icon

Duch na teste 2

ejuska2586
10. jún 2017

Bez rypania a ohovarania...

mouse14
3. aug 2017

@missellis by som povedala ze hned po mrche

tonjadabik2
3. aug 2017

@martinkamm Dakujem krasne. My sa uz snazime dlho uz to neako neriesim.ani niesme spolu casto taze aspon sa spermijky narobia no.. Dakujem ze mi to zelas. Aj ja ti drzim palce nech ti to Dr potvrdi. Snad sa aj nam niekedy zadari..

martinkamm
3. aug 2017

@tonjadabik2 modlim sa aby to vyslo a naozaj moooc ti to zelam ako aj vsetkym, co tuzia po malom uzlicku lasky...

sticker
bibuska2
3. aug 2017

@martinkamm ahoj chcem sa ta spitat krvny test na hcg mi vysiel vysledok norma co to znamena

martinkamm
3. aug 2017

@bibuska2 fuuu asi ti moc neporadim ja som este u lekara nebola tak veru netusim

tonjadabik2
3. aug 2017

@martinkamm Dakujem moja. budeme sa snazit ale nebudeme nato tlacit..sak aj tak je teplo a som rada ze lezim sak sa neda spat v noci.uz by sa mohlo ochladit.. teraz mam plodne dni od dnes a v utorok ovulka ta uvidime no..

martinkamm
3. aug 2017

@tonjadabik2 budem na teba mooooc mysliet ♡

tonjadabik2
3. aug 2017

@martinkamm Dakujeeem mojka ms ma prist 22.8 ta uvidime..

martinkamm
3. aug 2017

@tonjadabik2 budem sa modlit aby neprisla mooc ti to prajem ako.aj vsetkym snazilkam

tonjadabik2
3. aug 2017

@martinkamm Dakujem.. vyskusame aj Jonasovu metodu na datumy ta uvidime..

ereska
3. aug 2017

@martinkamm ahoj kolko si DPO 🙂 ??? krasny testik blahozelaaam

morandia
3. aug 2017

@tonjadabik2 nam Jonasova metoda nezabrala

martinkamm
3. aug 2017

@ereska som dnes 18DPO a ms tyzden meska

tonjadabik2
3. aug 2017

@morandia ahaa.. Som nevedela. My to ideme skusit teraz. Aspon bude sranda

morandia
3. aug 2017

@tonjadabik2 a najhorsie je ,ze d k dme sa podla toho riadili a ň darilo so. A teraz sme to porusili...urobili po svojom a cakame drobceka 😍 ale drzim prsty, mozno to bude u vas uplne inak.

ejuska2586
autor
4. aug 2017

Dobre ranko zienky. Dnes ma caka kontrola u lekara. Samozrejme, buntosim... A neodolala som a spravila som si jeden test-pre istotu. Drzte dnes palce, nech je vsetko ok.

PS: @alilka , Zlaticko, myslim na Teba a silno ti drzim palce.

alilka
4. aug 2017

@ejuska2586 ďakujem mojaaaa 😘 ja tebe tiež nech sa babenko krásne ukáže v plnej kráse..😊 u mňa tiež. .
Stále veriiiim 🙏

martinkamm
4. aug 2017

@ejuska2586 budem na teba mysliet ;)ptm.daj vediet ako si dopadla.Ale uvidis vsetko bude v najlepsom poriadku ♡

martinkamm
4. aug 2017

@alilka aj na teba mojko silno myslim.Potom napis a babulky krasne ranko aj cely den.Ja som sa objednala k lekarovi az na 22.8. 9.20 ;)

karmela
4. aug 2017

@ejuska2586
@alilka baby silno držím palce nech sa Vám úkazu v plnej krase vaše miminká

alilka
4. aug 2017

@karmela dakujeeem 😉

Jasné že aj dnes som testla..😂 babule ale keby ste vedeli ako sa bojím..krvi by sa mi teraz nedorezal 😑

martinkamm
4. aug 2017

@alilka vsetko bude ako ma mojko uvidis.Veeelmi na teba myslim a snaz sa byt pozitivna,nesmies si nic zle ani pripustat.Budem cakat na tv.vysledky a modlim sa za teba a miminko.❤❤❤Bude to dobre uvidis;)Aj ja som si vcera robila tento test z kaufu a uz mam na nom kolajiska ako do Kosic 😁

elenita
4. aug 2017

@alilka Tiez na Teba dnes myslim ☺. Daj potom vediet, ako si dopadla. Velmi drzim palce!

matka295
4. aug 2017

@alilka
@ejuska2586 moje krásne dnes na vás myslím a držím palce 🙏😘😍

lienocka1988
4. aug 2017

@alilka a @ejuska2586 žienky už dlho Vás sledujem a obdivujem čo všetko vydržíte. Hrozne Vám držím dnes palce aby bolo všetko len a len v poriadku.

sticker
bluebell0412
4. aug 2017

@alilka testik je krásny...chápem ta tvoje obavy a neistota su treba veriť ze všetko je v poriadku hoc viem sama podľa seba ze v takýchto situáciách sa človek snaží ako chce myslieť pozitívne no nejde to iba tak...veľmi ri držím palce aby dnes všetko len a len dobre dopadlo napíš potom

bluebell0412
4. aug 2017

@ejuska2586 aj tebe držím palce aby vsetko bolo v poriadku ☺

ejuska2586
autor
4. aug 2017

@alilka Zlaticko, bude to dobre. Musi! Uz si si vytrpela viac nez dost. Ty si z nas asi najviac zasluzis po tom vsetkom, co si prezila. Ozvi sa hned ako budes nieco vediet.
PS: Testik je krasny... ❤

ejuska2586
autor
4. aug 2017

Dakujem baby. Ozvem sa hned ako budem po.

ejuska2586
autor
4. aug 2017

Zienky, som stastna prestastna. Plodove vajce ma 22mm, spuntik 4mm a bije mu srdiecko. Lekar skonstatoval, ze ukazkove...