale drzim ti palce.

kaki221
1. aug 2017

@martinkamm ďakujem,a tiež prajem krásne tehuľkovanie a zdravé miminko😘

martinkamm
1. aug 2017
sticker
ereska
1. aug 2017

@martinkamm ahoj a co manzel ako mu to dopadlo? a ty ako sa citis? ja som 6 den po ket a obcas ma popichava raz vlavo raz vpravo a prsia zboku ani dotknut ake si mala ty vtedy priznaky

martinkamm
1. aug 2017

@ereska mna bolia prsia od zaciatku ako som mala dostat MS a aj podbrusko 🙂 a priatelovi som oznamila tehu tak bol stastim bez seba a je zdravy ako ryba 🙂

prskavka2223
2. aug 2017

Ahojte zienky...toto este asi neni pozitivny ovu ze? Mam skusit este vecer ci az zajtra? Vcera ovu test uplne biely a dnes aha 🙂

bibuska2
2. aug 2017

@luta13 ahoj nevydrzala som dnes som sla k dr na ultrasvuku este nevidel nic pitala som sa ho ze kolko mi meska nic ine mi nepovedal iba to ze od poslednej ms je 41dni sestricka mi robila tehu test vysiel negat a dr povedal ze este test z krvicky mi zoberie takze zajtra poobede budu vysledocky tak som zvedava mna teraz dost boli pod brusko bojim sa aby som nedostala kramy a este stale pijem tie tabletocky femibion 800 no uvidime a drzim vsetkym palce 😊

bluebell0412
2. aug 2017

Ahojte tak dlhá neistota skoncila dnes 1DC a zacinam s alchemilkou

missellis
2. aug 2017

Ahojte, vedeli by ste mi poradit? Snazim sa otehotniet pol rok, cyklus mam kazdy mesiac iny t.j neda sa predpokladať ovulacia. Jeden mesiac mam 26, potom napr 25,33,28,29,31.... Najlratsi 25 a najdlhsi 34. Kedy mam robit ovulacne testy?

missellis
2. aug 2017

@missellis a este - bT nemozem merať nakolko mam zamestnanie denne nocne takze nedokazem kazde rano napr zmerať v rovnakom case

ikonica
2. aug 2017

@missellis no jeden mesiac by si mohla aj cely skusat... lebo niekto ma ovu aj hned po mrche, alebo tesne pred nou... tusim na testoch sa pisalo, ze zacat tak od 10 dc, lebo sa predpoklada, ze ovu byva v strede cyklu takze okolo 12-16 dc.. ale to nikdy nevies, najma ak mas raz dlhsi, raz kratsi cyklus.... objednaj si lacne ovutesty a skus hoc aj kazdy den jeden mesiac testovat...skus testovat v zhruba rovnakom case a aspon dve hodky predtym nic nepi... hlien si nesledujes?

martinkamm
3. aug 2017

Z nasho mini dusika su uz poriadne kolajnicky.Som neskutocne vdacna a stastna ♡Vsetkym Vam babulku zelam,aby ste nasli co najskor na testikoch //.

kaki221
3. aug 2017

@martinkamm krásne koľajnice😁...teším sa s tebou😃😉

tonjadabik2
3. aug 2017

@martinkamm Gratulujem no vidis ia som ti to hovorila.

martinkamm
3. aug 2017

@tonjadabik2 dakujeeeeem ♡je to skutocne uz len nech doktor potvrdi a mozme sa tesit

tonjadabik2
3. aug 2017

@martinkamm tesim sa s teboooou. Nam dnes zacali plodne dni tak ideme nato.

martinkamm
3. aug 2017

@tonjadabik2 juuuj nech Vam to vyjde ;)my sme sa tiez snazili o dusu a motyka vystrelila ked sme sa mohli len raz 🙂xixi...zelam ti to z celeho ♡pfuj pfuj